Mirena má nežádoucí účinky?

Anonymní
12.9.12 10:01

Mirena-má nežádoucí účinky?

Ahoj holky, chtěla jsem poprosit ty z vás, které mají tělísko Mirenu, jaké s ním máte zkušenosti. Brala jsem HA v tabletkách, ale brala mi chuť na sex, nebylo to ono, navíc myslet každý den na polykání tabletek nic moc pro mě… Jak jste na tom vy? Ovlivňuje Vás co se týče v chuti se milovat? Máte nějaké nežádoucí účinky, před kterými by jste mě varovali… Díky za každý poznatek.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
600
12.9.12 10:07

Já jsme moc spokojená. Jen ze začátku jsem špinila snad 2 měsíce v kuse, ale od té doby klid, MS nikde, žádné vložky ani tampóny, fakt super :-) A s chutí na sex? Tak to bohužel neporadím. Mě teda spíš ovlivňuje naše mimčo, páč nespí a furt se kojí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
12.9.12 10:24

Chut na sex v pohodě..jen furt sem tam špiním..20ho jí budu mít 3 měsíce+ se přidaly problémy s akné..no snad se to vypiluje..jinak spokojenost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
12.9.12 10:29

Budu ji mít rok a zatím bez problémů… :-) Ze začátku jsem špinila, ale pak jak když utne a nevím o ní… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vivien321
12.9.12 19:18

Ahoj…já mám Mirenu 15 měsíců a menstruuju 2krát do měsíce,,,což mě moc nebaví a manžela také ne.Je mi líto peněz, ale bude muset asi ven. Naposled když jsem byla u svého gynekologa tak mi napsal prášky a měla jsem mít klid..ale účinek se jaksi nedostavil. Nechci Vás zrazovat, třeba jsem jen jedna z mála, které to nesedlo,,,ale je to má zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
2212
3.2.17 13:30

Zajímají mě nežádoucí učinky Mireny… Já špatně snáším hormony, vždy tloustnu! a mám strach že by to bylo i u Mireny… Když uživatelka výše měla z toho akné, tak to asi nebudou jen lokální hormony…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
3.2.17 13:38

Holky, já jí musela dát pryč. Mně pořád hrozně bolelo břicho a vždycky jsem najednou z ničeho nic začala krvácet. Ze začátku pohoda, nemohla jsem si Mirenu vynachválit, ale teď letěla pryč a už ani vidět.
Kamarádka po ní přibrala 15 kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.17 13:53

Naprosto nulová chuť na sex a změny v psychice (šílené záchvaty vzteku). Mirena mě málam stála manželství. Přibrala jsem asi 2 kila. Ani ne dva dny po vyndání se to spravilo. Hormony už nikdy.

Prosím anonymně.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.2.17 16:33
@Anonymní píše:
Naprosto nulová chuť na sex a změny v psychice (šílené záchvaty vzteku). Mirena mě málam stála manželství. Přibrala jsem asi 2 kila. Ani ne dva dny po vyndání se to spravilo. Hormony už nikdy.Prosím anonymně.

Jé, tak tohle přesně jsem měla já! Psychika najednou úplně v háji a s tím sexem taky tak. Když jsem se jí po roce a půl zbavila, nesmírně se mi ulevilo a manžel byl taky šťastnej, že jsem zase zpátky taková, jakou mě znal :lol:
Taky prosím anonym…

• Citovat
  • Upravit
1105
3.2.17 20:28

Zdravím vás. Pozor na to, já měla z Mireny cysty na vaječníkách. Musela jsem na laparoskopii a skoro jsem přišla o vaječník. Pak mi hrozila laparoskopie podruhý, tak jsem ji nechala vyndat a měla obyč tělísko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
3.2.17 20:59

Zdravim. Mela jsem to podobne, psychika v haji, chut na sex nula, ms 8 dni, po roce i bolesti, migreny no po roce a pul sla ven. Vse se potom srovnalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.2.17 21:01

Mám mirenu rok a pul a vše v pohodě..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat