Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
22585
1.10.10 09:04
PusinkaMartinka píše:
Já si užívám v práci :wink:

i já :) ale dnešek je krátkej, do jedný.. takže jsem ráda :lol: a v práci pohodička.. nějaký speciální plány na víkend? :)

• načítám...
10405
1.10.10 09:04

to nevím marti to je podle dr já se třeba u malé ptala kdy tam muže semnou jít přítel a ona mi řekla že na ten velek jultrazvuk ve 20tt jinak u ni ne nevím proč dál sem se jako nevyptávala protže většinou jsme šla ráno a manžel v prácia stejně je to nejlepší v tom 20tt protže to jde to mimi krásně vidět

• načítám...
10405
1.10.10 09:05

no u nás budem ještě slavit malé narozky s manželovima rodičema nechce se mi doto moc ale už bude to jen tkaoví malí a v nedeli nevím venku je zima jak prase tak uvidíme co podinkneme

• načítám...
22585
1.10.10 09:06

já byla teď ve středu na 20. týdnu na utz.. naprosto jsem si ho užila a přítel mohl jít se mnou.. :lol: holky, jsem z toho vedle ještě teď :) krásnej zážitek :)

• načítám...
10405
1.10.10 09:08

přesně ten v tom 20tt je fakt nádhernej to miimnko jak tam je krásdně vdět je bomba.a tak co čekáte,,nevím jestli jsi to tu psala

• načítám...
22585
1.10.10 09:08
kyblicek píše:
no u nás budem ještě slavit malé narozky s manželovima rodičema nechce se mi doto moc ale už bude to jen tkaoví malí a v nedeli nevím venku je zima jak prase tak uvidíme co podinkneme

aha, no tak to si oslavu narozek užijte :palec: taky budu slavit narozky .. jen tak decentně. Teď mi kolegyně řikala, že v Praze je veletrh potřeb a hraček pro prcky :) takže pokud bude mít přítel čas tak vyrážíme :jazyk:

• načítám...
22585
1.10.10 09:10
kyblicek píše:
přesně ten v tom 20tt je fakt nádhernej to miimnko jak tam je krásdně vdět je bomba.a tak co čekáte,,nevím jestli jsi to tu psala

ještě nepsala :lol: a hlavně ten utz byla sranda.. prcek se pořád vrtěl, měl skřížené nožičky a pořád si šmudlal obličejíček.. :)) pak mi dr. řiká, tak a teď jsem něco viděla, ale nevim jestli chcete znát pohlaví :)) řikam chci ho znát, jsem zvědavá :) tak řikala že to vypadá na kluka, ale na 100 % mi to říct nemůže :dance:

• načítám...
1.10.10 09:14

Tedy holky......... ach jo tak do toho UZ mám ještě daleko do velkýho… mno a o výkendu… mno zatím nějaký konkrétní plán není :nevim:

• načítám...
22585
1.10.10 09:16

Marti, neboj :)) taky se dočkáš.. :lol: když už jsem měla do velkýho utz týden tak mi to přišla věčnost jak se to táhlo :lol:

• načítám...
1044
1.10.10 09:32
Lucy_VM píše:
Tak my to měli naopak. Přítel vybral jméno pro chlapečka,já pro holčičku.. Ale taky by si moc přál Nikol,tak jestli ještě někdy bude druhá holčička,tak jí určitě dáme! :huban: Tak 3 dny je určitě dost,ale třeba se malá chytne a ještě se vám to podaří…! :hug: Co studuješ??

Když ona se přes den nechce chytit, ale jakmile nastoupí večer, krásně papá a to i několikrát za noc.
Já si osobně myslím, že je teď Nikol na každým rohu a celkem mne to mrzí. Jinak studuji VŠ JCU obor Předškolní´pedagogika, tedy zkráceně bude ze mne paní učitelka ve školce, i když jsem už před porodem chvilku pracovala.

• načítám...
1044
1.10.10 09:36
kyblicek píše:
já jsem musela nachvilu přestat asi tak da dny protože jsem to měla tak dkousany že mi valila krev a mala topila a pak už zpět nechtěla

Já u první ani nevěděla, že to jde, aby miminko rozkousalo bradavku. Už od porodnice jsem používala klobouček na kojení. Ale u druhé jsem taky někdy sípala bolestí. Naštěstí mi hodně pomohl Bepanten. Stačilo několikrát namazat a bylo po bolesti

• načítám...
1.10.10 09:36

Tedyyyy a ono se to dá dálkově??? Já chciii taky… A dá se to zvládnout při mimčatu? Na jak dlouho to máš?

• načítám...
10405
1.10.10 09:39

mě nepomohl ani bepanten a ona mi to uděala aji přes kloboučky taky jsem je měla.je tak to gratuluji jestli to bude chlapeček :-) já ted vařím bramborovou polívku s houbama tak se těším jak si dám.neboj marti to uteče já si furt říkala teprv 6 tt a ted už jsem skoro na konci 16tt a už jen měsíc do ultrazvuku a ono to uteče.

• načítám...
1044
1.10.10 09:41

PusinkaMartinka:
jo jde to dálkově, ale já kvůli tomu jezdím 150km. Mám teď před sebou poslední rok, ale budu skládat bakalářku až v roce 2012. Jelikož jsem zažádala o roční odklad, abych mohla kojit malou, protože ty 3 dny to bylo moc. Jinak v ČB je to na 3 roky. Když byl Nikolce rok začala sjem studovat a zvládnout se to dá. Ještě jsem při tom jezdila do zaměstnání. Mylím si, že koho to baví, zvládne to

• načítám...
1044
1.10.10 09:43

kyblicek:
tak to musela býtpěkný jedlík, to ti nezávidím

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová