Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj maminÿ ![]()
tak jak se vám daří:)
Lady se to už blíží! K těm plenkám, já Huggies nemám ráda. Jsou hrozně tvrdé a nepoddajné. Ale to si každý musí osahat. Já jsem spokojená s Pamperskama, ale pak chci látkové. Ty kalhotkové s vložkama. Moc si je všichno chválí a ušetří to nejen peníze, ale i přírodu pro naše malé. Nejsem žádnej ekolog, ale i pro ty mimča je příjemnější látka než papír. Navíc v době, kdy má každý dítě alergii na kde co.
Co kyblíček? Jak roste bříško?
holky nevite jeste o nejakem internetovem obchudku s oblecenim na mimi? Mze byt i bazar. ja vim jen o mimibazaru.
Krása!!!
Těch stránek je plno, stačí to dát do googlu a vyjede ti spousta obchodů a bazarů. Podle mě mají krásné a levné věci v Tescu. Pořád tam něco kupuji malému.
Ahoj holky, tak jsem vás konečně dočetla…
Ukázala jsem se až teď,protože nám dělají v celém baráku plastové okna,tak tu byl binec,no hrůza!! ![]()
Kyblíčku krásné fotky ze svatby!!
Moc vám to tam sluší… ![]()
Simi tak podle ntěch fotek testíku jsi jasná těhulka!!
A u doktora už jsi byla??
Lady děkuju za ten odkázek na fusak emite…Taky ho sháním!!:hug: Myslíš že to bude stačit na zimu do kočárku i autosedačky??Hlavně jestli to bude dost teplé…
A ty jsi teď vlastně v kolikátém týdnu??
Nemáš metřík,tak nevím… ![]()
Penaldo gratuluju k chlapečkovi!!!
Já začínám v pátek 7.měsíc…
Toto letí,za 3 měsíce už budeme tři!
Téda,jen 4kg nahoře…
Tak to seš dobrá! Já mám 6,5 kilo a zdálo se mi to málo… ![]()
Jinak včera u nás byl na návštěvě taťka s mým malým bráškou Adámkem,tak jsme rovnou vyzkoušeli nový dětský koutek co jsme udělali v obýváku…
Přidávám fotečku s přítelem a s bráškou. ![]()
Lucy_VM píše:
Ahoj holky, tak jsem vás konečně dočetla…Ukázala jsem se až teď,protože nám dělají v celém baráku plastové okna,tak tu byl binec,no hrůza!!
![]()
Kyblíčku krásné fotky ze svatby!!
Moc vám to tam sluší…
Simi tak podle ntěch fotek testíku jsi jasná těhulka!!
![]()
A u doktora už jsi byla??
Lady děkuju za ten odkázek na fusak emite…Taky ho sháním!!:hug: Myslíš že to bude stačit na zimu do kočárku i autosedačky??Hlavně jestli to bude dost teplé…
Penaldo gratuluju k chlapečkovi!!!A ty jsi teď vlastně v kolikátém týdnu??
Nemáš metřík,tak nevím…
![]()
Já začínám v pátek 7.měsíc…
Toto letí,za 3 měsíce už budeme tři!
![]()
Téda,jen 4kg nahoře…
Tak to seš dobrá! Já mám 6,5 kilo a zdálo se mi to málo…
no jo jenze ja zacinala na 70 a ty kolem 50 tak se nesmis divit
jo a tu zavinku mam cerveno bilou a myslim ze bude ok ![]()
taky si rikam ze je to chvilka ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat