Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Lucy_VM píše:
Tak já jsem minulý týden objednávala tuhle přebalovací komodu: http://www.detsky-eshop.cz/…el/1293.html . Chtěla jsem se šuplíkama,abych to později měla i na hračky…A ta cena je myslím celkem fajn. A podložku mám takovou zelenou se žirafou,přímo na komodu.
hezká
jde vidět že myslíš do budoucna ![]()
Ahojte holky, já jsem včera na večeři udělala topinky a dala sem tam asi hodně česneku..celou noc sem nemohla spát,malý se vrťel..asi mu to nesedlo. Dneska tu byl taťka tak příteli pomáhal dodělávat bar.Zbourali jsme stěnu mezi kuchyní a obývákem,a máme tu takový zděný bar:)
Jo,a už mám i postavenou postýlku
přítel se činil.
Ale jak sem to poprvé uviděla přišel na mě takový divný pocit.Taková panika a stres
že už se to blíží porod a tak..no nějak sem zazmatkovala, na prcka se těším ale už teďka se začínám bát,popadl mě asi jen nějaký splín ![]()
lady to je normální člověk si to furt nepřipouští že to je takhle a pak když už se nato opravdu chystá si začne uvědomovat že tu zachvilu bude další prcek a bude ten život uplně jinej ale krásnej
Ahoj holky,
tak my jsme před chvílí přijeli z Brna, prolezli jsme všechny možné obchody, najedli se v Ikei a máme všechno co jsme potřebovali, tak jsem spokojená. Jen světlo do obýváku + kuchyně jsme koupili v Kika, takový moderní design, jenže je na objednávku, tak bude až za měsíc. A koupila jsem si nádhernou malinkou palmu, tak ji musím ještě dneska přesadit, chudinku. V Ikea jsme vybrali sestavu nábytku do děcáku, přítelovi se taky líbí, tak jsem ráda. ![]()
No naložila jsem si teď maso na zítřejší oběd, dáváme si kafíčko, přítel přimontoval světlo do předsíně a ještě ho čekají garnýže aspoň do obýváku, a´t můžu dát záclonu. ![]()
Lucy_VM píše:
Kdyby jste se některá nudili,tak můžete zkouknout tenhle dokument: http://barrandov.tv/…ti-maji-deti
Je to o holkách,které otěhotněli dřív než dostudovali základku!!!Fakt mazec!!!
Díky za tip, určitě se mrknu! ![]()
holky tak se na to divam zatim jsem v pulce a mam skoro oci z dulku jdu to dokoukat.
já se mrknu zítra protže tu máme neshody s manželem vypadá to blbě takže toho mám docela dost
tak jsem to dokoukala jako to je narez no. Ale popravde holky. Na co si teda stezujeme my? Vite jak to myslim.
Niky7 píše:
tak jsem to dokoukala jako to je narez no. Ale popravde holky. Na co si teda stezujeme my? Vite jak to myslim.
teda je to drsný a ještě dsrsnější je že ta hubená černovlasá johana mám tušení chodí v bystrci venku s malou a já jsem právě říkala coto je kolik ji proboha je
Niky7 píše:
holky tak se na to divam zatim jsem v pulce a mam skoro oci z dulku jdu to dokoukat.
Já to zkouknu zítra. Dneska máme napilno a večer myslím dávají v telce PS. Miluji Tě, tak se chci na to dívat. ![]()
Jéééé a teď koukám, že na Nově je Harry Potter. Takže se budu dívat na Harryho a ten druhý film si stáhnu na netu. ![]()
to jo jako je to opravdu neuveritelne a to jsem si myslela kdo vi jak jsem mlada, ale budu mit mimi v 19 tak to je normalni ze? Jako me bylo lito te posledni jeste tehotne, taky tam mohli dat jak se rozhodne.
Ale diky tomu jsem si uvedomila, ze jsem ta stastna a ze si nemam na co stezovat, ted si toho budu vazit o trosiucku jinak. A uz se moc tesim az se mimi vyklube. ![]()
přesně tak a zase prostě rači at ho dá k adopci než si ho nechat a pak toho litovat prostě tohle sjou opravdu děti co mají děti tohle je hrozný nechtěla bych aby moje dcera přišla ve 13že je těhotná
Ty holky uz nemaji zadne detstvi, no ja nemam k tomu uz ani slov, jsem celkem v soku.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat