Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
jj uteče věřím tomu
holky já sem se dnes vyspala do růžova furt se jak blbeček usmívám… mě je dneska úžasně ![]()
JÁ JSEM TAKY DNESKA V POHOHDĚ JEN TO DÍTĚ MĚ DETPTÁ DĚSNĚ MĚ OD VČERA SKOUŠÍ A FURT SE VZTEKÁ KDYŽ JI ŘEKNU ŽE NE A PAK JDE A PLESKNE ME TŘEBA PŘES NOHU TO O TEDKA NIKDY NEDELALA HOLT UŽ TO ZAČINÁ
Dobrá ráno holky, já jsem teďka vylezla z vany. šla jsem spát až v 1 ráno.. ![]()
Ladyna mi včera něco sežrala,úplně byla nafouknutá a šla jí z tlamy a z nosu samá voda a ležela na boku.Ani se nehýbala..tak sem volala vetrinářce a ta mi řekla co a jak..nakonec sem ji dotáhla ven,tam se vyblila a vykadila(samou vodu) přišli sme domů a zas sebou mrskla a ležela..sem tam ji vytekla ješte voda z nosu..
Přitel byl v Praze tak sem právě čekala na něj a hlídala lejdynu jestli dýchá,nezvrací netřepe se atd..o masakr..ale už je dobrá..
Jooo,
tak to já jdu teďka za noc i 10×..někdy mám pocit že dojdu do postele a chce se mi zas.Upustím 3 kapky a toť vše..
Celou noc lítám,se nachodím víc jak přes den ![]()
Zdá se mi že mi zase klesl pupík.. ![]()
Holky maminy
Prcek je strašně aktivní,neustále se vrtí a dělá tam já nevím co..je to už bolestivé a on ne a ne přestat,vždycky blbnul jen když sedím nebo ležím ale teďka i za chůze..musím se i zastavit a nějak se protáhnout aby přestal.Někdy pomůže když si hladím břicho nebo si pupík poplácám
Sem chtěla vědět jestli není nějaký hyperaktivní? to se mi narodí takové to zlobidlo co je pořád vzhůru a řve..? Já mám pocit že asi jo..
ostatní píšou jak už skoro ani necítí pohyby tím že je mimčo velké,ale já to mám naopak. Někdy se toho děsím jestli bude takový i venku.. ![]()
LADY TEDA MALÁ ZLOBILA TAKHLE TAKY PŘES DEN FURT AJI KDYŽ JSEM ŠLA FURT BYLA VZHURU A FURT DO ME KOPALA V NOCI TEDA SPALA JEN NĚKDY NO A KDŽY UŽ BYA NA SVĚTEW MUŽU ŘÍCT SPALA STRAŠNE MALO MIMNKO MÁ SPÁT FURT A ONA TAK HODINU DOPOLEDNE A ODPOLEDNE A TIM TO HASLO A NEBO EN PODŘIMOVALA JAKO 5 MIUT PUL HODKY VZHURU A TAK FURT DOKOLA ALE NEBOJ JE TO V POŘÁDKU A ŘEBA BUDE HODNEJ AŽ VYLEZE VÍŠ JAK SE TO ŘÍKÁ KDO JE HODNEJ V BŘÍŠKU VYBÍRÁ SI TO VNEKU ANAOPAK MALA V NOCI SPALA AA AŽ BYLA NA SVĚTE HRUZA TAKŽE TO JE ASI PRAVDA ![]()
holky co je dneska tady je nák mrtvo já pujdu zachvilu spát asi jak pujde malá
Nastys gratuluju k chlapečkovi!!
Já myslím že když už tam viděla pindíka,tak už to ten chlapeček bude…U těch se málokdy pletou,to spíš u holčiček. ![]()
Pusinko já si teda brala přítele na každý UTZ,i na začátku na ten vnitřní a doktor vůbec nic neříkal…
Jen jsem to teda příteli řekla,že to není ještě přes bříško ať není zaskočený…
Jinak mě ten velký UTZ celkem zklamal…Čekala sem že to bude delší podívaná jak o tom všeci mluví a doktor tam jen něco přeměřil,za 5 minut to bylo hotové,ani pohlaví nám neřekl protože nic nešlo vidět…
Pak jsem se objednávala do Ostravy na 4D,tam mi taky nedokázal říst pohlaví,až teď konečně na poslední kontrole ve 24tt mi řekl že je to holčička…!
A to už jsem si myslela že nám to mimčo bude tajit až do porodu… ![]()
Kyblíčku téda na 16tt už máš krásné bříško!!!
Ale jen bříško,jinak jsi hezky štíhlá…!
To já jsem furt zuřila,protože do 20tt nebylo vůbec nic vidět a někdo to přes oblečení nepozná ještě teď…
A to dneska začínám 7.měsíc!
Letí to hrozně…Za tři měsíce už budem tři!!!
![]()
děkuju ale štíhla teda fakt nejsem ono to jde vidět asi jen z boku že to tak teda vyadá ale fakt nee
no u malé mě to taky do 5 nic nebo do 6 ap ak už jsme měla rodit a oni si všichni mysleli že jsem tak v 6 měsíci ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat