Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky. Jen kouknu na novinky a už zase případ ve Zlíně, že ženská utopila novorozeně
Fakt na nervy!!!
Chjo někde na netu jsem viděla luxusní fotoalbum pro dítě, ještě říkám uložím si to do záložek to si pak koupím, nebylo drahý, ale bylo to na hodně fotek a dali se tam psát popisky třeba od doktora a prostě vzpomínky na těhotenství, pže přítel si usmyslel, že mě bude furt měřit, vážit a budeme to zapisovat, tak by se to hodilo, ale nemůžu to najít a myslím, že to bylo i v mamince, takže jdu vytáhnout všechny časáky a prohlédnout to ![]()
TOHLE TAKY NECHÁPU TY BABY JSOU FAKT MAGOŘI NEBO BYCH JIM TAKY NECO UDELALA
Já ty zprávy už asi raději ani nečtu…
Nechápu na co pak jsou ty babyboxy,když se některé matky zachovají takhle!!!
Přitom je můžou anonymně uložit do boxu a dát tak mimču alespoň šanci na lepší život…!!
A podívejte na tohle http://www.novinky.cz/…-ke-zdi.html To je fakt hnus,co se tady děje!!!
![]()
Holky a musím se vám ještě pochubit dnešním úlovkem..Tuhle kombinézku jsem našla v bazárku za neuvěřitelných 90 kč!!!
Je nádherná,teploučká,chlupatá,vel.56 a jako nová!!Takové se normálně prodávají na aukru tak za 300kč,takže jsem jí tam rozhodně nemohla nechat…
Ptala jsem se proč je to tak levné a prodavačka říkala,že už to té paní totiž nechtěla vzít,protože malých kombinézek už mají spoustu a další neberou,ale nakonec jí ukecala alespoň za tuhle cenu…Ale je teda naprosto úžasná!!
Klidně bych jí koupila i za 200kč…Přidávám foto.
to se nedivím je nádherná fakt jo uplně super za tu cenu bych ju tam taky nemohla nechat paráda já dělám na večři smažený žampiony tak už se těším
Ahoj mamulky:)
Tak jen tak se k vám nepřidám, snažení bude pokračovat až v listopadu po 3.dávce vakcíny, ale pak už do toho prásknem ![]()
Kybli: bříško krásný, řekla bych, že se ti malinko zastavilo. Po tom jak se hned ze začátku ukázalo ![]()
Kombinézka úžasná, já chci taky nakupovat ![]()
přesně tka je furt stejné a já jsem ráda nechtěla bych být jak meloun takže až tedka asi porste dál jak budem víc rust.jinak držím palečky aby se vám to pak povedlo .
Hodně teďka koukám na aukro na dětský oblečení a jsou tam pěkný kousky hlavně z Anglie a nejhezčí jsou na holčičku ![]()
na holčičky jsou nádherný věci to je fakt na kluky sice taky ale ty holky člověk muže načančat uplně drsně
Kluci se dají taky oblíkat suprově, ale přijde mi, že když takhle jdeme do Tesca, tak mají všechno v růžovém, že na holky je fakt větší výběr no. Já kdybych měla holčičku, tak ji budu taky čančat
Třeba skoro švagrová malou vůbec neoblíkala do šatů nebo sukýnek, prostě ona si ji strojí jak kluka furt rifle nebo kraťasy, nechápu no. Jsem taky zvědavá co budeme mít, ale to je ještě času ![]()
to já jak mužu furt má šatečky nebo tak tedka už ne je zima ale v lete furt když neoc oslava nebo tak zase a furt ma jich ve skříni snad 5tery jsem na to ujetá na hadry pro děcka a miminka
Já se taky těším na nakupování
Mě se to líbí, když je holčička pěkně oblečená
Já ji neřeším moc se nemusíme
Jakto, že tady nebyla vůbec Gabi? Dívala jsem se jí na profil a dneska byla přihlášená ![]()
jj aji nikča nikde já se dneska loučím mlá jde spát a já koukat na telku
Mno je tu mrtvo
A už sem vůbec nepíše nikita
Už taky půjdu, tak pá ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat