Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
29.9.10 14:52

diky no jmeno jeste nemame.. v nedeli budu zacinat 7. mesic :mavam:

• načítám...
Niky7
29.9.10 14:54

Tak to vis nejak pozde vid to pohlavi, jakto?

• Upravit
2767
29.9.10 15:36

Jenom 4 kg? 8-o Tak to seš dobrá :wink:

• načítám...
2767
29.9.10 15:37

Jinak taky gratuluju ke klukovi :potlesk:

• načítám...
4855
29.9.10 15:44

no driv se nam nechtel ukazat :-)

• načítám...
Niky7
29.9.10 15:45

ja pristi tyden budu v 5 a mam zatim taky 4 kg nahore, zatim:)

• Upravit
2200
29.9.10 16:21

Ahoj maminÿ :mavam:

tak jak se vám daří:)

Lady se to už blíží! K těm plenkám, já Huggies nemám ráda. Jsou hrozně tvrdé a nepoddajné. Ale to si každý musí osahat. Já jsem spokojená s Pamperskama, ale pak chci látkové. Ty kalhotkové s vložkama. Moc si je všichno chválí a ušetří to nejen peníze, ale i přírodu pro naše malé. Nejsem žádnej ekolog, ale i pro ty mimča je příjemnější látka než papír. Navíc v době, kdy má každý dítě alergii na kde co.

Co kyblíček? Jak roste bříško?

• načítám...
Niky7
29.9.10 16:33

holky nevite jeste o nejakem internetovem obchudku s oblecenim na mimi? Mze byt i bazar. ja vim jen o mimibazaru.

• Upravit
4855
29.9.10 16:38

Nas maly chlapak

• načítám...
2200
29.9.10 17:28

Krása!!!

Těch stránek je plno, stačí to dát do googlu a vyjede ti spousta obchodů a bazarů. Podle mě mají krásné a levné věci v Tescu. Pořád tam něco kupuji malému.

• načítám...
1690
29.9.10 18:34

Ahoj holky, tak jsem vás konečně dočetla… :wink: Ukázala jsem se až teď,protože nám dělají v celém baráku plastové okna,tak tu byl binec,no hrůza!! :-?

Kyblíčku krásné fotky ze svatby!! :palec: Moc vám to tam sluší… :wink:

Simi tak podle ntěch fotek testíku jsi jasná těhulka!! :palec: :kytka: A u doktora už jsi byla??

Lady děkuju za ten odkázek na fusak emite…Taky ho sháním!!:hug: Myslíš že to bude stačit na zimu do kočárku i autosedačky??Hlavně jestli to bude dost teplé… :think: A ty jsi teď vlastně v kolikátém týdnu?? :wink: Nemáš metřík,tak nevím… :wink:

Penaldo gratuluju k chlapečkovi!!! :palec: :srdce: Já začínám v pátek 7.měsíc… :dance: Toto letí,za 3 měsíce už budeme tři! :huban: :hug: Téda,jen 4kg nahoře… 8-o Tak to seš dobrá! Já mám 6,5 kilo a zdálo se mi to málo… :-)

• načítám...
1690
29.9.10 18:36

Jinak včera u nás byl na návštěvě taťka s mým malým bráškou Adámkem,tak jsme rovnou vyzkoušeli nový dětský koutek co jsme udělali v obýváku… :wink: Přidávám fotečku s přítelem a s bráškou. :huban:

• načítám...
1690
29.9.10 18:38

tréning na vlastní…! :wink:

• načítám...
1690
29.9.10 18:39
:huban: :srdce: :huban:
  • načítám...
4855
29.9.10 19:20
Lucy_VM píše:
Ahoj holky, tak jsem vás konečně dočetla… :wink: Ukázala jsem se až teď,protože nám dělají v celém baráku plastové okna,tak tu byl binec,no hrůza!! :-?

Kyblíčku krásné fotky ze svatby!! :palec: Moc vám to tam sluší… :wink:

Simi tak podle ntěch fotek testíku jsi jasná těhulka!! :palec: :kytka: A u doktora už jsi byla??

Lady děkuju za ten odkázek na fusak emite…Taky ho sháním!!:hug: Myslíš že to bude stačit na zimu do kočárku i autosedačky??Hlavně jestli to bude dost teplé… :think: A ty jsi teď vlastně v kolikátém týdnu?? :wink: Nemáš metřík,tak nevím… :wink:

Penaldo gratuluju k chlapečkovi!!! :palec: :srdce: Já začínám v pátek 7.měsíc… :dance: Toto letí,za 3 měsíce už budeme tři! :huban: :hug: Téda,jen 4kg nahoře… 8-o Tak to seš dobrá! Já mám 6,5 kilo a zdálo se mi to málo… :-)

no jo jenze ja zacinala na 70 a ty kolem 50 tak se nesmis divit :oops: jo a tu zavinku mam cerveno bilou a myslim ze bude ok :wink:
taky si rikam ze je to chvilka 8-o

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová