Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zlata Kindlova píše:
Ahojky,maminky můžu se přidat????Je mi 25 a mám 19ti měsíční holčičku,v Praze bydlíme jen 2 roky......
Jinak já jsem Zlata a dcerka se jmenuje Markétka
Ahoj, my uz jsme se presunuly do uzavrene diskuze, odkaz tu nekde urcite bude
tak se pridej ![]()
ahojky taky se připojím, nastěhovali jsme se s přítelem do Horních Počernic a před nedávnem jsem otěhotněla
Taky tu neznám moc lidí, pár kamarádů ze Šumavy a to je vše
Ahojky holky,našlajsem super věc kde mají snad úplně všechno a super ceny a hlavně vám to dovezou až domů
je to fakt super
pokud budete mít zájem tak mi písněte a já vám pošlu do zprávy odkaz,sem mi to dát nejde
Ahojky, je mi 18 a bydlím na praze 4. TP mám 31.8 a bude to mé první miminko. Bydlíme tu s přítelem přes rok a neznám tu moc lidí kord těhotných, které by natom byli stejně jako já..:(
Ahoj je hodně těhulek co jsou na tom jako ty!
mě je 25 a v květnu čekáme prvního drobečka..Jsem z Jarova bydlím tu necelý rok a absolutně tu žádnou maminku neznám..to se na pískovišti vývrbí ![]()
Ahojky pokud máte zájem o 3D odlitky s 10 procentní slevou a návodem napište SZ ![]()
Ahoj. Mě je 20 let a mám 14ti měsíční holčičku. Bydlím v Praze 3, na Jarově. Zatím tady jsem pul roku a nikoho tady vubec neznám. Byla bych ráda kdyby se mi někdo poblíž třeba ozval ![]()
Ahoj my jsme z Jazrova
Mam teda zatím 10denniho chlapečka, ale ven uz chodime..teda pokud je hezčí počasí než dnes
Jej mi 25 a bydlím tu rok-neznám nikoho jen prodavacku v zelenině ![]()
Ahojky maminy. Jsem v Praze dva měsíce a ráda bych tu poznala v okolí nějakou maminku na pokec. Mám 5-ti letého chlapečka a asi jsme starší (jak já tak dítko
), ale doufám, že některá budete mít zájem občas zajít na kafe/čaj.
Ahoj
je mi 18 let (miminko přišlo hodně nečekaně, ale těším se na něj a moc!) jsem ve 33. týdnu a hledám maminku z Prahy okolo 18 - 25 let co buď už má miminko nebo taky čeká
. Nejlépe z Prahy 5 znám jen jednu těhulku z Prahy, ale ta je kolem hodky městskou daleko což na častější společný kočárkování moc není
. Hledám maminu nebo těhulku na procházky s kočárkem, nějáky to fňukání si u kafča nebo čajíku
a podobně
.
@Maja.trefilova škoda jsme na proseku. Mě je 25. Tak kdyby nekdo z okoli
? Mám dvě děti, Valinku 4roky, Tobiáška 8mesícu. Budu ráda za kazdou dusicku ![]()
Ahoj holky
já jsem z Černého mostu, je mi 24 a jsem v 13tt. Ráda bych našla kamarádku z okolí
mám rada sporty ale také si ráda sednu někam na čajík a jen tak pokecám.
Ahoj maminy, mam 6ti mesicniho kloucka a hledame maminy z Prahy 4 z okoli Sporilova, zabehlic, hostivare, popr. Budejarny na spolecne prochazky, je tu nekdo? ![]()
Ahojky maminky,
uz delsi dobu si rikam, ze se sem take prihlasim a pokouknu se po nejakych novych znamostech, ktere by me i moji dceri urcite prospely
- nez furt trajdat nekde sama.
Je mi 23 let a mam 2letou holcicku - bydlime na Strizkove, tak kdyby nekdo z okoli Prosek- Letnany s podobne starym ditkem? ![]()