Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se vždy před babou styděla
Ale předním vůbec navíc baby jsou pritivné ![]()
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Bude mi 22 snažíme se druhý měsíc o mimčo. Teď mi třetí den mešká MS testy jsou negativní ![]()
terezaaa píše:
Já se vždy před babou stydělaAle předním vůbec navíc baby jsou pritivné
to jsou protivni…a chlap mi prijde takovy citlivejsi
doumi píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Bude mi 22 snažíme se druhý měsíc o mimčo. Teď mi třetí den mešká MS testy jsou negativní
Ahojky ![]()
terezaaa píše:
doumi: tak hodně štěstíčka![]()
![]()
Budeme potřebovat, děkuji ![]()
doumi píše:
Ahoj holky, můžu se k vám přidat? Bude mi 22 snažíme se druhý měsíc o mimčo. Teď mi třetí den mešká MS testy jsou negativní
a neboj,.jak uz jsi asi cetla ja cekala rok a pul a pak sup … A hned dva prcky za sebou ![]()
Já se s mým ex snažila rok, asi naštěstí to nevyšlo, tak doufám, že to teď půjde..
terezaaa píše:
můžem udělat nějakej mejdan pro tehotné a pro maminky
s dětským šampaňským a piškoty? ![]()
doumi píše:
Já se s mým ex snažila rok, asi naštěstí to nevyšlo, tak doufám, že to teď půjde..
miminko vi, kdy ma prijit, kdy ma svuj cas. Hlavne se tim nestresuj - pak by to slo jeste hur . Ale pravda, ja taky kazdou MS oplakala nez prisli vytouzene dve carecky.
Taky jsme spíš pro chlapa,ženskou bych nechtěla,si dovolí víc,přece nejsme z cukru.Jooo to chlap,ten je hezky něžnej
Jinak já jsem pro mejdan,klidně budupít čaj
hlavně nějaká společnost
![]()
jo tak to musim potvrdit, mela jsem poporodni komplikace ( bohuzel u obou porodu ) a pecoval o me chlap a uplba bomba. Ja nam takovou blbou gyndu, ze tam k ni opravdu jen kdyz musim.