Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
terezaaa píše:
alli li :ahojjsem šťastná ale taky mam deprese že se něco stane že potratím atd
jsem na nervy
to maji vsechny mamci
ja jsem se bala spis az je konci, porad jsem prcky hlidala jestli kopou a jak casto. Ted posledni tehu se malej moc nehybal byl takovej klidnej - tak sem ho porad stouchala abych mohla byt v klidu ze je v poradku.
A co? Mas nejaky ranni nevolnosti? Nebo to zatim jsi v pohode? ![]()
terezaaa píše:
Holky a jak ste to měli vy s otěhotněním …myslim jak dlouho ste se snažili atd…
O prvni jsme se snazili rok a pul - a to druhy prislo necekane strasne rychle
ale pravda muj nanzel je o dost starsi takze jsme cekali ze to bude na dyl. A co ty?
…zatím sem v pohodě jen mam v pochvě takové divné nevim jak to nazvat pocity jako bych sem zadržovala dlouho čůrání ale přitom se mi nechce
My otěhotněli napoprvé, když jsme si řekli že chceme mimi, nečekali jsme že to bude tak rychle ![]()
Taky jsme otěhotněly hned.Brala jsem od 13ti prášky a loni v červenci jsem vysadila a v srpnu už se MS nedostavila
Nečekala jsem že po 7mi letech braní prášků otěhotním tak rychle…
Kačinka píše:
Taky jsme otěhotněly hned.Brala jsem od 13ti prášky a loni v červenci jsem vysadila a v srpnu už se MS nedostavilaNečekala jsem že po 7mi letech braní prášků otěhotním tak rychle…
Teda, tak to byla rychlost
to Ti plno maminek muze zavidet ![]()
ja už od začátku menstruace od 12 sem to měla tak že sem to třeba měla 15 dní a pak sem to třeba 3 měcice nedostala
takže sem musela pravidelně chodit na vyvolavačku ve 14 sem začala brat antiku takže bylo tak ja mělo byt…19 listopadu sem si vzala poslední tabletku po 5 dnech sem to dostala na 4 dny no a pak sem čekala na dalši a nic měla sem 12 dní zpoždění test byl negativní tak sem šla ke Gyndaři
no aon mi řekl že je to tím že mi menstruace děla co chce tak mi pichnul vyvolávačku no a já otehotněla
a přitom mi říkal že otěhotnění v mém případě nebude lehké
alli_li píše:Kačinka píše:Teda, tak to byla rychlost
Taky jsme otěhotněly hned.Brala jsem od 13ti prášky a loni v červenci jsem vysadila a v srpnu už se MS nedostavilaNečekala jsem že po 7mi letech braní prášků otěhotním tak rychle…
to Ti plno maminek muze zavidet
Já jsem si to také říkala,říkám přítelovi,to může trvat ale klidně i rok než otěhotním a on to neva,alespoň se budem snažit, no a hned to šlo…A to jsem ještě jako malá trpěla na záněty močáků a vyhrožovaly mi že dětičky mít nebudu moct…
Ted he ve zpravach, ze nejaka maminka odlozila miminko v nemocnici v cekarne - ani nevyuzila babybox - nechapu! ![]()
Taky na to koukám,šílené,nechápu jak to může těm mimíškům někdo udělat…
![]()
Jěště sem rada že sem našla fain gyndaře .....neměla sem tu žadneho jen v Ostravě to by byla blbost jet tam
sem naprosto spokojena můžu řict lepší chlap jak baba