Mít rád svého psa

Napsat příspěvek
Velikost písma:
279
28.4.14 18:57

Mne se v tehotenstvi nejak city k psovi nezmenily. nevim, jestli je to mozne…naopak jsem si to vic uzivala, chodila na dlouhe prochazky a tak.jak ty chodis.ja jsem ale pozitivnu clovek, tak mozna proto. ja taky myslela, ze hledas i rady, jak to zlepsit. furminator je super a pak susicka na pradlo te chlupu z obleceni zbavi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
28.4.14 19:12
@Anonymní píše:
@Granda to sice chápu, ale na orien fakt nemám.. :nevim: podložku pod miskou má, ale on se při každým sebemenším zvuku otočí a zírá, a z těch chlupů voda kape a kape.. @Hanulínek nevím, zase se mi nezdá, že by to oblečení bylo nějak extra chlupaté.. všechno je to bavlna, tak proč se to chytá na spodní prádlo? a jak z tý pračky ty chlupy dostat? pouštím na prázdno se savem, či octem ale pak ta pračka akorát děsně páchne x praaní

Taky našemu knirdovi kape z vousů :D, když se napije. A pes se za zvukem otáčí :D Náš knirda ale opravdu nelíná :think: a když měl kdysi ten exém, pomohla pupálka :think: Ale když přijede strýc na návštěvu se svý retrívrem, máme retrívří chlupy všude :zed: :D Teď na jaře navíc přišerně lína :nevim:, létě je to už pak samozřejmě lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 19:16

@drevokocurr jo to jsem přesně chtěla, a ne poslouchat jak já jsem špatná a jak chudák pes… nemá se tu tak zle.. je to problém čistě můj.. ano, je sice v bytě, ale pohybu má dost a dost.. zahrada neznamená, že pes je zaměstnanej… sušička se mi sem bohužel nevejde..

• Citovat
  • Upravit
19494
28.4.14 19:19
@Anonymní píše:
@drevokocurr jo to jsem přesně chtěla, a ne poslouchat jak já jsem špatná a jak chudák pes… nemá se tu tak zle.. je to problém čistě můj.. ano, je sice v bytě, ale pohybu má dost a dost.. zahrada neznamená, že pes je zaměstnanej… sušička se mi sem bohužel nevejde..

A co chces vlatsne slyset..ze se to nezmeni po porosu tak se muzea a klidnym svedomim psa zbavit? A predstav si ze to dite bude taky csude slintat a patlat a vsude bude bordel a bide te to stvat…uklidis to a v tu ranu to bude znova…jak to budes resit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 19:24

@careynka ale já se neptala jestli mám dát psa pryč… já se ptala na to, jestli je možný, že to je hormonama, a že to prostě přejde…
když ho budu chtít dát někomu, tak mu ho stejně dám.. at mi tu napíšete cokoliv…
když jsem čekala prvního, měli jsme dvě kočky, a nevadilo mi to.. pak teda v půl roce syna kočky pošli na stáří.. chlupy byli atd, ale nějak mi to nevadilo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
6661
28.4.14 19:28
@Anonymní píše:
@careynka ale já se neptala jestli mám dát psa pryč… já se ptala na to, jestli je možný, že to je hormonama, a že to prostě přejde…
když ho budu chtít dát někomu, tak mu ho stejně dám.. at mi tu napíšete cokoliv…
když jsem čekala prvního, měli jsme dvě kočky, a nevadilo mi to.. pak teda v půl roce syna kočky pošli na stáří.. chlupy byli atd, ale nějak mi to nevadilo :nevim:

To ti ale asi nikdo neřekne. Já třeba nic takového v těhotenství neprožívala, mně pes rozhodně nevadil :nevim: A popravdě nikoho, kdo by v těhotenství přestal mít rád svého psa a byl mu na obtíž, neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15217
28.4.14 19:39

Pro mě je pes člen rodiny, a mám ho ráda pořad stejně, těhotná netěhotná… zakladatelka psa rada nemá a podle mě se to nezmění.. naopak s miminkem bude ještě méně času na péči o pejska. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
28.4.14 20:36
@Anonymní píše:
Ahoj, přejdu rovnou k věci… Jsem těhotná, doma 3leté dítě a většího psa. A on je ted kámen úrazu. Je mu rok a půl, takže ještě tele. Temperamentní, ale hodný, trošku bázlivý a štěkající (hlavně před obchodem :roll: ) nevede se mi ho to odnaučit..
Hrozně mě štve, že jsem po něm doma milion chlupů… vyluxuju, vytřu a za hodinu chodím a sbírám chuchvalce :cert: když pije, je voda všude..
Na žrádlo náročný není ale po plno věcech má průjem..
Poslušný docela je.. ALE venku líže kde co, žere ho.. po jiných psech což je na :poblion: všude se doma plete… nejradši bych ho dala k někomu na barák, ale přítel nechce… doma chlupy ale po něm neuklízí, venku ho nechá, a si dělá co chce, potom je samo těžší chtít po něm, aby mě poslechnul..

prostě nějak toho psa nemám ráda, i on to ze mě cítí a moc ke mě nejde… ale já si nemůžu pomoct :| může to být těhotenstvím? Přejde to někdy, a budu ho brát jako dřív?? [/citace/

mám doma to samý v těhotenství to bylo ještě dobrý teď ho nemůžu vystát. Malej má neustále jeho chlupy všude a to mužu luxovat jak chci budí ho když začne štěkat..pokazde kdyz nekdo projde po chodbe… a s tim s. ranim a blitim a tim vsim to mame to samo. Kdyby ho přítel něměl tak rád dala bych ho pryč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.14 21:06

@Vuninka jsem „ráda“ že nejsem sama, kdo to tak má..
právě si říkám, co to se mnou udělá, ž se začne plazit, a chlupy bude mít na rukách, v puse :poblion:

• Citovat
  • Upravit
2435
28.4.14 22:17

Tak tu podložku nedavej jen pod misku, ale větší, aby se to vsakovalo. Pořídí ten furminator a na odchlupeni je dovra „beruška“, pdchlupis tím úplně všechno, i koberce. A nemluvím o granulich, orijen neni jediné dobré zradlo, isou i dobré a levné, i když krmit masem je nejlevnejsi a nejleosi, kvalitne i cenové úplně jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný