Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
PusinkaMartinka píše:
Já si užívám v práci
i já
ale dnešek je krátkej, do jedný.. takže jsem ráda
a v práci pohodička.. nějaký speciální plány na víkend? ![]()
to nevím marti to je podle dr já se třeba u malé ptala kdy tam muže semnou jít přítel a ona mi řekla že na ten velek jultrazvuk ve 20tt jinak u ni ne nevím proč dál sem se jako nevyptávala protže většinou jsme šla ráno a manžel v prácia stejně je to nejlepší v tom 20tt protže to jde to mimi krásně vidět
no u nás budem ještě slavit malé narozky s manželovima rodičema nechce se mi doto moc ale už bude to jen tkaoví malí a v nedeli nevím venku je zima jak prase tak uvidíme co podinkneme
já byla teď ve středu na 20. týdnu na utz.. naprosto jsem si ho užila a přítel mohl jít se mnou..
holky, jsem z toho vedle ještě teď
krásnej zážitek ![]()
přesně ten v tom 20tt je fakt nádhernej to miimnko jak tam je krásdně vdět je bomba.a tak co čekáte,,nevím jestli jsi to tu psala
kyblicek píše:
no u nás budem ještě slavit malé narozky s manželovima rodičema nechce se mi doto moc ale už bude to jen tkaoví malí a v nedeli nevím venku je zima jak prase tak uvidíme co podinkneme
aha, no tak to si oslavu narozek užijte
taky budu slavit narozky .. jen tak decentně. Teď mi kolegyně řikala, že v Praze je veletrh potřeb a hraček pro prcky
takže pokud bude mít přítel čas tak vyrážíme ![]()
kyblicek píše:
přesně ten v tom 20tt je fakt nádhernej to miimnko jak tam je krásdně vdět je bomba.a tak co čekáte,,nevím jestli jsi to tu psala
ještě nepsala
a hlavně ten utz byla sranda.. prcek se pořád vrtěl, měl skřížené nožičky a pořád si šmudlal obličejíček..
pak mi dr. řiká, tak a teď jsem něco viděla, ale nevim jestli chcete znát pohlaví
řikam chci ho znát, jsem zvědavá
tak řikala že to vypadá na kluka, ale na 100 % mi to říct nemůže ![]()
Tedy holky......... ach jo tak do toho UZ mám ještě daleko do velkýho… mno a o výkendu… mno zatím nějaký konkrétní plán není ![]()
Marti, neboj
taky se dočkáš..
když už jsem měla do velkýho utz týden tak mi to přišla věčnost jak se to táhlo ![]()
Lucy_VM píše:
Tak my to měli naopak. Přítel vybral jméno pro chlapečka,já pro holčičku.. Ale taky by si moc přál Nikol,tak jestli ještě někdy bude druhá holčička,tak jí určitě dáme!Tak 3 dny je určitě dost,ale třeba se malá chytne a ještě se vám to podaří…!
Co studuješ??
Když ona se přes den nechce chytit, ale jakmile nastoupí večer, krásně papá a to i několikrát za noc.
Já si osobně myslím, že je teď Nikol na každým rohu a celkem mne to mrzí. Jinak studuji VŠ JCU obor Předškolní´pedagogika, tedy zkráceně bude ze mne paní učitelka ve školce, i když jsem už před porodem chvilku pracovala.
kyblicek píše:
já jsem musela nachvilu přestat asi tak da dny protože jsem to měla tak dkousany že mi valila krev a mala topila a pak už zpět nechtěla
Já u první ani nevěděla, že to jde, aby miminko rozkousalo bradavku. Už od porodnice jsem používala klobouček na kojení. Ale u druhé jsem taky někdy sípala bolestí. Naštěstí mi hodně pomohl Bepanten. Stačilo několikrát namazat a bylo po bolesti
Tedyyyy a ono se to dá dálkově??? Já chciii taky… A dá se to zvládnout při mimčatu? Na jak dlouho to máš?
mě nepomohl ani bepanten a ona mi to uděala aji přes kloboučky taky jsem je měla.je tak to gratuluji jestli to bude chlapeček
já ted vařím bramborovou polívku s houbama tak se těším jak si dám.neboj marti to uteče já si furt říkala teprv 6 tt a ted už jsem skoro na konci 16tt a už jen měsíc do ultrazvuku a ono to uteče.
PusinkaMartinka:
jo jde to dálkově, ale já kvůli tomu jezdím 150km. Mám teď před sebou poslední rok, ale budu skládat bakalářku až v roce 2012. Jelikož jsem zažádala o roční odklad, abych mohla kojit malou, protože ty 3 dny to bylo moc. Jinak v ČB je to na 3 roky. Když byl Nikolce rok začala sjem studovat a zvládnout se to dá. Ještě jsem při tom jezdila do zaměstnání. Mylím si, že koho to baví, zvládne to
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat