Mladé maminky - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
nikol.ondrášovka
24.1.12 17:22
doumi píše:
terezaaa píše:
můžem udělat nějakej mejdan pro tehotné a pro maminky :D
s dětským šampaňským a piškoty? :lol:

to bude super párty :dance:

• Citovat
  • Upravit
alli_li
24.1.12 17:22
terezaaa píše:
můžem udělat nějakej mejdan pro tehotné a pro maminky :D

velice rada se pridam

• Citovat
  • Upravit
91
24.1.12 17:24

:D :D :D musí to být zábavné takove schromaždění :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 17:25
terezaaa píše: :D :D :D musí to být zábavné takove schromaždění :srdce:

Já si myslim že rozhodně,já osobně se s nikým nestýkám,protože se na mě všichni vybodli a mít někoho kolem sebe,kdo má stejné starosti a stejné těšení si myslím že je super,kor pro někoho kdo je denno denně doma na neshcopence :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
24.1.12 17:26

to teda jo, hlavně pro přihlížející :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 17:27

ja tu taky opravdu nikoho nemam :( a něco řešit přes fb to mě taky nebaví věčina kamaradek chodi pařit tak si chcou jen psat s kým spaly nebo libali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
24.1.12 17:30

já tady taky nikoho neznám, celý život jsem žila na druhé straně Prahy a tady nemám nikoho… Mám sice fajn skoro tchýni, ale s tou se nedá probírat všechno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 17:34

to by bylo super něco takového udělat a kdo by chtěl tak by přišel :srdce: a holky chodite nebo chodili ste na nejake to cvičení pro těhule ja uvažují jak budu mít břísko že bych něco takového vyhledavala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 17:34

Jo s tím souhlasím…tak uděláme klub opuštěných těhulek,jen to k sobě máme některý trochu z ruky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 17:35

Já mám sestavený cvičení od mamči,takže doma cvičím na míči a protahuju se na karimatce,ale něco už mi dooost dělá problémy,jinak plavání je super na záda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 17:35

kačinka: Tak se někde sejdem na neutrální půdě :D :D :D Ale kde? :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 17:36

terezaaa: v tomhle počasí někde v teple :D Hle mě je to v celku jedno,já Prahu znám,takže mi nedělá problém kamkoli dojet :) Ale už by mohlo bejt teploučko,to se pak budou dělat prochajdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 17:37

jj míč mi mamka už taky koupila .....ale chtěla bych mezi lidi :P apak sem jednou byla na bazéně a tam byli uplně malí miminka a učili se plavat bylo to krasnééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 17:38

chtělo by to nějakou tělocvičnu :D :D :D :D no já mam zas fantazii jsem to tiž hodně hyperaktivní a ukecana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 17:40

Tak tu hyperaktivitu bych občas taky potřebovala,já sem táááák líná :D A jinak chápu že mezi lidi,já teď od února začnu chodit do poradny,tak se mezi ně už konečně také snad dostanu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová