Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niky7 píše:
Ahoj holky stane se neco kdyz jsem si dnes zapalilam 3 cigarety?![]()
ja uz dnes nemohla.
Niky myslím že se nic nestane, někdo kouří celé těhu, ale víš že se to nemá. Tak se zkus krotit a pro mimčo to vydržet. Pro mimíska to není dobré. Mrkni třeba sem : http://www.babyonline.cz/…tenstvi.html
ja to vim, ale bylo to jen dneska, to je jasny ze jinak nekourim, jen dnes bylo to na nervy. Fakt se nic nestane? Hrozne si to vycitam
jsem krava no co jinyho…
Niky nevím jestly je to normálnííí záleží na tom jak moc tě tam píchá
niki píchání je normální ptala jsem se na to dr protže mě to bolí děsně ale prot že jsme měla toho císaře mám tam srusta atd.jinak ty cigarety už tím nic nezměníš nic se nestane ale nedělej t protže jak si potáhneš ty potáhne si aji to maličky
ja vim ja uz kourit nebudu, tolik me to mrzi, ale uz to nevratim. Ach jo, jsem uplne blba, jenze nervy delaji svy. No jo taky to bylo na
posled
tak to je fajn…
Ale přiznám se taky už nastaly situace kdyy sem chtěla ale vzpoměla sem si že nejsem sama a že nesmím si zapálit.. tak sem raději šla vzteky brečet na záchod ![]()
Ja vim ze jsem za tu blbou, ale uvedomuji si to sama. stslo se. Nevim co rict, asi si myslite o me kdo vi co. ![]()
Ale Niky prdlajs… jako každýmu to může ujet
Doví co já sem vyléčenná kuřačka teprve druhým mno vlastně 3tím měěsícem abstinuju přítel je kuřák… mno je to hrozný chut sice nemám ale kdžy mě něco rozlobííí tak bych kouřila až bych brečela… za to nemůžem jsme na tom závyslé mno nikotin debilní, že sem se to vůbec učila ![]()
přesně člověk by chut měl ale rači se di vyplakat jinam prtože mimnko je pak chudáček když to musídejchat
Niky7 píše:
Ja vim ze jsem za tu blbou, ale uvedomuji si to sama. stslo se. Nevim co rict, asi si myslite o me kdo vi co.
niki nixc si nemyslíme furt je lepší tři cigarety než dvacet a hold někdy to člověk potřebuje ikdyž si to pak vyčitá akorát jen tomu miminku to nedělá dobře jinak bud v klidu a ja jsem přestala u malé a za 14 dní jsem se dozveděla že jsem těhotná takže všechno bylo ve mě a mam zdravou holčičku
Ahojte, tak sme z nákupu doma. Přítel teďka dělá pomazánku která se jmenuje sloní žrádlo:-D je to mňamka tak se těším.
Já jsem taky ze začátku těhu kouřila.Chtěla sem to omezit na slimky, ale pak v 6.týdnu sem se 3× z cigarety zgrcla a od té doby nekouřím.Takže sem ráda,že to šlo tak samo. JInač bych asi neskončila ![]()
Takže se to nemá, ale my kuřačky se někdy neovládnem a oooopsss. Ale já jsem už nekuřačka ![]()
Niky7 píše:
Ja vim ze jsem za tu blbou, ale uvedomuji si to sama. stslo se. Nevim co rict, asi si myslite o me kdo vi co.
Nikčo buď v klidu, nemyslíme si o tobě nic špatného. Hold se stalo, no. Ježiš holky ještě že já tohle řešit nemusím a kouřit jsem se nikdy nenaučila. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky stane se neco kdyz jsem si dnes zapalilam 3 cigarety?
ja uz dnes nemohla.