Mladé maminky - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2282
1.2.12 16:48
Zlata Kindlova píše:
Ahojky,maminky můžu se přidat????Je mi 25 a mám 19ti měsíční holčičku,v Praze bydlíme jen 2 roky......
Jinak já jsem Zlata a dcerka se jmenuje Markétka

Ahoj, my uz jsme se presunuly do uzavrene diskuze, odkaz tu nekde urcite bude :-) tak se pridej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
733
24.3.12 20:47

ahojky taky se připojím, nastěhovali jsme se s přítelem do Horních Počernic a před nedávnem jsem otěhotněla :))Taky tu neznám moc lidí, pár kamarádů ze Šumavy a to je vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.12 11:32

Ahojky holky,našlajsem super věc kde mají snad úplně všechno a super ceny a hlavně vám to dovezou až domů

je to fakt super

pokud budete mít zájem tak mi písněte a já vám pošlu do zprávy odkaz,sem mi to dát nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.4.13 15:05

Ahojky, je mi 18 a bydlím na praze 4. TP mám 31.8 a bude to mé první miminko. Bydlíme tu s přítelem přes rok a neznám tu moc lidí kord těhotných, které by natom byli stejně jako já..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
30.4.13 15:42

Esetu

Ahoj je hodně těhulek co jsou na tom jako ty! :mavam: mě je 25 a v květnu čekáme prvního drobečka..Jsem z Jarova bydlím tu necelý rok a absolutně tu žádnou maminku neznám..to se na pískovišti vývrbí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
30.4.13 17:02

Jo to nejspíš jo =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.13 07:31

Ahojky pokud máte zájem o 3D odlitky s 10 procentní slevou a návodem napište SZ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.5.13 08:47

Ahoj. Mě je 20 let a mám 14ti měsíční holčičku. Bydlím v Praze 3, na Jarově. Zatím tady jsem pul roku a nikoho tady vubec neznám. Byla bych ráda kdyby se mi někdo poblíž třeba ozval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
29.5.13 15:57

Esetu

Ahoj my jsme z Jazrova :mavam: Mam teda zatím 10denniho chlapečka, ale ven uz chodime..teda pokud je hezčí počasí než dnes :evil: Jej mi 25 a bydlím tu rok-neznám nikoho jen prodavacku v zelenině :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jana-Jenifer
29.5.13 17:03

Žižkov

Ahojky maminy. Jsem v Praze dva měsíce a ráda bych tu poznala v okolí nějakou maminku na pokec. Mám 5-ti letého chlapečka a asi jsme starší (jak já tak dítko :) ), ale doufám, že některá budete mít zájem občas zajít na kafe/čaj.

• Citovat
  • Upravit
4.12.13 21:48

Maminka z Prahy

Ahoj :mavam: je mi 18 let (miminko přišlo hodně nečekaně, ale těším se na něj a moc!) jsem ve 33. týdnu a hledám maminku z Prahy okolo 18 - 25 let co buď už má miminko nebo taky čeká :). Nejlépe z Prahy 5 znám jen jednu těhulku z Prahy, ale ta je kolem hodky městskou daleko což na častější společný kočárkování moc není :,(. Hledám maminu nebo těhulku na procházky s kočárkem, nějáky to fňukání si u kafča nebo čajíku :lol: a podobně ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
19.12.13 08:28

@Maja.trefilova škoda jsme na proseku. Mě je 25. Tak kdyby nekdo z okoli :)? Mám dvě děti, Valinku 4roky, Tobiáška 8mesícu. Budu ráda za kazdou dusicku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.14 11:55

Ahoj holky :mavam: já jsem z Černého mostu, je mi 24 a jsem v 13tt. Ráda bych našla kamarádku z okolí :D mám rada sporty ale také si ráda sednu někam na čajík a jen tak pokecám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
15.1.14 23:03

Ahoj maminy, mam 6ti mesicniho kloucka a hledame maminy z Prahy 4 z okoli Sporilova, zabehlic, hostivare, popr. Budejarny na spolecne prochazky, je tu nekdo? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
16.1.14 23:34

Ahojky maminky,
uz delsi dobu si rikam, ze se sem take prihlasim a pokouknu se po nejakych novych znamostech, ktere by me i moji dceri urcite prospely ;) - nez furt trajdat nekde sama.
Je mi 23 let a mam 2letou holcicku - bydlime na Strizkove, tak kdyby nekdo z okoli Prosek- Letnany s podobne starym ditkem? ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová