Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Co bych za to dala kdybych měla taky takový bříško jako ty, to fakt není zase tak hrozný jak si myslíš a ani nemáš břicho popraskaný nebo špatně vidím, ale nic tam není. Já nechci mít břicho takový to rozlitý, ty ho máš takový pěkne zakulacený ![]()
ahooojky ![]()
tak jak se všichni máte?? dneska jsem byla s Vanesskou u doktorky a zítra už jde do školky.. ![]()
a jak se mají těhulky??
no teda děkuji ![]()
Já mám popraskaný strašně zadek a stehna,ale moc. Mám to celé fialové
ale zase si říkám prdel nikomu neukazuju. Doufám že to nepostihne pupík-Mažu se a mažu sem masná až za ušima ![]()
No já začínala na 54 kg a teďka mám 71kg
![]()
A to sem zvědavá co mi řekne zítra váha..
lady já jsem neměla jedinou strii do 8 měsíce… ale pak měsíc před porodem mi popraskalo celé břicho
přítel říká, že to vypadá jako mapa z WaltDisney
a to jsem se pravidelně mazala
ale teď už s tím nic nenadělám, laser prý už nepomůže
ale mě to už ani nevadí, hlavně že Vanesska je zdravá, hold musíme něco pro ty prcky obětovat ![]()
koukám že krásně přibíráš…tak to bude miminko asi pěkně veliký ![]()
kačenka89 píše:
ahooojky![]()
tak jak se všichni máte?? dneska jsem byla s Vanesskou u doktorky a zítra už jde do školky..
a jak se mají těhulky??
myslím,na to že bude zachvilku rodit,tak ten pupík moc velikej nemá narozdíl ode mě..... ![]()
ANETG píše:
ahoj no já měla dětičky nemocný taky,brali antibiotika a dneska jsme byli nsa kontrole a jsou zdraví,taakže hurá škola,školka.kačenka89 píše:
ahooojky![]()
tak jak se všichni máte?? dneska jsem byla s Vanesskou u doktorky a zítra už jde do školky..
a jak se mají těhulky??
je to hrozný když jsou dětičky nemocný, teď už to celkem jde, když už je větší ale když byla maličká tka jsem z toh byla vždycky strašně vyřízená ![]()
hm no jo to je lepší,oni jsou už statečnější.A ted když je nemocný jeden ,tak i druhý…takže obadva v noci ,ksaždej v jinou dobu antibiotika a pak zas ,že malá chce čůrat…no moc jsem toho nnenaspala…příprava na mimíska......stejnač už to mám s tím spánkem horší a horší,jak mě tlačí čím dál víc na močák prcek
no z toho mám strach ať nemám malého buřtíka..
Holky má se vysadit ke konci těhu to magnézko nebo ne? Já ho beru kvůli tvrdnutí dělohy 6× denně.
Ostatní píšou že právě tím že tvrdne děloha se chystá na porod a cvičí se a po magnézku je ochablé.. některé holky už ho neberou od 30.týdne těhu, já jsem už 35tt mám ho vysadit ? chtěla bych rodit normálně bez nějakých obtíží..
Prý maji pak i miminka ochablé svalstvo.. ![]()
lady já jí taky brala ale už si to nepamatuji, ale myslím že jsem ji pak přestala brát ![]()
Ahoj holky!
Niky ze spolužáků si nic nedělej… Mě bylo nedávno 22 a už skoro tři roky pracuju a stejně se na mě někteří koukají jako na marťana že čekám tak brzo mimčo…
A ještě takové ty kecy,že jsem určině otěhotněla nechtěně a tak mě dokážou fakt naštvat!!!
Miminko bylo plánované a je to snad jen naše věc,kdy se rozhodnem otěhotnět…Nikomu do toho nic není..!!
![]()
Lady máš krásné bříško!!A teda na to že máš nahoře 17kg to vůbec nevypadá…
Třeba se ti jen zadržuje voda a po porodu to zase půjde dolů,neboj..
Jinak trička moc pěkný!!
Já mám zase spoustu věciček s medvídkem Pů…! ![]()
Marti a kde pracuješ??Ty jsi taky sestřička??
Tak to jsme dvě.
Já dělám v nemocnici na interním oddělení a jsem na neschopence už od 10tt,sice proto že mám vrozenou vadu dělohy,takže automaticky rizikové těhotenství,ale i kdybych neměla,tak bych asi ve špitále nezůstala ani týden jako těhotná!!
U nás je to samá infekce,CMP,takže se furt taháš s imobilníma lidma atd.,takže když někdo otěhotní tak ho buď převedou dočastně na ambulanci,nebo jde automaticky na neschopenku jako riziková profese…
Obdivuju tě že to zvládáš!
Kdy si založíš metřík??Nějak se v tom tvém nevyznám…
![]()
Lady taky beru 6tbl magnézka deňňe,kvůli křečím v břiše,prý aby se děloha lépe roztahovala… A mám pocit že mi doktor říkal že to budu brát od půlky těhotenství až do porodu!
Ublížit ti to nemůže,tak bych raději nevysazovala…Radši se domluv s doktorem. ![]()
LadyRtw píše:
Pomooooc už asi prasknem![]()
tééédy to je pupík…krásný
v kolikátém jsi měsíci??? ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat