Mirena-nežádoucí účinky

Anonymní
18.5.22 20:27

Mirena-nežádoucí účinky

Dobrý den, jsem 3tydny po zavedení Mireny, mám tak o číslo větší bolestivá, citlivá prsa, bolesti hlavy, jsem nervózní, děla se mi akné, nafoukle břicho. Že má nebo měla spousta z vás nežádoucí účinky jsem už zjistila, ale co mě zajímá, zda se to uklidnilo? Srovná se to? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
18.1.23 19:27
@Anonymní píše:
Dobrý den, jsem 3tydny po zavedení Mireny, mám tak o číslo větší bolestivá, citlivá prsa, bolesti hlavy, jsem nervózní, děla se mi akné, nafoukle břicho. Že má nebo měla spousta z vás nežádoucí účinky jsem už zjistila, ale co mě zajímá, zda se to uklidnilo? Srovná se to? Děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
18.1.23 19:33

Mám 4 měsíce a až teď si dávám dohromady 1+1. Bolesti hlavy, které jsem předním nemívala a začala jsem přibírat, přestože jsem na zdravé a vyvážené stravě a cvičím a běhám, a navíc mě teď začaly bolet drobné klouby na rukách. Celkově se cítím podrážděně a nekonfortně. Zvažuju vytažení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
22.1.23 11:42

Nemáte někdo po mirene kopřivku a svědění? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
23.1.23 11:07

Hormony v tělísku mohou vyvolávat stejné potíže jako klasické pilulky. Z tohoto důvodu není jisté, že Mirena je lepší, než podstatně levnější klasické tělísko s mědí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
395
23.1.23 13:44

@Lemrucha já jsem vzala tělísko kvůli tomu, abych nemusela dva dny sedět na záchodě. Musela jsem brát železo, céčko a nic na zmírnění nepomáhalo. Nyní stačí max 3 tenké vložky za den. Tedy část to splnilo. Na co se dá otestovat, aby se potvrdilo, že je to z toho? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
22.2.23 23:36

Ahoj tak já se přidám Mirenu mám 3 rokem.. jediné co mě trápilo po zavedení tak bylo nepravidelně krvaceni.Po cca 6 měsících přestalo. Za to teď je to masakr, koprivku sice nemám ale vyrážky co svědí to jo a akné.. nafouklé břicho, bolesti břicha, začala jsem otékat, nohy mě bolí a spousta dalšího. Upřímně trvá to cca 3 měsíc a až po tom co jsem byla u obvodaka a vše mi vyšlo ok tam mě napadlo jestli to nemůže být tělískem?? Upřímně tělísko bylo to poslední co mě napadlo skoro 3 roky ok, ale nic jiného už mě nenapadá. Zítra jedu k dr na kontrolu a nechám ho vyndat. Tak sem zvědavá jestli se to zlepší🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí