Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
27.9.10 12:01

tak dekuju za radu :palec:

chtela bych tento

http://deti.aukro.cz/…_deskou.html

• načítám...
10405
27.9.10 12:08

to uplně stačí a za ty penízky taky dobrý

• načítám...
10405
27.9.10 12:08

nechci abyste si mysleli že navšem šetřím nebo tak jen už vím kolik kravin jsem si nakoupila ja a potom prd používala a prostě tak

• načítám...
4855
27.9.10 12:17

Na setreni neni vubec nic spatnyho.. Ja se taky snazim nekupovat blbosti ale asi se tomu taky nevyhnu protoze ne vse mi pak bude vyhovovat..
Jeste se chci zeptat kolik je potreba plenek kdyz je budem mit jen pod hlavicku? :think:

• načítám...
10405
27.9.10 12:23

no tohle je těšká já měla vyžehlenách aspon 10minimálně protže nevíš jak ti bude mimnko třeba blinkat a tak ale určo mě třeba deset a když uvidíš že ti nestačí tak si přikoupíš já myslím že to tak nejak stačí protže stejně tomu prdlovo budeš prát jeho věci časteji třeba já jsem třeba pak kupovala miminkovskej prášek a prala v tom všechno i naše abych nečekala až prostě malá bude mít špinavejhch věci víc

• načítám...
4855
27.9.10 12:41

No ja jsem ted dostala 8 plenek od segry co ji zbyli nepouzity po dceri :-D tak si rikam kdyz v baleni je jich 10 tak jestli to zatim staci nebo mam jeste pro jistotu to baleni koupit ale je fakt ze pri nejhorsim se da koupit vzdycky

• načítám...
10405
27.9.10 12:50

myslím si že to kupovat nemusíš jednu budeš mít v postylce jednu při kojení atd azbytek mužeš vyměnit navíc stejně člověk to hnedkannamočí když je to pokaděný třeba nebo poblinkaná pak tam zustanou třeba flíčkn ebo to nejde vyprat a kdykoliv se dá dkoupit já jich měla vyžehlených snad 20 protže po segrách atd toho měla fakt moc a používala jsem jen fur ty stejný a pár jich

• načítám...
2767
27.9.10 12:57
PusinkaMartinka píše:
mnooo tak to máme obě dobrýýý postýlku já budu mít po sestřence a bodu mít taky ohrádku :wink: ale na postýlku budu muset koupit novou madraci :wink:

To máš dobrý no. Já budu muset koupit postýlku novou s celým vybavením, nechci si půjčovat, radši chci všechno svoje.

• načítám...
1054
27.9.10 13:05

já mám taky všecko nové. Až na některé oblečky co mám z bazárku,a co jsem dostala..akorát mi chybí matrace chci ti polokokosovou. Až ji budu mít tak už si to všecko načančám :mrgreen: pěkně povléct peřinku,nasadit mantinely..kolotoč ten už tu mám dávno,přítel ho každý večer pouští.. :-D
Už jsme po obědě,némám co dělat..chtěla sem prát malému,ale nám to tady staršně špatně schne tak musím počkat až bude líp.Nechci aby to pak zasmrádlo..přítel nechal zrusšit topení,a budeme mít krb,jenže kominíkovi to nějak trvá a my tu mrznem,hlavně že nám udělal do zdi díru jak do řiti a příjde příští týden.. :twisted:

• načítám...
27.9.10 13:05

Tak já to nebudu pučovat… to bude moje … :wink:

• načítám...
10405
27.9.10 13:07

tak to nezávidím lady to musí být naprd taky nerada mrznu.dneska se malé nechce spát furt vyvádí taksand usne aspon nachvilu odpo jedu k našim a ozvu se až ve středu odpoledne nejspíš

• načítám...
1054
27.9.10 13:12

mě zahřívá myšlenka na ten krb :mrgreen: ale už aby to bylo..topení máme akorát v koupelce,ale to prd hřeje
jůůů kdyby ste teďka viděla jaká se mi udělala hrča na břiše :lol: malý se vrtí a buď na mě vystrkuje prdelku nebo jsou to záda :srdce: nejhorčí je když se začne drbat na halvě, to poznám přesně.. já mám hlavičku hodně dole takže když tam přidá i ruku jde to vidět a mě to teda pěkně pálí jak by mi trhla maso zaživa.. :-D
Včera sem tak přemýšlela že co budu dělat jak bude venku a neucítím pohyby.Taková prázdná budu :jazyk:

• načítám...
400
27.9.10 13:17

ahojík holkyyy…no taky máme krb a je to výhoda,si přitopit…ted v tom hnusným počasí…no mě chytly od včerejška holky strašně záda,nemůžu pořádně sedět,ležet chjooo to je práce

• načítám...
2767
27.9.10 13:26
PusinkaMartinka píše:
Tak já to nebudu pučovat… to bude moje … :wink:

Tak to potom jo :wink: Mě by to skoro švagrová nenechala, pže si to nechává, sice teďka druhý nechtěj, ale časem určo bude a já bych to ani nechtěla. Navíc ona toho měla hodně popůjčovanýho a něco neměla vůbec :nevim:

• načítám...
2767
27.9.10 13:28
LadyRtw píše:
mě zahřívá myšlenka na ten krb :mrgreen: ale už aby to bylo..topení máme akorát v koupelce,ale to prd hřeje
jůůů kdyby ste teďka viděla jaká se mi udělala hrča na břiše :lol: malý se vrtí a buď na mě vystrkuje prdelku nebo jsou to záda :srdce: nejhorčí je když se začne drbat na halvě, to poznám přesně.. já mám hlavičku hodně dole takže když tam přidá i ruku jde to vidět a mě to teda pěkně pálí jak by mi trhla maso zaživa.. :-D
Včera sem tak přemýšlela že co budu dělat jak bude venku a neucítím pohyby.Taková prázdná budu :jazyk:

Ale budeš šťastná, že si ho už můžeš pochovat. Nj už se ti to blíží :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová