Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky, tak jsem prolítla, co jste zatím napsaly ![]()
my jsme se snažili od června a povedlo se to v říjnu, necelé 4 měsíce snažení ![]()
zatím mám za sebou úspěšně 1.screening, tripple testy jsem odmítla a teď mě čeká přesně za měsíc velký UTZ, to budu přelom 21.-22.týdne.
Co čekáme nevíme, ale chceme si to nechat říct. V pátek jsem byla na kontrole a prcek sebou tak mlel, že jsme měli problém najít srdíčko, natož se mrknout mezi nožky ![]()
Jinak jsem zaregistrovala, že tu někdo pocházíte od Ostravy, já taky
Přesněji od Nového Jičína.
Ve Stodůlkách bydlím od července, v Praze od září 2010. Nemám tu skoro žádné kamarádky, byla jsem na kafču s jednou těhulkou, ale za 14 dní potratila
Teď jsem měla akorát jednu schůzku s holkama, co mají termín taky v červenci, ale budu ráda za nové kamarádky - maminy a těhule ![]()
doumi: mě se tam nelíbí to strašlivě děsivé sídliště,navíc byt je babičky,takže sice maličkej nájem,ale byt vypadal jako kdyby ho zrovna postavili komunisti)nic proti nim,jen už je moderní doba).babička nebyla svolná ani k plastovým oknům natož k nějaké rekonstrukci toho aby ten byt nějak vypadal a já vzhledem k tomu že je mi 20 potřebuji,nebo si spíš představuji pro sebe a mímo moderní pěkné a čisté bydlení,čistý byt z vybydleného nikdy neuděláš…Takže když přišla možnost jít jinam,sice za dražší nájem ale do nového tak sem neváhala.Navíc babička měla problém s tím aby se ke mě přistěhoval přítel,byt 4+1 já tam byla pořád sama,potože babča je už v důchodu tak tam byla 2× do roka na 14 dní jinak na chalupě a já tam měla bejt sama,pfůůů,nesnáším samotu ![]()
Holky já jsem tady asi jediná snažilka, že? Ta diskuze se nějak rychle rozjela, tak v tom mám bordel ![]()
ladytommy:ahoj ahoj ahoj
ano ja jsem s Ostravy
přesněji Poruba
terezaaa píše:
doumi : ja už mam taky v tom zmatky
bys mohla založit skupinu a můžeme si udělat nástěnku ![]()
Kačinka píše:
doumi: Co jsem tak já stihla stihnout tak asi ano
tak to jsem se sem pěkně vecpala ![]()
doumi, no a? taky budeš brzo maminka ![]()
mám tu skupinu založit? ![]()
doumi píše:Kačinka píše:
doumi: Co jsem tak já stihla stihnout tak asi anotak to jsem se sem pěkně vecpala
Co to povídáš?Naopak tě můžeme doprovázet na cestě o snažení–ne přímo u toho,to je jen chvíle pro dva
ale pokecat a tak ne? ![]()
nahoře máš nabídku „Skupiny“, může se založit buď otevřená nebo uzavřená a tam je potom víc funkcí než v běžné diskuzi - nástěnka skupiny, kam můžeme přidávat info o sobě, fotogalerie atd.
Já bych byla pro uzavřenou - tzn.že by zakladatel skupiny schvaloval, kdo tam může vstoupit a nemohli by to číst všichni, ať si tam můžeme psát intimněji ![]()