Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ja jsem tady mam hlad pritel mi slibil prinyst gyros a nejak nejde ![]()
je tak snad dojde brzy my jsme měli ty chlebíčky tak jsme najezená ale něco bych si teda taky dala ![]()
no uz tu mel davno byt.. asi je mu jednu ze umreme hlady..
![]()
koukam na cesty domu ![]()
no prave to bych ho vzdycky zabila jako by nemohl rict rovnou ze se zdrzi ![]()
AHA TAK TO NASERE CO?? TO JE TAK VŽDYCKY SE TAKY VŽDYCKY TĚŠÍM A PAK Z TOHO JE PRD
to mi povidej ja mam takovej vztek celej den tu na nej cekam varim akorad pro nej palivy jidlo a on si ani neprijde vcas domu
![]()
jojo je to chlap ale tohle naštve uplně tě chápu ale oni si myslí že si furt můžou dělat co chtějí a že se nikdy nic neděje ![]()
čaute holky, tak já jsem dneka přišla až o půl šesté..a to sem v 10 ráno vypadal.Byla sem u mamky, a nechala se hýčkat
hezky obídek,segra mi udělala pedikůru,masaž a furt mi škrábala břicho až sem málem usla.Pak sme se vydali do obchodů..no peněz utracených ale mám vše do poorodnice (pro sebe).konečně
tak teďka vyprat sobě i malému a čekat
![]()
Jinač sem si teď udělala špagety,ale honí mě nějaká mlsná dala bych si nutelu ale nemám pečivo ![]()
jéé lady ticho tak já čooládu nemusím ale ted bych si ju taky dala mnam jako.tak aspon si se nenudila hlavne si to už pomalu všechno nachystej každej den neco kdyby náhodou to přišlo dřív at to máš hotové už se musíš na toho prcka těšit a taky mužem dát fotečku pupíka
jj myslíš fotku toho balooonu
vyfotím a hodím to sem.
Koupila jsem si už tu zimní zavinovačku do autosedačky.Tuto akorát světle modrou a vevnitř bílá.
Mě teda taky dneska honí mlsná
Se máš lady za chvíli budeš mít malýho venku, to je asi nejhorší ty poslední měsíce že? Takový čekání dlouhý…
LadyRtw píše:
jj myslíš fotku toho balooonu![]()
vyfotím a hodím to sem.
Koupila jsem si už tu zimní zavinovačku do autosedačky.Tuto akorát světle modrou a vevnitř bílá.
A je hodně teplá? Ta se dá použít i teď asi že když je taková zima. A fusak máš nebo budeš kupovat?
sima90 píše:
Mě teda taky dneska honí mlsnáSe máš lady za chvíli budeš mít malýho venku, to je asi nejhorší ty poslední měsíce že? Takový čekání dlouhý…
jj to jo..pupek mi nějak klesl a tak sedím a pupík mám položený na nohách
nejhorčí je že si mi blbě dýchá..a to astma…musím na tu alergologii,říkala že mě kdyžtak pošle na nějaké vyšetření..
ale co když to bude blbé..
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat