Místo jedniček rostou dvojky

19.3.14 17:38

místo jedniček rostou dvojky

Malému je 6,5 měsíce a potom, co mu vyrosly dolní jedničky mu narostly i horní, ale dvojky. Je to překvapivé, protože literatura udává, že zuby rostou v předem daném pořadí.
Tak mě jen zajímá: Vyrostly také někomu z vašich miminek dvojky před jedničkami?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
19.3.14 17:39

Mojí rostly zároveň 4 dolní a pak 4 horní… Co říká literatura o tomto? Myslím, že je to pěkný houno, ať rostou jak chcou, hlavně, že nějak narostou, ne?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ShadowHunter
19.3.14 17:39

@tereza-vojtisek malej to měl taky tak :-D Dokonce jsme se objednávali i k zubaři :-D Ale za 2 týdny vylezly i horní zuby.

• Citovat
  • Upravit
Run
20807
19.3.14 17:40

Literatura může uvádět co chce, zuby nerostou v žádném pevném pořadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17939
19.3.14 17:41

Při čtení nadpisu jsem myslela, že jde o prsa - už jsem se chtěla zeptat, jak se to dělá :lol:
Omlouvám se za OT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 17:42

Aspoň mu to pěkně zacvakne do sebe :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 17:43
@Eliška píše:
Při čtení nadpisu jsem myslela, že jde o prsa - už jsem se chtěla zeptat, jak se to dělá :lol:
Omlouvám se za OT.

To by bylo super :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
19.3.14 17:44

Bratránkovi vylezly nahoře první trojky, máme fotky, vypadal jak upír :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
19.3.14 17:48

@tereza-vojtisek syn to tak taky měl ;) a ted jsou pozadu zase trojky… uz ma tři čtyřky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
198
19.3.14 17:49

Mé malé taky tak vyrostly nekde mam foto ale nevim kde vypada to srandovne ale dnes ma 5let ma krasne bile zdrave rovne zobky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
19.3.14 17:50

My to měli tak, že první jedničky dole a poté dvojky nahoře. Jedničky jí začaly růst asi za dva měsíce.

@tereza-vojtisek píše:
Malému je 6,5 měsíce a potom, co mu vyrosly dolní jedničky mu narostly i horní, ale dvojky. Je to překvapivé, protože literatura udává, že zuby rostou v předem daném pořadí.
Tak mě jen zajímá: Vyrostly také někomu z vašich miminek dvojky před jedničkami?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
19.3.14 17:52

Zuby rostou v konkrétním pořadí? 8o to slyším prvně. Kluk má všechny 4ky a trojku ani jednu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.14 17:53

Děkuji za vaše odpovědi, nedělám si s tím starosti, jen jsem byla zvědavá. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
19.3.14 17:54

Klukovi taky lezou zuby chaoticky, je to nesmysl, že zuby lezou podle určitého pořadí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
19.3.14 17:58
@Blešík píše:
Zuby rostou v konkrétním pořadí? 8o to slyším prvně. Kluk má všechny 4ky a trojku ani jednu :nevim:

To je ale zrovna správné pořadí :mrgreen: Ono je pořadí, jak nejčastěji či nejběžněji rostou, ale není to tak u každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.