Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
27.9.10 13:42

jj blíží ladynko.. ale tak snad to bude vše ok musí :wink:

• načítám...
2767
27.9.10 13:49
PusinkaMartinka píše:
jj blíží ladynko.. ale tak snad to bude vše ok musí :wink:

No za to my si budeme muset ještě počkat :lol:

• načítám...
27.9.10 13:54

jj ale už ted s toho mám lufty… :-?

• načítám...
2767
27.9.10 14:02

Pročpak? Hrozně to utíká, vždyť za chvíli budou Vánoce zase :-)

• načítám...
27.9.10 14:04

mno mám strach s porodu… už pro jistotu dopředu

• načítám...
2767
27.9.10 14:11

Z porodu? Na to nesmíš tolik myslet :wink: Já se bojím jenom komplikací a ty se můžou stát i během těhotenství. Spíš si nechci prožít to 6-tinedělí :-?

• načítám...
2767
27.9.10 14:13

Jdu se dívat na ňákej filmík, pže se fakt nudím :roll:

• načítám...
27.9.10 14:13

S tohho nějako už strach nemám to teprve přijde všechno… njn s porodu já se na to nesnažím myslet ale ted mi to nějako naskočilo do tý m í palice :nevim:

• načítám...
2767
27.9.10 14:17

No nedalo by se říct, že z toho mám strach, ale víš jak, seš sešitá, ještě odcházej ty zbytky, unavená no to bude období :roll: Třeba na to přestaneš myslet :wink:

• načítám...
2767
27.9.10 14:18

A ještě když je někdo po císaři :roll:

• načítám...
27.9.10 14:25

pomoccccccccccccccccc :cry: nic mizím za chvilku mi padla tak paa :mavam:

• načítám...
10405
27.9.10 15:20

jejda holyk uplně mě připomínáte mě když jsem čekala malou strach z porodu otřes hruza jak prase ale opravdu časem se začnete tešit až budete ke konci a to břicho to jak vás mim bude drsně kopat budete si říkat kurna at už je venku já jsem pak byla štastná že už mě to chytlo a že bude rodit a to opravdu jsem se třásla strachy.a z trach z šestinedělí to mám teda tak protože trochu jsem si zažila tu depresi nebo ne uplnou ale fakt nemohla jsem jist chtelo se mi pořád brečet jak sem nevedla co s mimnkem kojeni nam nešlo hruza ale pak ubehlo pár dnu a bylo to fakt v klidu tak se holky nebojte

• načítám...
2767
27.9.10 16:45

No ono jak jsou ty hormony ještě rozházený, tak to udělá svý, toho šestinedělí se fakt děsím :-? Ještě, že mám tady mamku, ta když bude potřeba tak uvaří, pže jsem to viděla na švagrový ta nestíhala absolutně nic a byla furt unavená, pže měla těžší porod

• načítám...
4855
27.9.10 17:22

Holky nestraste :mrgreen: ja se taky bojim ale zase si rikam ze nejak se to maly ven proste dostat musi a ze az ho budu drzet poprve v naruci tak si na to co bylo ani nevzpomenu :wink:

• načítám...
2767
27.9.10 17:58
penalda píše:
Holky nestraste :mrgreen: ja se taky bojim ale zase si rikam ze nejak se to maly ven proste dostat musi a ze az ho budu drzet poprve v naruci tak si na to co bylo ani nevzpomenu :wink:

Máš pravdu :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová