Mírný oligohydramnion

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10937
20.5.13 16:33

Držím pěsti. Mě právě taky přetáčeli na dvakrát jednou špatný druhý ok. Ať ti udělají průtoky. Dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
20.5.13 16:35

@EvaG určitě dám:-)

• Citovat
  • Upravit
tterrezzkaa
20.5.13 17:45

Holky a myslíte, že to poznají jenom z kapky? Teď jako neschvál je to opravdu malinko. :-(

• Citovat
  • Upravit
Marry11
20.5.13 19:45

Nemusíš mít ani vložku udlěají ti výtěr a z toho se to pozná :)
Já jich měla snad 3 snad každý den po sobě takže takto.

Určitě jed štastnou cestu ti už přeju at tě vyhodím :)

• Citovat
  • Upravit
10937
20.5.13 20:18

Poznají i kapku. Pak se dělá stěr z čípku a ještě se dělá test který je nejpřesněji. Stěr z čípku a pak se to dává pod mikroskop. Akorát takhle večer se nedělá. Klidně jeď a řekni i ty slabší pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tterrezzkaa
20.5.13 20:33

Tak jsem doma :-) plodovka to nebyla a malej je ok…no asi bude línější :-D
Moc děkuju za podporu :palec:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
20.5.13 22:43

No super a máš klidnou noc a ještě jste se viděli :) Neboj připravuje se až se přece narodí aby se pak rozjel v dáblíka :)

ne přeju ti moc krásné a hodné miminko :)

• Citovat
  • Upravit
13
27.1.20 12:59

Oligohydramnion

Ahoj holky jdu pro radu. Minuly tyden jsem byla na uz v 18.tt,doktorka mi řekla že je malá hodně skroucena, že má míň plodove vody, ale ze je to v normě, říkala že vše vypadá v pořádku že ledviny fungují a ze ma i plný mocak, tak prý to zkontrolujeme příště ze si tam třeba něco nacura.Do zprávy mi napsala ze mam oligohydramnion nic vic, prý ať to neřeším že uvidíme příště. Ted se více kontroluji jestli mi neunika plodova voda, zatim pozoruji jen občas vlhké kalhotky a to s běžným mléčne zbarvenym vytokem což asi bude normální doufám. za 14 dní jdu na další uz, máte s tím některá zkušenost mám plašit nebo být v klidu ať je malá taky v pohodě? :think: děkuji za vaše nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
27.1.20 13:40

@Gaba 88 buď v pohodě, příště to bude ok☺️️Kdyby ti odtýkala plodovka, tak by si to poznala. Mě bohužel dvakrát prdla v šestém měsíci a věř mi ze by si neměla jen vlhké kalhotky, u plodovky by si poznala že z tebe něco vyteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
27.1.20 14:26

@Reny28 děkuju za povzbuzení, doktorka taky říkala ze bych to poznala.asi to moc řeším, ale víš jak každý ti napíše taky něco jinyho :) každej ma zkusenosti jiný tak uvidime za 14 dni :D ještě jednou děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí