Miniaturní ložnice akorát na postel

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
29.10.20 20:47

Miniaturní ložnice akorát na postel

Ahoj, jak dcery rostou, bylo by dobré, aby měly každá svůj prostor. Zvažujeme, že uvolníme ložnici a přesuneme si postel do malé místnosti, která by vznikla na chodbě pomocí příčky. Místnost je trojúhelník, kolem postele by se v podstatě nedalo projít, musela bych roh překročit. Jsou tam dveře na terasu, ty bychom vyměnili za balkonovky. Oblečení bude v šatně, to je v pohodě. Má někdo postel v místnosti, kde kolem postele neprojde? Dá se to?
V ložnici fakt jen spíme…
 Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37125
29.10.20 20:51

Nechces to nakreslit? To neprojdes z jedne strany, nebo neprojdes nikudy a musela bys na postel skakat treba pres celo postele? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
29.10.20 20:55

No neumím si představit že bych tu postel kloudne neotrela, nevysala pod ní.. A ještě k tomu bych skákala přes čelo postele? 8o spíš bych zvažovala jiný byt, nebo menší postel, klidně o těch 20 cm menší.. Nebo rozkládací gauč.

• Citovat
  • Upravit
41885
29.10.20 20:58

A nešla by tam nějaká sklápěcí postel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
29.10.20 21:03

Vysál by pod postelí robotický vysavač. Přístup do ní by byl hlavně z čela, které tam ale v podstatě není, máme jen rám. Stěhovat se nebudu ani za nic, máme rodinný dům se zahradou. Jen ty dispozice jsme jako mladí nevyřešili ideálně. Vyklápěcí postel by se tam vlezla stejně blbě jako ta, co teď máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7845
29.10.20 21:06

Známí takhle úplně předisponovali byt a ložnici udělali na místě kuchyňského koutu. Vyšlo to tak, že ta postel byla vlastně na šířku celé místnosti, jen před ní bylo cca metr místa tak na vstup do místnosti. Prostě taková postel ve skříni :D
Ale na vyspání v soukromí to fungovalo, co víc jako chtít od ložnice…a vyřešilo jim to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
29.10.20 21:07

Já bych spíš než prostor řešila větratelnost a vzdušnost místnosti. Nedovedu si představit, že bych se zavřela na noc do pár metrů krychlových bez okna :think: My to asi budeme řešit spíš sklápěcí postelí v obýváku, pokud na to dojde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
29.10.20 21:07

Já bych se kvůli tomu, aby dcery měly každá svůj pokoj, zas na x roků neuskromňovala, dcery se nesnáší? čím budou starší, tím míň budou doma - pokud teda nebude celý život koronavirová krize
půjdou na internát, na koleje - já bych to nedělala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3770
29.10.20 21:08

Vůbec si to nedovedu představit, jak ta místnost vypadá… :think: ani to, že ma tvar trojúhelníku???
Kde nebo jak jsou okna, dveře…??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
29.10.20 21:10

Nešlo by nějak využít tu terasu? Že by se vystavěla místnost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7845
29.10.20 21:12
@unuděná píše:
Já bych spíš než prostor řešila větratelnost a vzdušnost místnosti. Nedovedu si představit, že bych se zavřela na noc do pár metrů krychlových bez okna :think: My to asi budeme řešit spíš sklápěcí postelí v obýváku, pokud na to dojde.

píše, že tam jsou dveře na terasu, takže to asi není nevětratelná místnost bez oken…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14594
29.10.20 21:15

Píšeš, že tam budou balkonové dveře, takže bude přísun čerstvého vzduchu a i světla, abych si tam nepřipadala úplně jako v nějaké kobce, úložné prostory máte pořešené jinde - čili za mě asi ano, kdyby nebylo zbytí, snesla bych to. Já mám pro podobné dlouhodobě provizorní řešení pochopení, my jsme taky tak dlouho špekulovali s dispozicí domu, až jsme to trochu přešpekulovali, plus přišlo nečekané třetí dítko a musíme to teď nějak popytlikovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.10.20 21:15

Chápu, jak to myslíš, máme taky hodně úzkou ložnici, to zas takový problém není, ale největší problém bude ten stísněný prostor. Máš vyřešený větrání? Vzduch tam vydýcháte během chvíle. A druhý problém je denní světlo. Nepochopila jsem, jestli tam bude okno. Člověk potřebuje, aby ho budilo denní světlo aspoň část roku, jinak se ti šíleně nabourají biorytmy.

• Citovat
  • Upravit
26747
29.10.20 21:18

Pozor opravdu na to větrání, jinak OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11795
29.10.20 21:18

@Genovesa v jednom bydlení jsme měli manželskou postel přisunutou z jedné (té dlouhé) strany ke zdi. Do postele jsem lezla z nohou postele a nevadilo mi to, rychle jsem si zvykla. Ale je pravda, že mi bylo lehce přes 20. :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí