Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj,
k tomuhle tématu mě inspirovalo tohle téma:
https://www.emimino.cz/…dolu-561914/
Samozřejmě i já jsem dostal jeden dick-pic (nesnáším anglicismy, nemůžeme tomu říkat česky, třeba pérofot?) a asi dvakrát se mi povedlo odchytit foto muže s anakondou přímo v diskuzi, jednu fotografii z nich mám i na disku a vracím se k ní, když je mi smutno.
Proto mě napadlo vyhlásit regulerní soutěž Pérák Emimina, předsedkyní poroty by byla @taholkacopise a dělo by se to v uzavřence. Fotky vždy bez hlavy, ale zepředu i zezadu, v klidu i ve stoji.
Vítěz každého ročníku by získal hodnotné ceny, například obřího plyšového medvěda, celoroční zásobu lubrikačního gelu ze sexshopu Hlubokoarychle.cz, víkendový pobyt ve Špindlerově Mlýně all-inclusive a jako hlavní cena by byl dvouhodinový večerní pokec přes webku s mou osobou, kdy budu do půle těla svlečen. Záměrně neříkám, do jaké půle.
Jako vzpomínku pak obdrží placku Pérák Emimina, kterou bude moci nosit hrdě připnutou třeba při obchodních jednáních či rodinných oslavách. Už nyní si myslím minimálně na tři kandidáty, u kterých chci, aby se zúčastnili, ale jmenovat je nebudu.
Hej, myslím, že tohle patří na trochu jiný stránky - nelíbí se mi ten nápad ani v uzavřené. ![]()
@Premek_Orac píše: Více
Chlapče, já myslel, že už znáš mou smysl pro nadsázku a že 90 % mnou založených témat nemyslím vážně.
@Ploskutáček píše: Více
Nee, Plosky chapu, ze se nudis..ale tohle nemusim.
Hlásím se do poroty.
Bude finále jako revuální pořad v televizi?
@z.pepa píše: Více
Ano, na Óčku, poběží to po Naked Attraction. Ale zkusíme zabojovat, aby to bylo v prime-timu,
@Premek_Orac píše: Více
Hele, já s tím začala
a bylo to myšleno jako sranda.
@Ploskutáček Óčko? Nebyl by lepší Barrandov? Moderovat by mohl Soukup (i když už není ředitel), bylo by to takové symbolické.
@Ploskutáček píše: VíceÁmen, ale tohle bych výjimečně fakt zorganizovala
@z.pepa píše: Více
Soukup se mi nelíbí vzhledově, je takovej gumovej. Nevzal bys to ty? Pak bude i minirautík, zazpívá duo Yamaha, myslím, že by to mohl být prima večer.
Já mám své pero na stole, pokud někoho zajímá, jak vypadá, Google napoví - je to úplně obyčejné bombičkové Centropen Student 2156, asi jsem tím nikoho nenadchnul…
Příspěvek upraven 26.11.25 v 11:54
Zoufalá snaha o pozornost. Asi bereš inspiraci u Klopotovic klanu.