Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Malému je 6,5 měsíce a potom, co mu vyrosly dolní jedničky mu narostly i horní, ale dvojky. Je to překvapivé, protože literatura udává, že zuby rostou v předem daném pořadí.
Tak mě jen zajímá: Vyrostly také někomu z vašich miminek dvojky před jedničkami?
Mojí rostly zároveň 4 dolní a pak 4 horní… Co říká literatura o tomto? Myslím, že je to pěkný houno, ať rostou jak chcou, hlavně, že nějak narostou, ne?? ![]()
@tereza-vojtisek malej to měl taky tak
Dokonce jsme se objednávali i k zubaři
Ale za 2 týdny vylezly i horní zuby.
Literatura může uvádět co chce, zuby nerostou v žádném pevném pořadí.
Při čtení nadpisu jsem myslela, že jde o prsa - už jsem se chtěla zeptat, jak se to dělá ![]()
Omlouvám se za OT.
@Eliška píše:
Při čtení nadpisu jsem myslela, že jde o prsa - už jsem se chtěla zeptat, jak se to dělá
Omlouvám se za OT.
To by bylo super ![]()
Bratránkovi vylezly nahoře první trojky, máme fotky, vypadal jak upír ![]()
@tereza-vojtisek syn to tak taky měl
a ted jsou pozadu zase trojky… uz ma tři čtyřky.
Mé malé taky tak vyrostly nekde mam foto ale nevim kde vypada to srandovne ale dnes ma 5let ma krasne bile zdrave rovne zobky
My to měli tak, že první jedničky dole a poté dvojky nahoře. Jedničky jí začaly růst asi za dva měsíce.
@tereza-vojtisek píše:
Malému je 6,5 měsíce a potom, co mu vyrosly dolní jedničky mu narostly i horní, ale dvojky. Je to překvapivé, protože literatura udává, že zuby rostou v předem daném pořadí.
Tak mě jen zajímá: Vyrostly také někomu z vašich miminek dvojky před jedničkami?
Zuby rostou v konkrétním pořadí?
to slyším prvně. Kluk má všechny 4ky a trojku ani jednu ![]()
Děkuji za vaše odpovědi, nedělám si s tím starosti, jen jsem byla zvědavá. ![]()
Klukovi taky lezou zuby chaoticky, je to nesmysl, že zuby lezou podle určitého pořadí ![]()
@Blešík píše:
Zuby rostou v konkrétním pořadí?to slyším prvně. Kluk má všechny 4ky a trojku ani jednu
To je ale zrovna správné pořadí
Ono je pořadí, jak nejčastěji či nejběžněji rostou, ale není to tak u každého.