Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1690
6.10.10 11:31

Ivi tak gratuluju k pozitivním zprávičkám!!!! :palec: :srdce: :hug:

• načítám...
10405
6.10.10 11:42

jsem moc ráda děkuju

• načítám...
2767
6.10.10 11:43

Gratuluji :potlesk:

• načítám...
2767
6.10.10 11:46

Hm tak asi je třeba na pozorování, jinak by dala vědět žj. Tak kybli mám tě taky uloženou v mobilu :palec: No s tou Gabi asi jí to je líto, já ji na jednu stranu chápu, ale přeju ji aby se jim zadařilo co nejdřív :hug: Je to nespravedlivý no když vidím jaký matky mají děti a ty co ho opravdu chtějí, tak jim to nejde :-(

• načítám...
2767
6.10.10 11:49

Dneska mi je nějak divně už od rána, ale na :poblion: to ještě není :lol: Jdu si dát kroupy s prejtem, mňam :jazyk:

• načítám...
10405
6.10.10 11:52

fuj prejt sem delala vcera a jako fakt jsem se malém :poblion: já ho nemusím ani normálně ale jednou za čas mi nevadí ale tedka nee

• načítám...
2767
6.10.10 11:55

No mě chutná i dršťková polívka a všichni že jsem prase jak to můžu jíst :-x Ale nevaříme ji doma, kupujeme ji normálně v řeznictví, oni ji tam vařej, pže tam choděj hodně chlapi z práce na jídlo, jinak přítelův strejda si ji dělá doma a strašně to smrdí, to se prej musí vařit na 3×

• načítám...
10405
6.10.10 12:00

to máš pravdu tady to nedávno je to tak týden vařil dědek stejně to pak vyhodil vylezla jsem na schody s malou a myslela jsem že se :poblion: to byl takovej hnus říkám bože co tu tak smrdí a oniani nevětraj staří no

• načítám...
2767
6.10.10 12:03

Hmmm tak to musí bejt no :poblion: A to je děda tvýho manžela teda?

• načítám...
10405
6.10.10 12:09

jojo jeho děda a babička myslela jsem že sjou fakt dobří ale oc jsme bydlela s něma a s mužem dole tak jsem zjistila že jsou to pěkný potvory hlavně babka to co jsem si vyslechla bych nepřála nikmou ale všechno si říkala zarohem jen je hluchá a mluví nahlas takže jsem to slyšela ted mi je ot jedno zavřu se nahoře a kašlu na ně

• načítám...
6.10.10 13:16

Achhhh joooo… Puste mě domů s tý debilníííííííííííí práce :cert:

• načítám...
2767
6.10.10 13:54

A kolik jim je? Jo a ty tripple testy se dělají z krevního obrazu a dělá je gynekolog nebo se musí někam dojíždět? A testy na cukrovku se dělají kdy? Nechci odebírat krev z prstu :roll: Včera mě teda pěkne zmátli, jako doktor mi řekne že mám jít za dr. Ráčkem, který sem dojíždí z Ustí a jdu za sestrou a ta řekla že za doktorem Ráčkem určitě ne, že sice má ultrazvuk ale né tenhle, takže by nic nepoznal a už mi psala číslo a já jsem jí říkala, že doktor říkal určitě za ním a ona že né a právě kvůli tomu, že neví za jak dlouho mě objednaná k tomu Pernicovi tak že mám přijít za 14 dní s tím výsledkem :nevim: Takže jsem z toho fakt magor, ale už se nedá nic dělat jsem objednaná k tomu Pernicovi, tak doufám že nedostanu sprda, no ale já se tam přece se sestrou nebudu hádat žj, tak snad to bude ok :think:

• načítám...
Niky7
6.10.10 14:34

Ahoj holky tak co delate ? Ja dnes vypadla z prace uz v 10. Myslela jsem ze umru.

• Upravit
10405
6.10.10 15:00

já jsem chrněla s malou,jakto nikuš,,co se děje?já myslela že chodíš do školy ještě.no dedovi je 82nebo3 a babce 80 takže času dost protže takoví co jsou zlí se dožívají hodně let protže je ot jak naschvál prej dneska sistěovala svýmu synkovi že malá dávám tedka častěji naprdel říkám a co jako když neposlouchá ne prostě furt se do nečeho sere pustí ju jako bosou na dvur a tak takžesuper

• načítám...
1690
6.10.10 15:10

Simi to je tak bohužel vždycky… :-? Ty které by pro mimčo udělali cokoliv,tak jim to nejde a ženské které si to vůbec nezaslouží mají zdravé děti…!! :cert: Je to nespravedlnost!! Někdo si jde na dvě interupce a pak v klidu otěhotní a někteří si zaplatí x umělých oplodnění aby se dočkali miminka a nic… :-(
Taky přeju Gabi ať se jí co nejdříve zadaří!!! :hug: :palec:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová