Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1054
27.9.10 09:21

http://www.krystufek.cz/…robnosti.php?…
To je ono.
Holky,co si mám pořídit do koupelky? Taky nějaký přebalovák.. známí tvrdí že je to zbytečné,že mimíse sevlekli v ložnici zabalili do ručníku,šli do koupelky,okoupaly utřely a šup do ložnice a tam jen naolejíčkovat atd.. ale semi to zdá divné,s prďolou lítat po celém bytě tam a zpátky.. :nevim:

• načítám...
27.9.10 09:27

Mě taky kord když ty přebalováky eksistují..... Teda taky si neumím představit že bych každý den vařila ale za chvíli mě to taky začne až pudu na rizikovku :roll:

• načítám...
2767
27.9.10 09:30

Ahoj holky. Tady furt prší :-? A to mám jít do města se mi vůbec nechce.
Lady a není zbytečný mít 2 přebalováky? Pokud máš v koupelně pračku, tak stačí jenom ta přebalovací podložka, dáš ji na pračku a je to, dneska prodávají i s pevnou deskou, takže jde dát i na postýlku a tak, ale nechci ti radit to je na tobě :wink:

• načítám...
2767
27.9.10 09:32

Jinak bych taky nelítala s mimčem po celým bytě, nejlepší je když to je všechno hned po ruce :-)

• načítám...
27.9.10 09:33

njn to mě nenapadlo já myslela že budeš mít jeden… Ale dva??? přesně tak v koupelně máš pračku a pokud ne mnooo dyt je to jedno… záleží kolik máte peněz a jetly si to můžete dovolit :nevim:

• načítám...
10405
27.9.10 09:33
LadyRtw píše:
http://www.krystufek.cz/…robnosti.php?…
To je ono.
Holky,co si mám pořídit do koupelky? Taky nějaký přebalovák.. známí tvrdí že je to zbytečné,že mimíse sevlekli v ložnici zabalili do ručníku,šli do koupelky,okoupaly utřely a šup do ložnice a tam jen naolejíčkovat atd.. ale semi to zdá divné,s prďolou lítat po celém bytě tam a zpátky.. :nevim:

lady já ze začátku jsem koupala malou v kuchyni na stole jsem mela tu vaničku a tam a tam semsi ju aji osušila a oblíkla na židlách byla ta vanička na stole připravený na oblíkaní věci a až byla větší tak ve vané a v kuchyni jsem si ji oblíkla ale zaleží jak daleko máš kuchyn nebo neco od koupelny a pokud daleko tak svgrova mela stolek na nem deku a plínku a tam si to dělala já si teda myslím že je to taky zbytečný že to dá dělat všelijak a až je miminko větší tak ti tam už stejně ležet nebude

• načítám...
2767
27.9.10 09:35

Lady sem dávala fotku toho přebalováku. Tak záleží kolik stál, pokud něco přes 1000kč, tak bych se na to vyprdla a koupila tu podložku jenom…

• načítám...
27.9.10 09:36

jj souhlasím se simou :wink:

• načítám...
2767
27.9.10 09:39

Kyblicku švagrová to tak taky dělala. Co tak slyším, tak hodně koupou v kuchyni ve vaničce :lol: A dneska toho je fakt hodně, koukala jsem a prodávají i stojan pod vaničku, ale moc bych tomu nevěřila no…

• načítám...
27.9.10 09:40

na dvě židle a je to moje teta tak taky koupala sestřenku když byla ještě mimino

• načítám...
27.9.10 09:40

v kuchyni na dn´vou židlích a na stole ji oblíkala

• načítám...
2767
27.9.10 09:41
PusinkaMartinka píše:
na dvě židle a je to moje teta tak taky koupala sestřenku když byla ještě mimino

Přesně tak :palec: Na stole připravený věci pro mimíse a máš to všechno po ruce :wink:

• načítám...
2767
27.9.10 09:43

Já asi ani přebalovák kupovat nebudu, uvidíme. Protože jednu podložku tady už mám, pže švagrová měla dvě a tadytu moc nevyužila a koupím asi ještě jednu s tím pevným dnem a bude to :think:

• načítám...
27.9.10 09:48

mnoooo mě zase skoro švagrová daruje svůj přebalovák tak to bude supr :palec:

• načítám...
2767
27.9.10 09:49

Mno nic jdu se připravovat ať sem za chvíli doma

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová