Míša řezy - krém

Napsat příspěvek
Velikost písma:
272
13.5.24 18:06

@Lojzísek :lol: jojo, mne to teda vzdy drzi v pohode (po vychlazeni). Puvodni recept mam taky s maslem, ale otravovalo me hlidat aby bylo zmekle, obcas mi to nechalo hrudky, protoze tvaroh a maslo mely jinou teplotu a tak… takze ty samotny tvarohy jsou proste nejjednodussi a mne to asi i vic chutna.
Obcas do nich cmrndnu i trochu mlika, aby se mi lip zamichal ten cukr a nikdy nebyl problem, ze by mi ty tvarohy nedrzely :pankac: ale vzdy tedy davam plnotucne, s polo nemam zkusenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
13.5.24 18:09

Nebo zkus treba namichat ten ve vanicce a v alobalu, ty v alobalu jsou takove „pevnejsi“, aby ses nemusela bat, ale to jsem nikdy nezkousela.
Kazdopadne jeste tedy mozna to je dulezita informace mozna ne, davam na to ten tvaroh v tom plechu, tzn. nevyndavam korpus ven z plechu. Takze kdyz tvaroh davam, tak nema kam utyct, drzi ho ten plech a pak po vychlazeni uz to normalne muzu nakrajet a podavat a drzi to. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44197
13.5.24 21:39

Dávám tučný i z vaničky, drží to. Náplň milujeme, dávám 4 tvarohy a dvě másla, hrnek cukru na velký plech. Ať je to vyšší. I v cukrárně ho mají vyšší než udělá internetový předpis.
Cokoliv jiného není Míša.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
14.5.24 07:10

@1Pears1 mohla bych tě poprosit? Napsala by jsi mi prosím tě ještě recept i na korpus na velký plech? Chtěla bych je o víkendu udělat-poprvé tak ať se povedou.
Díky a pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.24 22:22

@Lojzísek Ahoj, tento recept se osvědčil přesně tak, jak je:

https://www.apetitonline.cz/…pt/dort-misa

Na formu o průměru 28 cm jsem vše vynásobila 1,5.

Tvaroh jsem použila Choceňský, ve stříbrném papíru ješte zatavený v plastu.

Na polevu jsem použila čokoládu Schogetten ca. 70 % kakaa.

Šlehačka ca. 33 % tuku v kartonové krabičce Moravia nebo Miil (Rohlik.cz). Obě dobře protřepat, jsou bez stabilizátoru.

Při krájení doporučuji nůž ohřát pod horkou vodou, osušit utěrkou a toto udělat před každým řezem. Řez je pak přesný a hnědá vrstva nezamaže bílou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí