Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A co toho psa občas vyčesat??? ![]()
edit: jo, už to čtu…no, holt dali ste se na vojnu, tak musíte bojovat. Pes není židle, musíte se o něj starat, pokud líná /a v tomto období je to naprosto normální/, tak ho holt budete muset vyčesat. Nebo pokud je to rasa vhodná, tak trimovat, zastříhnout, nebo prostě co se s danou srstí má dělat
@Mar__tanka1983 mě celkem poslechne, ale jak říkám, zhoršuje se čím víc s nim chodí chlap.. a já bohužel nejsem schopná mu stát za zadkem, jestli to dodržuje.. když jdeme ven spolu, tak hlídám psa i dítě… on kolikrát neví, kde psa má ![]()
mě je zase líto na místě, kde může běhat volně ho mít na vodítku
A nemá se knírač trimovat? Pokud je to plemeno které se trimuje tak jsi mu pravděpodobné tu srst stříháním ještě víc odrovnala. Nejsem si jista. Co lososovy olej do granulí, nebo lněné semínko dost pomaha
@Anonymní píše:
@miisenka jenže ono je to těžké, já ho mám na vodítku, hlídám na každým kroku.. pak s nim jde chlap a dělej si co chceš… já ho pak v parku pustím a hned jde něco požírat, a fuj reaguje, ale až po nějaký době, a s pupkem za nim fakt běhat nebudu
chapem, tiez som s pupkem vencila, ked si chlap zlomil nohu..ale co sa zamerat na poriadnu vychovu psa?
Ono ked pride mimino, moze byt horsie
Co to je za plemeno a odkial si?
Mozem poradit..
A když sis kupovala psa, tak jsi věděla, co to je za rasu, jak temperamentní bude, kolik času do něj budeš muset vkládat a že má srst, ne?
![]()
@Tynkycat samo, že nemá průjem stále.. ted dostal kousek syrového masa, a pak jsme s nim lítali celou noc.. přitom mu dřív nevadilo… srst je podle dr ok
@Mar__tanka1983 jenže líná pořáááááád… normálně se stydim, už si někoho vžít domů, protože ač uklidím než návštěva přijde, tak za hodinu se koukají na chlupy, a já jsem špindíra, co neuklidí ![]()
Proč jsi si ho pořizovala, když nemáš ráda psí chlupy? Je to ještě štěně, potřebuje péči a výchovu, je to jako další dítě v rodině… Dát psa někomu na zahradu? Není to přece věc, ale zvíře ![]()
Líto líto…nejde o lítost, pokud pes nemá základy vychování, tak nemůže běhat bez vodítka. Není řešením na to kašlat a stěžovat si na žraní bordelu, řešením je psa vychovávat. Jasný, že ted s velkým pupkem asi po cvičáku lítat nebudeš, ale tohle by si měla řešit především s chlapem.
Jinak knírač potřebuje trimovat. Pak má srst parádní a opravdu skoro nelínající…
Anonymní a proč se neporadíš s veterinářem?
Třeba mu něco je.. Třeba ne, a řekne ti, co s tím.. Ten lososový olej jak někdo zmínil je fajn, máme ho taky.. a i kdyby nezlepšil padání chlupů zlepšuje celkově kvalitu srsti..
@Tynkycat má, jenže to knírač bohužel podle srsti není.. hodně lidí i vet říkali, že to vypadá na briárda…
@tralala123 tak temperament snad nemá se žraním výkalů, a srkáním čenich jiným psů do konečníku nic společného ne?
1.ostrihat-manzel nemanzel, vyprdla bych se na neho, on to neuklizi
2.vycesavat v obdobi linani
3.zamerit se na vychovu-povely jako fuj, nesmis apod.
4. co na hovna-u kamaradu funguje sokovaci obojek. sokli psa 2×, ten si to pamatoval a ted mu jen pipnou a jde pryc
5. zkusit si k nemu zase najit cestu, jak ho mit rada, hledat pozitivni veci
mame taky psa, chlupy 3cm, ostrihat ho nemuzu, nedoporucili to.mame vsude koberce, vzdy z neho vycesu dalsiho psa.mame dobry vysavac na chlupy.to je taky zaklad. chlupy ale stale mame vsude. dite v puse, na ponozkach apod…venovali jsme se vychove a posloucha moc hezky.zkus to, bude treba lip
Příspěvek upraven 28.04.14 v 16:12
Tady na diskuzích o psech srdce pejskare opravdu krvácí… Achich ouvej… Chtělo by to začít řešit jeden problém po druhým a nebo se zamyslet nad tím, ze jinde mu bude asi lépe… Poroucim se ![]()
@Anonymní píše:
@Tynkycat má, jenže to knírač bohužel podle srsti není.. hodně lidí i vet říkali, že to vypadá na briárda…
@tralala123 tak temperament snad nemá se žraním výkalů, a srkáním čenich jiným psů do konečníku nic společného ne?
takže je to nějaká směska, nebo jak? když knírač vypadá na briarda…
a jinak, temperament s tím má co dočinění, prostě je to pes, pokud se má chovat podle tvých představ, tak ho musíš usměrňovat…jo, a psi si normálně očuchávaj zadky…jsou to prostě psi ![]()
Říkáš, že je nevychovaný a neposlouchá Tě, což pramení částečně z rasy a také z toho, že jste ho asi špatně vychovali. Já Tě za to vůbec neodsuzuji, jen mi přijde líto psa. Koupíš si ho a pak by jsi ho nejradši dala pryč kvůli tomu, že pouští chlupy a je díky vám nevychovaný.. Myslím, že pes za to nemůže.. ![]()
Jestli takhle moc lina a ma průjem tak mu pravděpodobné muže něco byt… Krevní testy by neskodili… Čiší z tebe vztek… Ten pes za to ale nemůže, promluvte si s partnerem, možná by mu fakt bylo lip někde jinde, kde ho budou mit radi