Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
4.10.10 13:19

koloodrážedlo

• načítám...
4.10.10 13:20

ach joo já už nejímm ted je mi úplně blbě brrrrrrrrrr
mám pocit, že si poprvé vyzkouším jaké to je zvracet

• načítám...
2532
4.10.10 13:25
PusinkaMartinka píše:
ach joo já už nejímm ted je mi úplně blbě brrrrrrrrrr
mám pocit, že si poprvé vyzkouším jaké to je zvracet

já v těhotenství zvracela 4měsíce v kuse… :poblion: :roll:

• načítám...
4.10.10 13:26

mnooo tak mě se to až do ted naštěstí vyhýbalo… ale dnes dnews opravdu mi není vůbeccc ale vůbec dobře

• načítám...
2532
4.10.10 13:29
PusinkaMartinka píše:
mnooo tak mě se to až do ted naštěstí vyhýbalo… ale dnes dnews opravdu mi není vůbeccc ale vůbec dobře

třeba na tebe něco leze??? :think: teď pořád něco řádí…nejhorší je, že v těhu nespíš brát žádné léky :roll:

• načítám...
4.10.10 13:31

No právě… mno tak doufám že něa mě nic neleze… to bych se cítila jinak tohle je opravdu blbě od žaludku prostě se mi převrací… řekla bych že až do ted se mi to vyhýbalo a ted to teprve začlo abych si nemyslela že to budu mít tak jednoduchý
:wink:

• načítám...
1690
4.10.10 14:07

Holky děkuju že jste mi drželi palečky!!! :hug:
Tak já byla ráno na té kontrole a říkala jsem mu to s těma pohybama že je skoro necítím a on mi mačkal břicho a říkal že mimčo cítí jak se hýbe a převaluje se,že je to divné že to necítím a neví čím to může být… :nevim: Ještě když jsem hubená,tak prý bych to měla cítil silněji,ale já si fakt nevymýšlím,necítila jsem ani ťuk! :oops:

Jinak chtěla jsem si nechat udělat nějaké 3D fotečky na 200kč,ale to se nepovedlo,protože malá spinkala a nešla probudit,takže máme zkusit přijít za týden a snad bude spolupracovat a bude vidět do obličejíčku… :huban: Ale :srdce: krásně ťukalo a velikost prý odpovídá,tak jsem konečně klidná!! :hug: Asi jsem s těma pohybama nějak málo citlivá,nebo já nevím čím to je… :-( A výšku ani váhu nám neřekl..

Kači já si taky říkám,že už pomalu začnu nakupovat na Vánoce,sice jsem vždycky nakupovala až naposlední chvíli,ale kdoví jak to letos bude,třeba už se v prodinci nebudu moct ani hnout,tak ať to mám všechno připravené a ne se pak s břichem tahat po obchodech… :-D

• načítám...
10405
4.10.10 14:10

luci a ted je citiíš??je možný že byla jen unavená.tak u nás jede aji kuchynka aji koník stejně dohromady.to odrážedlo chcu kristýnce taky koupit ale až k narozkám nebo dalším vánocum a nebo jen tak na léto aby mohla jezdit.

• načítám...
1690
4.10.10 14:10

A před chvilkou mi přišla ta zimní zavinovačka od Emitexu co jí má i Lady,a kterou chci použít místo toho fusaku do kočárku a vypadá opravdu dost teplá,takže jsem moc spokojená! :palec: Bála jsem se že ve skutečnosti bude tenká… Ale myslím že když se před to dá ještě deka a mimčo do kombinézky,tak to bude i na zimu ok. :wink: Dokonce tu píšou že to má i nějakou termoizolační vrstvu,tak jsem ráda…Vypadá to podobně jak ten jejich zavinovací fusak,akorát že ten je o 1000kč dražší! :think: Vyfotila jsem jí,ať máte představu… :-D

• načítám...
1690
4.10.10 14:11

utahování kolem hlavičky…

• načítám...
1690
4.10.10 14:11

nožky…

• načítám...
1690
4.10.10 14:12

a rozložená… :wink:

• načítám...
1690
4.10.10 14:16

Kyblíčku právě že je necítím ani teď…Ani když jsem tam ležela v ordinaci a on jí cítil tak jsem necítila nic… :nevim: A řekl mi že teda netuší proč,protože on jí rukama cití, :srdce: ťuká,na UTZ se hýbe,jen to prostě necítím… :-(
Já citím jen když zrovna ležím natáhlá a nějak hodně kopne tak to jo,ale to je tak 3× za den,ne že bych třeba seděla u televize a ty pohyby byli tak časté že by mě otravovali,jako některé holky,tak to se mi ještě nestalo… :nevim:
Doktor říkal že možná až malá ještě kousek povyroste tak to bude lepší a kdybych měla nějaké pochybnosti tak mám radši přijít…,ale to bych musela chodit každý týden. :roll:

• načítám...
2767
4.10.10 14:18

No tak dám na vás a koupíme za sebe asi tu kuchyňku :wink: Koloodrážedlo ať si ji koupí její rodiče :mrgreen: Oni ji strašně berou panenky, ale má jich fakt moc, kočárky má takový ty malý plastový, tak ty ji ještě budou stačit. On je problém v tom že je švagrová divná, jí se nic nelíbí prostě ani ty kočárky pro panenky, že to je moc růžový atd, tak ji to radši nekoupí :roll: Přitom to je pro dítě a ne pro ni :roll: A furt chce abysme neteři koupili to autíčko na ovládání za 3 tisíce 8-o To jako fakt nee

• načítám...
2767
4.10.10 14:26

Lucy pěkná zavinovačka :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová