Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj všem 🖤
Chci se zeptat, zda nemáte zkušenost s mizející bulkou v podpaží.
Cca před měsícem mě začalo bolet podpaží a utvořila se mi tam bulka. Pár dní na to bylo po bolesti i po bulce, ale nyní se objevila zas.
Už jsem objednána k Dr., ale až ve čtvrtek. 😁 Samozřejmě myslím na nejhorší a stresuju, co by to mohlo být.
Děkuji za každý názor!
Bulka? Není to třeba jen zarostlý chloupek? Vypadá to jako normální bolák co se občas v podpaždí udělá
nebo tedy mě se to někdy stává.
@Ann007 mne se presne takhle projevilo onemocneni hidradenitis suppurativa. Prvne to bylo obcas, pak casteji a s horsim prubehem bohuzel
@SOVIČKA93 píše: Více
Na zaroslý chloupek se mi to nezdá ???? Ale samozřejmě, pokud by to tak bylo, tak bych byla ráda! ????
@Grety píše: Více
Toto onemocnění jsem na internetu také našla 😔 ale obrázky, co jsem viděla se mi moc neshodovali
@Ann007 píše: Více
Samozřejmě nechci podceňovat vaše pocity. Já jen, že se mi takové boláčky občas udělají. Tak hlavně ať jste v pořádku ![]()
@Ann007 píše: Více
mne ze zacatku, prvni roky po tom co to naplno propuklo taky ne. Pozdeji bohuzel uz ano (az s velkym odstupem sem si uvedomila priznaky i v detstvi). Pokud se ti to udela potreti tak uz bych sla na kozni