Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Mno já jsem si chtěla udělat živnosťák a dělat je doma, ale bylo by to složitější, musela bych mít na to jednu místnost, která by sloužla jenom na to. šlo by to sice udělat jinak, že bych byla zaměstnaná jako u někoho jinýho, pže máme v rodině dost podnikatelů a ďála bych si tohle, aby na mě něpřišla kontrola atd
Tak ten bych zvládla asi, hele tak si to načtrni na papír tu hokejku a ten nápis kometa, pak to vystříhni a podle toho to obkroj až budeš mít vyválenou mandlovku.
aha tak to tě musí bavit hodně to mě teda vubec a dělat to jako prác fakt nee
sima90 píše:
Tak ten bych zvládla asi, hele tak si to načtrni na papír tu hokejku a ten nápis kometa, pak to vystříhni a podle toho to obkroj až budeš mít vyválenou mandlovku.
no já mám docela strach že bych to posrala
jj baví mě to hodně no, jako do cukrárny bych nešla, pže tam jsme se k niřemu pořádnýmu ani nedostali, furt to tam dělají ty stejný a to jsou nevyučený a nás k tomu nechtěli pustit, takže jsme pořád s kámoškou na střídačku ďáli pražský koule, pařížský tyče, ořechový koše, občas větrníky nebo věnečky, slepovali různý pláty, punčáky a malý dortíky. Jinak snad jednou jsem tam ďála dort, rolády a střechy, víckrát ne. Radši si to budu dělat doma než se někde nechat buzerovat v cukrárně.
já prostě umím rači třeba dort s kytičkama a tak to udělám super všechno ale na tohle moc nejsem nikdyj sem neuměla malovat a ta fantazie nic moc
tak asi nák tak ale můžu říct že nás nechali dělat dorty hodně akorát ten kdo byl lepší mohl dělat víc a to nás kolkrát štvalo
To by si zvládla
Akorát se to musí proměřit to načrtnutí ať to je tak zhruba stejný, jinak pokud máš rádýlko na vykrajování tak v pohodě. Akorát takový dorty zaberou víc času no. Jsem koukala kolik stojej písmena jako vykrajovátka a kolem 300, a takových blbostí co maj, to kdybys měla mít všechno tak se ti protočej panenky
![]()
No mi dorty ďáli jenom na praxi každý týden a taky kdo byl nejlepší, tak mohl dělat i na zakázku. Já jsem spíš taky na normální s kytičkama atak, ale tohle je taková zkušenost.
a tak mě se asi ani nechce se stím piplat jsem tedka dost líná a ještě dělat thole za dva měsíce skor takže fakt nevím
No to chce to rovný, já mám oboustranný, ale teď ho moc nepoužívám ![]()
jj to je já jako problém nemá ale ani u malé jsem nepekla mě se prostě nechtělo on si to brácha nechá udělat tam kde sem delala tu školu a vyjde ho to na stejný penízky jak kdybch to udělal já akorát s prácou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat