Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
25.9.10 14:02
Lucy_VM píše:
Tak já jsem minulý týden objednávala tuhle přebalovací komodu: http://www.detsky-eshop.cz/…el/1293.html . Chtěla jsem se šuplíkama,abych to později měla i na hračky…A ta cena je myslím celkem fajn. A podložku mám takovou zelenou se žirafou,přímo na komodu. :wink:

hezká :palec: jde vidět že myslíš do budoucna :potlesk:

• načítám...
1054
25.9.10 16:31

Ahojte holky, já jsem včera na večeři udělala topinky a dala sem tam asi hodně česneku..celou noc sem nemohla spát,malý se vrťel..asi mu to nesedlo. Dneska tu byl taťka tak příteli pomáhal dodělávat bar.Zbourali jsme stěnu mezi kuchyní a obývákem,a máme tu takový zděný bar:)
Jo,a už mám i postavenou postýlku :mrgreen: přítel se činil.
Ale jak sem to poprvé uviděla přišel na mě takový divný pocit.Taková panika a stres :nevim: že už se to blíží porod a tak..no nějak sem zazmatkovala, na prcka se těším ale už teďka se začínám bát,popadl mě asi jen nějaký splín :nevim:

• načítám...
10405
25.9.10 16:44

lady to je normální člověk si to furt nepřipouští že to je takhle a pak když už se nato opravdu chystá si začne uvědomovat že tu zachvilu bude další prcek a bude ten život uplně jinej ale krásnej

• načítám...
29436
25.9.10 16:57

Ahoj holky,

tak my jsme před chvílí přijeli z Brna, prolezli jsme všechny možné obchody, najedli se v Ikei a máme všechno co jsme potřebovali, tak jsem spokojená. Jen světlo do obýváku + kuchyně jsme koupili v Kika, takový moderní design, jenže je na objednávku, tak bude až za měsíc. A koupila jsem si nádhernou malinkou palmu, tak ji musím ještě dneska přesadit, chudinku. V Ikea jsme vybrali sestavu nábytku do děcáku, přítelovi se taky líbí, tak jsem ráda. :-D

No naložila jsem si teď maso na zítřejší oběd, dáváme si kafíčko, přítel přimontoval světlo do předsíně a ještě ho čekají garnýže aspoň do obýváku, a´t můžu dát záclonu. 8-)

• načítám...
29436
25.9.10 16:59
Lucy_VM píše:
Kdyby jste se některá nudili,tak můžete zkouknout tenhle dokument: http://barrandov.tv/…ti-maji-deti
Je to o holkách,které otěhotněli dřív než dostudovali základku!!! :roll: Fakt mazec!!!

Díky za tip, určitě se mrknu! :palec:

• načítám...
Niky7
25.9.10 17:40

holky tak se na to divam zatim jsem v pulce a mam skoro oci z dulku jdu to dokoukat.

• Upravit
10405
25.9.10 17:43

já se mrknu zítra protže tu máme neshody s manželem vypadá to blbě takže toho mám docela dost

• načítám...
Niky7
25.9.10 17:59

tak jsem to dokoukala jako to je narez no. Ale popravde holky. Na co si teda stezujeme my? Vite jak to myslim.

• Upravit
10405
25.9.10 18:03
Niky7 píše:
tak jsem to dokoukala jako to je narez no. Ale popravde holky. Na co si teda stezujeme my? Vite jak to myslim.

teda je to drsný a ještě dsrsnější je že ta hubená černovlasá johana mám tušení chodí v bystrci venku s malou a já jsem právě říkala coto je kolik ji proboha je

• načítám...
29436
25.9.10 18:07
Niky7 píše:
holky tak se na to divam zatim jsem v pulce a mam skoro oci z dulku jdu to dokoukat.

Já to zkouknu zítra. Dneska máme napilno a večer myslím dávají v telce PS. Miluji Tě, tak se chci na to dívat. :-)

• načítám...
29436
25.9.10 18:08

Jéééé a teď koukám, že na Nově je Harry Potter. Takže se budu dívat na Harryho a ten druhý film si stáhnu na netu. :palec:

• načítám...
Niky7
25.9.10 18:10

to jo jako je to opravdu neuveritelne a to jsem si myslela kdo vi jak jsem mlada, ale budu mit mimi v 19 tak to je normalni ze? Jako me bylo lito te posledni jeste tehotne, taky tam mohli dat jak se rozhodne.

• Upravit
Niky7
25.9.10 18:11

Ale diky tomu jsem si uvedomila, ze jsem ta stastna a ze si nemam na co stezovat, ted si toho budu vazit o trosiucku jinak. A uz se moc tesim az se mimi vyklube. :srdce:

• Upravit
10405
25.9.10 18:14

přesně tak a zase prostě rači at ho dá k adopci než si ho nechat a pak toho litovat prostě tohle sjou opravdu děti co mají děti tohle je hrozný nechtěla bych aby moje dcera přišla ve 13že je těhotná

• načítám...
Niky7
25.9.10 18:16

Ty holky uz nemaji zadne detstvi, no ja nemam k tomu uz ani slov, jsem celkem v soku.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová