Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
terezaaa píše:
můžem udělat nějakej mejdan pro tehotné a pro maminky
velice rada se pridam
terezaaa píše:![]()
![]()
musí to být zábavné takove schromaždění
Já si myslim že rozhodně,já osobně se s nikým nestýkám,protože se na mě všichni vybodli a mít někoho kolem sebe,kdo má stejné starosti a stejné těšení si myslím že je super,kor pro někoho kdo je denno denně doma na neshcopence
![]()
ja tu taky opravdu nikoho nemam
a něco řešit přes fb to mě taky nebaví věčina kamaradek chodi pařit tak si chcou jen psat s kým spaly nebo libali
já tady taky nikoho neznám, celý život jsem žila na druhé straně Prahy a tady nemám nikoho… Mám sice fajn skoro tchýni, ale s tou se nedá probírat všechno…
to by bylo super něco takového udělat a kdo by chtěl tak by přišel
a holky chodite nebo chodili ste na nejake to cvičení pro těhule ja uvažují jak budu mít břísko že bych něco takového vyhledavala
Jo s tím souhlasím…tak uděláme klub opuštěných těhulek,jen to k sobě máme některý trochu z ruky ![]()
Já mám sestavený cvičení od mamči,takže doma cvičím na míči a protahuju se na karimatce,ale něco už mi dooost dělá problémy,jinak plavání je super na záda ![]()
terezaaa: v tomhle počasí někde v teple
Hle mě je to v celku jedno,já Prahu znám,takže mi nedělá problém kamkoli dojet
Ale už by mohlo bejt teploučko,to se pak budou dělat prochajdy ![]()
jj míč mi mamka už taky koupila .....ale chtěla bych mezi lidi
apak sem jednou byla na bazéně a tam byli uplně malí miminka a učili se plavat bylo to krasnééé
chtělo by to nějakou tělocvičnu
no já mam zas fantazii jsem to tiž hodně hyperaktivní a ukecana
Tak tu hyperaktivitu bych občas taky potřebovala,já sem táááák líná
A jinak chápu že mezi lidi,já teď od února začnu chodit do poradny,tak se mezi ně už konečně také snad dostanu ![]()
to bude super párty