Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7.10.10 10:46

jo pěknýho akorát ta kontrola v pondělí… za to že je mi každý ráno blbě pěkný nepovažuji :-P

• načítám...
2767
7.10.10 10:52

Třeba ti pak blbě nebude už :wink:

• načítám...
400
7.10.10 10:54

taaaaaaaaak se nestresuj faaaaaaaakt.....no já dvakrát rodila a vždycky jsem si představovala,že ,mi praska voda,nebo ,že mě to chytne v noci,nebo,že budu mít narůžovělí výtok,no a ono nic…U prvního jsem rodila o deset dní dřív před termínem…šla jsem k dr.na kontrolu a ona mi říká jste 3 cm otevřená,musíte do nemocnice,já úplně hotová,ještě,že tam byla moje mamča semnou,vůbec nic mi nebylo no…otvírala jsem se a nic mi nebylo..a asi za dvě a půl hodky dost silných bolestí se narodil malej.A druhá holčina se naridila,no byla jsem asi čtvrtý den po termínu a měla jsem zrovna chřipku..cítila jsem málo pohybů a do toho horečky…tak jsem jela už se zabalenou taškou.No a tak si mě tam nechali,měla jsem nákou špatnou plodovou vodu…no a dr. mi dal půl tablety na vyvolání a říkal,že můžu poslat manžu dom…že to bude ještě trvat,hm a ono ejhle,furt byli silnější a silnější,tak že mi sestřička dá klistýr a zkontroluje…jenže já tam na pokoji,kde se točí monitor,že se mi chce čůrat a ono to byla plodovka..no a najednou jsem ucítila hlavičku a rychle jsem zavolala sestřičku ,že cítím hlavičku a spotva jsem si lehla dvakrát zatlačila,malá byla venku…hm jsem se dost rozepsala holky…ale vidíte no já měla poirody oba rychlí a ted jsem zvědavá do třetice

• načítám...
7.10.10 10:57

ten bude nejlepší :palec:

• načítám...
10405
7.10.10 11:03

tak to ses měla parádně teda já vubec bylo to nesnesitelný už jsme myslela že to snad nikdy neskončí.jo moje mamka říkala já jsem čtvrtá že za hodinu jsem byla na světe se vším sji s bolestima

• načítám...
7.10.10 11:05

aaa holky mě se chce :poblion: ale krutě moc

• načítám...
400
7.10.10 11:07

hm no ale nemá cenu se dopředu stresovat holky......zbytečně,pak to může být úplně jinač…takže hlavu vzhůru a nepřemýšlet takhle dopředu.No já bych byla moc ráda,kdyby do třetice ten porod byl rychlí,ale ale…Akorát jsem u prvního byla hodně natrhlá asi 6.stehů.TAkže po porodu strašná bolest,sedět,ležet se pořádně nemohla aSI 14.dní a po druhém porodu jsem nebyla ani 1.cm

• načítám...
7.10.10 11:08

já už se tí mnestresuju… už bna to raději nemyslím :jazyk:

• načítám...
10405
7.10.10 11:11

já jsme měla toho cisaře nakone takže sedět a všechno byla katastrofa venku jsme vydržela max hodinu jak ta jizva pálila.holky já se vubec nestresuju jen prostě nehcci zase císaře ale jinak se na to těším na toho prcka

• načítám...
2767
7.10.10 11:11

švagrová byla taky hodně natrhlá, taky musela porodit 4kilový dítě :lol: Tak seděla na kruhu :-) přítel už se těší až bude masírovat hráz :mrgreen:

• načítám...
7.10.10 11:14

Tedaaaaaaaaa chjo mě je dnes opravdu blběěěěěěěě

• načítám...
400
7.10.10 11:16

já ted trpím hodně nízkým tlakem hooolky,mdloby se mi dělají studený pot na mě vždycky vleze......chjooooooooo a špatmně se mi dýchá

• načítám...
10405
7.10.10 11:17

holky moje švagrová rodila a malej měl 4,750g 52cm masakr jako

• načítám...
7.10.10 11:17

juuuuuuuuuuu… a já dnes poprvé ozkouším jaký to je blnkat ale asi doopravdy… :poblion:

• načítám...
10405
7.10.10 11:18
ANETG píše:
já ted trpím hodně nízkým tlakem hooolky,mdloby se mi dělají studený pot na mě vždycky vleze......chjooooooooo a špatmně se mi dýchá

tohle jsem měla u kristýnky měla jsem ji přes ty vedra narodila se v září a uplně to stejný a doufám že tedka to tak nebude tak se natáhni nebo chvilku vždycky posed a hodně pij ikdyž mě nic nepomáhalo

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová