Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak to máš dobrý
Já tady mám zase úplně novou sadu peřinu s polštářem do postýlky
Pže oni všechno museli kupovat dvakrát, se střídali takže tady měli postýlku půjčenou a u rodičů svých měla úplně novou postýlku s kompletním vybavením, ale navykli si malou, aby jim spala v posteli, takže v postýlce vůbec nebyla a tudíž jim byla k prdu
Mno vlastně přítel má strejdu truhláře, tak by teoreticky mohl taky přebalovák udělat ![]()
mnooo tak to máme obě dobrýýý postýlku já budu mít po sestřence a bodu mít taky ohrádku
ale na postýlku budu muset koupit novou madraci ![]()
jj to je fakt, koupím teda jen tu tvrdou podložku a tu můžu dát jak na pračku tak na stůl..super
a mám to vyřešené..přece jenom v té koupelce máme chladno..a než se vytopí.. lepší to bude v té kuchyni.
Holky, jak se to blíží tak začínám zmatkovat a vůbec mi to nemyslí.Všechno začínám moc řešit..a vymýšlím blbosti
jdu se teda natáhnout.dala sem si ty tabletky..tak do půl hoďky se mi z nich strašně roztřepou ruce
..
to nevadí každej pak už zmatkuje a my ti poradíme vždyt na tom nic není mala byla ve vaničce prostě jen měsíc protže tam řvala pak už ve velké vaně a já myslím že je t zbytečný až budeš miminko koupat zavřeš do te mistonsti třeba hodku před a zatopíš si tam aby tam nebyla zima a pak je to v klidu já to taky dělala
to nevadí každej pak už zmatkuje a my ti poradíme vždyt na tom nic není mala byla ve vaničce prostě jen měsíc protže tam řvala pak už ve velké vaně a já myslím že je t zbytečný až budeš miminko koupat zavřeš do te mistonsti třeba hodku před a zatopíš si tam aby tam nebyla zima a pak je to v klidu já to taky dělala
ještě že tato diskuze existuje
fakt, jinač nevím co bych dělala.. ![]()
Nj, ale co pak..to vás budu potřebovat rovnou domů
![]()
i když já tedy žádný nic m moc zkušenosti nemám… ale tak názor se taky hodí ![]()
Ahoj holky, tak vidím,že tu probíráte koupaní miminek a vše kolem. No u nás to budeme dělat jako u kyblička. Pěkně v kuchyni.Jinak přebalovák budu mít v ložnici. My máme vlastní bytovou jednotku v podkroví u našich,kuchyň máme společnou.Dole bude mít mamka(babička) postýlku po mě a sestře a já v ložnici novou.Takže,když půjdu na pokecík dolů,tak mimčo vezmu sebou a může chrnět v postýlce dole u našich.
Jinak já celý víkend proležela v posteli,protože jsem se nachladila a nemohla jsem ani mluvit,jak mě bolelo v krku,takže přítel nosil čajíky s citrónem a já čučela na telku.Teď už mi je líp,ale začala jsem docelA dost kašlat,ale krk už je volnej.
jojo brzy se uzdrav tohle nezávidím nesnáším jen když mám rymu.lady vždycky poradíme neboj a ty si pak na mimino zvykneš zjistíš proč plače a bude to lehký horší je to prvních pár dní když člověk neví co to mimnko asi tak chce
ale určo to bude ok a kdykoliv se můžeš nacokoliv zeptat odtoh to jsme ne?
ahoj holky koukam ze tu probirate prebalovaky.. no my se stale jeste rozmyslime jestli koupit rovnou prebalovaci komodu nebo jen podlozku a prebalovat na posteli.. V tom pripade by pritel musel vyklidit skrin protoze nemame kam dat veci malymu.. Vcera jsem nad tim premyslela a asi si ten prebalovak prosadim aby melo mimco vsechno na jednom miste a ja si nenicila zada.. ![]()
tak na 100pro ti mužu říct že si ho rači kup aspon do ložnice jinam je zbtečnej protže já jsem u malé ho nechtěla a můžu říct že jsem trpělan a záda jako prase protže na osteli přebalovat a tak hruza je ot ze začtku dobrý když je v psotylce a je to maličký ale pak jak povyroste hruza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat