Mladé maminky - Praha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14973
24.1.12 18:07

holky, tak jsem prolítla, co jste zatím napsaly :)

my jsme se snažili od června a povedlo se to v říjnu, necelé 4 měsíce snažení :srdce:

zatím mám za sebou úspěšně 1.screening, tripple testy jsem odmítla a teď mě čeká přesně za měsíc velký UTZ, to budu přelom 21.-22.týdne.

Co čekáme nevíme, ale chceme si to nechat říct. V pátek jsem byla na kontrole a prcek sebou tak mlel, že jsme měli problém najít srdíčko, natož se mrknout mezi nožky :lol:

Jinak jsem zaregistrovala, že tu někdo pocházíte od Ostravy, já taky :palec: Přesněji od Nového Jičína.

Ve Stodůlkách bydlím od července, v Praze od září 2010. Nemám tu skoro žádné kamarádky, byla jsem na kafču s jednou těhulkou, ale za 14 dní potratila :| Teď jsem měla akorát jednu schůzku s holkama, co mají termín taky v červenci, ale budu ráda za nové kamarádky - maminy a těhule :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 18:11

doumi: mě se tam nelíbí to strašlivě děsivé sídliště,navíc byt je babičky,takže sice maličkej nájem,ale byt vypadal jako kdyby ho zrovna postavili komunisti)nic proti nim,jen už je moderní doba).babička nebyla svolná ani k plastovým oknům natož k nějaké rekonstrukci toho aby ten byt nějak vypadal a já vzhledem k tomu že je mi 20 potřebuji,nebo si spíš představuji pro sebe a mímo moderní pěkné a čisté bydlení,čistý byt z vybydleného nikdy neuděláš…Takže když přišla možnost jít jinam,sice za dražší nájem ale do nového tak sem neváhala.Navíc babička měla problém s tím aby se ke mě přistěhoval přítel,byt 4+1 já tam byla pořád sama,potože babča je už v důchodu tak tam byla 2× do roka na 14 dní jinak na chalupě a já tam měla bejt sama,pfůůů,nesnáším samotu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
24.1.12 18:12

Holky já jsem tady asi jediná snažilka, že? Ta diskuze se nějak rychle rozjela, tak v tom mám bordel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 18:16

ty jsem dokonale rada že se to tak chytlooo.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 18:18

ladytommy:ahoj ahoj ahoj :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: ano ja jsem s Ostravy
přesněji Poruba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 18:18

doumi : ja už mam taky v tom zmatky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
24.1.12 18:20
terezaaa píše:
doumi : ja už mam taky v tom zmatky :D

bys mohla založit skupinu a můžeme si udělat nástěnku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 18:29

doumi: Co jsem tak já stihla stihnout tak asi ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5080
24.1.12 18:34
Kačinka píše:

:( tak to jsem se sem pěkně vecpala :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
24.1.12 18:34

doumi, no a? taky budeš brzo maminka :*

mám tu skupinu založit? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 18:36
doumi píše:
Kačinka píše:
:( tak to jsem se sem pěkně vecpala :(

Co to povídáš?Naopak tě můžeme doprovázet na cestě o snažení–ne přímo u toho,to je jen chvíle pro dva :mrgreen: ale pokecat a tak ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
24.1.12 18:41

jakou skupinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
24.1.12 18:44

nahoře máš nabídku „Skupiny“, může se založit buď otevřená nebo uzavřená a tam je potom víc funkcí než v běžné diskuzi - nástěnka skupiny, kam můžeme přidávat info o sobě, fotogalerie atd.

Já bych byla pro uzavřenou - tzn.že by zakladatel skupiny schvaloval, kdo tam může vstoupit a nemohli by to číst všichni, ať si tam můžeme psát intimněji 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
24.1.12 18:46

Hmmmmmm,jsem pro! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
24.1.12 18:52

ok, tak já to založím ;)