Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@toma0105 píše:
Vím, žes to nechtěla slyšet, nelíbí se mi ani jedno, když jsem to četla, tak se mi docela zasukoval jazyk,je to jako jazykolam.
Tomu rozumím já jen nechtěla přihlouplé nadávky jako v diskuzi nějaké paní „Cirilla nebo Vědunka“
takovýhle normální, slušný komentář mi vůbec nevadí ![]()
Když se nemůžete dohodnout, dala bych Natalja. K příjmení se to hodí, krásný jméno. ![]()
A MOC VÁM VŠEM DĚKUJI ZA REAKCE, nečekala jsem že tolik lidí tak rychle odpovědělo 😊 😊 ![]()
Já bych kvůli délce a složitosti asi dala jak první jméno místo Miriam jen Mia - to je také mezinárodní a v určité podobě i japonské ![]()
Miriam, jednoznačně.
Jedna arménsky píšící spisovatelka se jmenuje Mariam, to je taky hezké.
@mackA159 píše:
Když se nemůžete dohodnout, dala bych Natalja. K příjmení se to hodí, krásný jméno.
Natlja je sice hezký ale zase jako hlavní jméno mi přijde že těch Natálek je už přemnoženo ![]()
@Aliik píše:
Já bych kvůli délce a složitosti asi dala jak první jméno místo Miriam jen Mia - to je také mezinárodní a v určité podobě i japonské
Mia není úplně špatný ale nějak mě to úplně nenadchlo, jestli chápeš jak to myslím 😅
@divine woman píše:
Mně se víc líbí Sayuri.
To jsi jedna z mála
![]()
@Mrs.Sophinka Je to originálnější než Miriam, pokud tedy nebudete žít v Japonsku ![]()
@divine woman píše:
@Mrs.Sophinka Je to originálnější než Miriam, pokud tedy nebudete žít v Japonsku
Zatím jsme tam „žili“ nejdéle pět měsíců takže v pořádku
![]()
Podle mě jsou krásná obě jména, o chlup víc se mi asi líbí Sayuri, ale Miriam mi zase jde lépe ke zbytku
takže jsem ti asi moc nepomohla ![]()
@vedma007 píše:
Podle mě jsou krásná obě jména, o chlup víc se mi asi líbí Sayuri, ale Miriam mi zase jde lépe ke zbytkutakže jsem ti asi moc nepomohla
Asi to jméno vylosujeme protože fakt nevím
ale stejně ti děkuji za názor ![]()