Mladé maminky - Praha

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
91
24.1.12 16:49

julniki: takže podle fotky prcka naherneho už máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka

terezaaa: už půlročního :)

• Citovat
  • Upravit
alli_li
terezaaa píše:
alli li :ahoj :srdce: jsem šťastná ale taky mam deprese že se něco stane že potratím atd :roll: jsem na nervy

to maji vsechny mamci :-) ja jsem se bala spis az je konci, porad jsem prcky hlidala jestli kopou a jak casto. Ted posledni tehu se malej moc nehybal byl takovej klidnej - tak sem ho porad stouchala abych mohla byt v klidu ze je v poradku.

A co? Mas nejaky ranni nevolnosti? Nebo to zatim jsi v pohode? :-)

• Citovat
  • Upravit
alli_li
24.1.12 16:51
terezaaa píše:
Holky a jak ste to měli vy s otěhotněním …myslim jak dlouho ste se snažili atd…

O prvni jsme se snazili rok a pul - a to druhy prislo necekane strasne rychle :-) ale pravda muj nanzel je o dost starsi takze jsme cekali ze to bude na dyl. A co ty?

• Citovat
  • Upravit
91
24.1.12 16:52

:lol: …zatím sem v pohodě jen mam v pochvě takové divné nevim jak to nazvat pocity jako bych sem zadržovala dlouho čůrání ale přitom se mi nechce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.1.12 16:53

My otěhotněli napoprvé, když jsme si řekli že chceme mimi, nečekali jsme že to bude tak rychle :lol:

• Citovat
  • Upravit
389
24.1.12 16:55

Taky jsme otěhotněly hned.Brala jsem od 13ti prášky a loni v červenci jsem vysadila a v srpnu už se MS nedostavila :) Nečekala jsem že po 7mi letech braní prášků otěhotním tak rychle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
24.1.12 16:56
Kačinka píše:
Taky jsme otěhotněly hned.Brala jsem od 13ti prášky a loni v červenci jsem vysadila a v srpnu už se MS nedostavila :) Nečekala jsem že po 7mi letech braní prášků otěhotním tak rychle…

Teda, tak to byla rychlost :-) to Ti plno maminek muze zavidet :-)

• Citovat
  • Upravit
91
24.1.12 16:57

ja už od začátku menstruace od 12 sem to měla tak že sem to třeba měla 15 dní a pak sem to třeba 3 měcice nedostala :D takže sem musela pravidelně chodit na vyvolavačku ve 14 sem začala brat antiku takže bylo tak ja mělo byt…19 listopadu sem si vzala poslední tabletku po 5 dnech sem to dostala na 4 dny no a pak sem čekala na dalši a nic měla sem 12 dní zpoždění test byl negativní tak sem šla ke Gyndaři :D no aon mi řekl že je to tím že mi menstruace děla co chce tak mi pichnul vyvolávačku no a já otehotněla :D :D :D a přitom mi říkal že otěhotnění v mém případě nebude lehké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 17:00
alli_li píše:
Kačinka píše:
Teda, tak to byla rychlost :-) to Ti plno maminek muze zavidet :-)

Já jsem si to také říkala,říkám přítelovi,to může trvat ale klidně i rok než otěhotním a on to neva,alespoň se budem snažit, no a hned to šlo…A to jsem ještě jako malá trpěla na záněty močáků a vyhrožovaly mi že dětičky mít nebudu moct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
24.1.12 17:04

Ted he ve zpravach, ze nejaka maminka odlozila miminko v nemocnici v cekarne - ani nevyuzila babybox - nechapu! :-(

• Citovat
  • Upravit
389
24.1.12 17:06

Taky na to koukám,šílené,nechápu jak to může těm mimíškům někdo udělat… :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 17:06

Taky to mam na nově ..... :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 17:09

Jěště sem rada že sem našla fain gyndaře .....neměla sem tu žadneho jen v Ostravě to by byla blbost jet tam :D :D :D sem naprosto spokojena můžu řict lepší chlap jak baba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.1.12 17:14

Ja jsem taky původem skoro z Ostravy :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat