Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
A jak to máte s kouřením? já kouřila 6 let v kuse
!!!!ale jak sem se to dozvědela tak od té doby ani jedna
doumi:já sem dneska pekla buchtu,už je půlka fuč a to polovička přijde až za 2 hoďky to už asi nic nezbydéééé ![]()
terezaaa:já sem také kouřila,ale nebyla sem nidky závislák,od tý doby co sem v tom jsem měla všeho všudy tak 2 cigeretky a to bylo na silvestra,protože sme byli v zakouřenym prostředí,tak mě to zl´ákalo,ale jinak sem zakázala kouření doma ![]()
julniki píše: ááále, že řešíte kouření, já přestala asi ve 3 měs.
Ale přestala a to je důležitý ![]()
doumi píše:julniki píše: ááále, že řešíte kouření, já přestala asi ve 3 měs.Ale přestala a to je důležitý
po porodu jsem zase začala, ted mám maximálně 5 denně
julniki píše:doumi píše:po porodu jsem zase začala, ted mám maximálně 5 dennějulniki píše: ááále, že řešíte kouření, já přestala asi ve 3 měs.Ale přestala a to je důležitý
Tak to je škoda, že jsi to nevydržela…
já četla že pry když při kojení kouříš takže to nevadí že stejnak to už v tom organismu zůstane …ale ja četla tolik věcí o tom že mam velkou hlavu ![]()
doumi píše:julniki píše:Tak to je škoda, že jsi to nevydržela…doumi píše:po porodu jsem zase začala, ted mám maximálně 5 dennějulniki píše: ááále, že řešíte kouření, já přestala asi ve 3 měs.Ale přestala a to je důležitý
příště budu mít možnost ![]()
Já jsem to nemyslela nějak špatně. Sama jsem kouřila 7 let a samozřejmě mám chutě na cigaretku, ale zatím dobrý…