Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jsem to nemyslela nějak špatně. Sama jsem kouřila 7 let a samozřejmě mám chutě na cigaretku, ale zatím dobrý…
terezaaa: to ten můj také
Je statečnej že i když prší tak jde ven ![]()
Jinak oni prý nedoporučují když jsi závislý kuřák přestávat ze dne na den,že hooodně omezit,ale ne přestat úplně.Můžeš pak být ve stresu a tím pádem i mimi.mě doktor kladl na srdce že jestli jsem závislá kuřačka,tak ať to omezím třeba jen na 2-3 denně ale nepřestávám ouplně.Pak až při kojení se na to vybodnout…
julniki: Myslím si že to je každého věc,pokud chce přestat hned,je to dobře pokud ne je to jeho věc ne?
tý jo ja si pamatuji jak sem před rokem řikala že ditě až tak po 25 .....ale najednou mě to chytlo i přítele tak jsme se začali snažit .....přitel říká že jsmw tehotníí
Taky se u nás mluví jako že je v tom i polovička…ale zatím trpím jen já
![]()
kačinka :kouřila sem dlouho ,ale opravdu mi to nechybí že bych se tu nejak stoho hrotila
Joo je to každýho věc
jsou silní lidičky a pak ti slabší jako já co jim to nedá ![]()
terezaaa: Tak to je jedině dobře
Já taky kouřila dlouho a zlákalo ě až zakouřené prostředí,ale jinak nemám vůbec potřebu ![]()
ahoj holky, můžu se přidat?
mně je 20, v květnu 21 a teď jsem v 17.týdnu, broučka čekáme na začátku července.
Bydlím ve Stodůlkách ![]()
Nějak jsem zapomněla napsat kde bydlím
Bydlíme na Řepích, ale tak za 2-3 měsíce se budeme taky stěhovat na Stodůlky ![]()
LadyTommy: Vítáme tě!
A víte něco více?My jse tady všichni tak nějak odvšudať,tak když bude náký rande tak to bude zajímavé s domluvou.A víte co to bude nebo se chcete nechat překvapit? ![]()