Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
mám děsnej chut na chlebíček achjo co ted tady nekdy maj ale ni moc v bystrci tam maj užasný to bych se užralaa a ted bych je tu potřebovala
hruza už na něco mám furt chut včera večer sem pomale brečela protže jsme nevedla na co mám chut a pak sem nakonec snedla malé bonbonky tak jí musím dneska koupit ![]()
tedaaaaaaa ty ty ty… když to nebyly tvé bonbonky
jj měla by si koupit nové ![]()
to já ji koupím když jí je sním ale fakt jsme měla na něco chut ale ona je stejěn jako nemusí nák moc ale nekdy si dá tak at je tu má
Ahoj holky
Jdu se najíést, připravit a valím k doktorovi. Tak mi držte palce
No s tou zamknutou diskuzí jestli se nejdřív nezažádá o to adminovi fakt nevím, normálně by sem mohli dál chodit nové těhule, ale museli by si zažádat od nás o heslo ne? By mě zajímalo co je s tou Gabi, normálně chodí na emimino, ale sem ne ![]()
Mnooo tak ted třeba moc nemá náladu… jj budu držet palečky… apak písni jak si dopadla ju?
už jsem si taky říkala co s ní je my došli z obchodu venku mrholí tak jako nic moc konečně jsem se nasnídala a pujdu dělat oběd ikdyž se mi nechce.jinak simi taky držím palečky a pak dej vědět co a jak
právěže dobrýho nic.manžel chce prejt a já ho teda fakt nemusím a kritula pochybuju že to bude chtít ![]()
jeeeeeee tak to bych si dala… Ale musí byt dobrý nejlépe domácí
s čuníka
mám to ráda na plechu pečnené s bramborama mnammmmmmmm
brambory vařím ale jinak je domací takže to by sis asi pochutnala manžel ot má hrozně rád ale já to nemusím jako sním to ale nemusím to často takže jednou za uherskej rok ![]()
mnooo to já mám ráda s pečenýma brambůrkama mnamky mnamky s vařenýma si to moc dobře neumím představit ![]()
já zase s pečenýma to jsem nikdy neměla vždycyk s vařenýma je to dobrý normálka ale prostě já to nemusímasi jsem mpo tatínkovi
jsem zvedavá na simču
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat