Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
PusinkaMartinka píše:
jj blíží ladynko.. ale tak snad to bude vše ok musí
No za to my si budeme muset ještě počkat ![]()
Z porodu? Na to nesmíš tolik myslet
Já se bojím jenom komplikací a ty se můžou stát i během těhotenství. Spíš si nechci prožít to 6-tinedělí ![]()
S tohho nějako už strach nemám to teprve přijde všechno… njn s porodu já se na to nesnažím myslet ale ted mi to nějako naskočilo do tý m í palice ![]()
No nedalo by se říct, že z toho mám strach, ale víš jak, seš sešitá, ještě odcházej ty zbytky, unavená no to bude období
Třeba na to přestaneš myslet ![]()
jejda holyk uplně mě připomínáte mě když jsem čekala malou strach z porodu otřes hruza jak prase ale opravdu časem se začnete tešit až budete ke konci a to břicho to jak vás mim bude drsně kopat budete si říkat kurna at už je venku já jsem pak byla štastná že už mě to chytlo a že bude rodit a to opravdu jsem se třásla strachy.a z trach z šestinedělí to mám teda tak protože trochu jsem si zažila tu depresi nebo ne uplnou ale fakt nemohla jsem jist chtelo se mi pořád brečet jak sem nevedla co s mimnkem kojeni nam nešlo hruza ale pak ubehlo pár dnu a bylo to fakt v klidu tak se holky nebojte
No ono jak jsou ty hormony ještě rozházený, tak to udělá svý, toho šestinedělí se fakt děsím
Ještě, že mám tady mamku, ta když bude potřeba tak uvaří, pže jsem to viděla na švagrový ta nestíhala absolutně nic a byla furt unavená, pže měla těžší porod
Holky nestraste
ja se taky bojim ale zase si rikam ze nejak se to maly ven proste dostat musi a ze az ho budu drzet poprve v naruci tak si na to co bylo ani nevzpomenu ![]()
penalda píše:
Holky nestrasteja se taky bojim ale zase si rikam ze nejak se to maly ven proste dostat musi a ze az ho budu drzet poprve v naruci tak si na to co bylo ani nevzpomenu
Máš pravdu ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat