Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
to je jasný budem držet palečky a pak si třeba jdna mužem dát číslo nebo nevím nák to udělat už jsme to měli oskoušený
Holky tak jsem si zrovna objednala noční košilku do porodnice a mám obrovskou radost…!
Kukněte…
http://www.mamaobchod.cz/…kosilka.html
To je dobrej nápad s těma číslama, až lady bude třeba v porodnici, tak aby nám mohla dát vědět, že už je malý na světě ![]()
hezký luci.jj je pak člověk ví co se děje nebo tak my sjme tam právě taky furnevedeli o jedne holce pak jsme si dali čísla a když nco tak se nepíše a my to tam vzkážem nebo tak
Jj,souhlasím…Stačilo by třeba napsat si číslo na jednu z nás co sem chodí často a když se něco stane,tak se to po ní vzkáže smskou… ![]()
Ahojte holky, tak sem doma.odpoledne sem si schrupkla a je vše ok, máte pravdu věci už všecky mám ale ještě ne po kupě. Takže mám : vložky, jednorázové kalhotky(5ks),normální bombardéry bavlněné 4 ks.Intimní sprchový gel a ubrousky a jednu košili.Doufám že pak můžu využívat jejich,nechce se mi tahat a špinit mé..jinak plínky jednorázové pro prcka,bavlněné.Oblečení a toť je doufám vše.
Jinak ta dupa jde to zatlačit zpět ale chozením,sezením atd to vykoukne zpět
tak mám tu mastičku tak to trošku pomáhá..
Co jste se tu bavili o zamčení diskuze? Já sem si četla akorát teďka poslední 3 stránky tak sem toho moc nepochopila. Ale pro zamčení této stránky bych byla pro
Chodíme tady jen pár stálic co se známe a nemusí nám tady někdo čučet.někdy se tu rozepíšem a nevíme kdo si to třeba z našich známých přečte že..tak máme jistotu že je to mezi náma ![]()
Možná už to tady někdo psal,jak říkám nečetla sem všecko..
No s tím porodem, to je dobrý nápad to tel.číslo aspoň bych vám mohla dát vědět..tak asi kybli bych poprosila tebe o to číslo a napsala bych ti ![]()
Teda už na sebe dávám pozor furt,ale zjistila sem že nemá cenu řešit každý píchanec a zbytečně neplašit.
No a kde je ta Gábi ?a penalda taky teda? doufám že je v pořádku..
Dobréééé raníčko holky… mno jo Gabi, taky už mi začíná vrtat hlavou kde se nám poděla
Jinak kybličku uvidímeee v pondělí to jdu na kontrolu ![]()
ahojte holky my už jsme vzhuru dneska se mi zdáli fakt hnusný sny.lady nikča pro není tak já nevím co stím říkala že tam nebud chodit což by mě mrzelo.jinak číslo vám klidně dám tak si ho napište a mužete napsat když něco a až něco semnou tak mě taky někdo dáte číslo myslím že bude vše jak u kristýnky takže dřív asi nic nepotřebuju a kdyby něco naznačila dr tak bych řekla dřív ju,moje číslo je 774525163 snad si to tu neopíšou i ti co jen nakukujou
Mnooo snad ne co jim je po tvým čísle
jinak tedyyyy to je tedy špatné sny brrrrrrrr ale taky se mi pořád něco zdát ale nepamatuju si to
Jinak mě ted už začlo bývat pěkně špatně po ránu
ale pořád naštěstí
to ještě neee ![]()
vidíš marti já jsem říkala že to přijde
že to uplně na začátku ještě tak není teda ne že bych se ti smála nebo vysmívala to fakt nee je to hrozný a snad tě to brzy přejde u malé mě taky ráno teba deset minut bylo zle a večer uplně děsně a ted to bylo mnohem lepší
Dyt joooo
To k tomu patří
Ale ještě to není tak hroznýýý tak doufám že se to ani zhoršovat ani nebude ![]()
když se nezvrací dá se to vydržet a není to tak hrozný takže snad ti to nezačne
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat