Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2532
7.10.10 15:29

ahoooj Lucy
když jsi u toho, tak já jsem čekala Vanessku v 17.letech a také jsem si vyselechla jak jsem hloupá a že je to nechtěné…ale to je tím, že lidé soudí a nikdo se tě nezeplal jestli jsme miminko chtěli…ano chtěli, byla plánovaná.. vždycky jsem chtěla být mladá maminka a na Vanessku jsem se strašně těšila a nikdy bych to nevrátila :srdce: Lidé vidí mladé holčiny s pupkama a už je drbají jak jsou nezodpovědné :cert: a to jsem tedy byla hodně rychlá :mrgreen:

• načítám...
Niky7
7.10.10 15:31

Ahojte holky tak jak se mate? Jo a jinak mam zpravy o gabi kdyby jste chteli.

• Upravit
2532
7.10.10 15:33
Niky7 píše:
Ahojte holky tak jak se mate? Jo a jinak mam zpravy o gabi kdyby jste chteli.

kde je gabi???

• načítám...
Niky7
7.10.10 15:37

holky gabi za nami nepujde, pry se sem nepatri a tak. Tak jsem ji pslaa ze nam chybi a tak, ze k nam patri, a ona ze to snasi spatne, tak jsem ji rekla ze u nas ma vzdy otevrene dvere a ona ze se rada vrati ale jako tehu, tak jsem zvedava jestli ji dorazila ms, snad ne.
Ale musime ji chapat az bude pripravena vrati se. Myslim na ni :srdce:

• Upravit
2767
7.10.10 15:44

Já ji chápu, protože dokud jsem nebyla taky těhotná, tak jsem taky chtěla odejít, neměla jsem si s váma co povídat, když jste tady probírali vše okolo mimísů. A musí se cítit hrozně, když si prošla zamlklým těhotenstvím a vlastně od února se jim nezadařilo a co má tady s námi probírat? Výbavičku? Porod? Nemyslím to zle, ale plně ji chápu. A dneska jsem četla diskuzi a psala tam že to už 2 dny nedostala, tak ji budu držet palečky ať už se taky to štěstí na ni usměje :hug: :huban:

• načítám...
2532
7.10.10 15:45

holky já taky nejsem těhule a jsem tu s vámi… nebo mám taky odejít… ? :-( :think:

• načítám...
Niky7
7.10.10 15:50

kaci co bys odchazela, jen gabi chapeme, ale myslim ze se brzy prida :dance:

• Upravit
Niky7
7.10.10 15:54

lady za kolik jsi koupila latkove pleny? A kde? A kolik? :mrgreen:

• Upravit
2767
7.10.10 16:08

Kači proč bys měla odcházet? Si to špatně pochopila ten můj příspěvěk. Ty už dítě máš, tak už ti to tak nepřijde, prožila sis to a máš o čem diskutovat pořád, ale jí to je prostě líto, když jsou tady všechny těhule nebo už děti mají. Taky si myslím, že se přidá brzo, třeba už bude o víkendu testovat :wink:

• načítám...
10405
7.10.10 16:21

TAK JSME SE BYLI OSTŘÍHAT NO HOLKY S TÍM MAGNEZKEM ZASE ŘÍKAJÍ ŽE TO PRÁVĚ STAHUJE A PAK SE ČLOVĚK HUR OTEVÍRÁ U PORODU ALE NEVÍM TEDA JEDNA HOLKA OT TAK MĚLA ŘEKLI JÍ ŽE JE TO KVULI TOMU ALEJÁ SE NEOTVIRALA ANI BEZ TOHO TAKŽEJ E TO ASI JEDNO :mrgreen: .TO JE ŠKODA ŽE GABI NEDOJDE ALE PLNĚ JI CHÁPU SNAŽÍ SE O MIMNKO A MUSÍ TO PRO NI BÝT STRESUJÍCÍ KDYŽ MY SME TĚHOTNÝ A UKAZUJEME SI BŘÍŠKA ATD.JINAK LADY KRÁSNÝ BŘÍŠKO A BUD RÁDA ŽE MALINKÝ PAK SE TO LÍP ZHAZUJE JÁ MĚLA TAKY MALINKÝ A UŽ TEDKA MÁM A TO SEM MĚLA ZE VŠECH NEJVĚTŠÍ U BŘEZNÁTEK A UŽ MĚ PŘEDHÁNÍ A MĚ TO STOJÍ :mrgreen: JEŠTĚ PUJDEM NA MOTORKU S MALOU JEN ČEKÁM AŽ SE CHLAP VYKOUPE A OHOLÍ

• načítám...
10405
7.10.10 16:21
kačenka89 píše:
holky já taky nejsem těhule a jsem tu s vámi… nebo mám taky odejít… ? :-( :think:

ači a ty nikam nechod proboha zustan tady nevadí že nejsi těhu přeci

• načítám...
Niky7
7.10.10 16:24

Holky byste ani neverily co se mi dnes stalo. O pul 6 budicek a prcek hrozne kopal(samozrejme jemne) ale asi tak 10 minut, a dnes se jeste taky porad ozve, je to normalni? Sama jsem tomu nemohla uverit, ale bylo to krasne. :srdce:

• Upravit
10405
7.10.10 16:26

nikolko je to normální mě tohle děla prcek jeden den do plnoci a třeba pak dva dny ho zase necitím a pak zase ucitím taky jsem ted byla nervozní protže dva dny a nic nevím jestli tam je nebo co ale je to možný večer když si lehnu tak citím jak to tam plave a jak se tam vlní když si lehnu na bok nebo trochu na břicho z boku

• načítám...
Niky7
7.10.10 16:32

no jenze on to vydrzel 10 minut! :mrgreen: Ale tim lip. :dance:

• Upravit
Niky7
7.10.10 16:46

Pristi tyden si chceme nechat udelat 3D, tak se zeptam jestli by dr nevidel co to teda je. :srdce: snad se uz ukaze

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová