Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
8.10.10 12:59

Ahoj. Taky jsem to četla o té Gabi, budu ji držet palce :palec: A o penalde ještě nikdo nic neví? Jako to už jsou cca 4 dny, tak doufám, že jsou oba v pořádku :think: Jsem byla v Penny marketu no hrůza, že jsem tam vůbec chodila, všude důchodci se v tom zboží přehrabovali jak v hrabáku :pocitac: Fronta až bůh ví kam :roll: Mě bylo včera blbě večer :jazyk:

• načítám...
8.10.10 13:47

:roll: mnooo Simi mě bývá blbě celýýý den… dnes sem místo obědu měla zákusky… nooo já budu jak vepřík s takým krmením :wink:

• načítám...
2767
8.10.10 15:38

A už si něco přibrala? No jako mě není úplně na zvracení, ale takovej pocit, že si potřebuju krknout a nejde to :mrgreen: A to mám takhle od rána až do večera a je to fakt nepříjemný, na chvíli pomůže když se napiju, ale potom to je zase stejný :zed: Dneska mě to naštěstí přešlo, ale radši nejásám :roll:

• načítám...
2767
8.10.10 15:42

Já měla k obědu segedínský guláš :mrgreen: No a s tím sladkým, taky si ho dopřávám skoro denně, ale tak když mě vyloženě honí mlsná, tak co mám dělat že? :mrgreen: Teď mám před sebou jojo sněhuláci :lol:

• načítám...
1718
8.10.10 15:46
sima90 píše:
A už si něco přibrala? No jako mě není úplně na zvracení, ale takovej pocit, že si potřebuju krknout a nejde to :mrgreen: A to mám takhle od rána až do večera a je to fakt nepříjemný, na chvíli pomůže když se napiju, ale potom to je zase stejný :zed: Dneska mě to naštěstí přešlo, ale radši nejásám :roll:

Simi,tak takhle mi bylo na začátku taky. Ani jednou jsem :poblion: ,ale za to jsem byla pořád nafouklá a nadýmalo mě snad všechno.Ale to přejde. První tři měsíce jsou docela záhul,pro mě aspoň byly.Ale druhý trimestr je fajn no a ten třetí je prý nejhorší,tak to snad přežijeme :lol:
Po sladkým se můžu taky utlouct a hodně do sebe láduji banány,strašně moc mi chutnají.

• načítám...
2767
8.10.10 15:51

No je to fakt nepříjemný, ale když si lehnu, tak to přejde, zajímavý :mrgreen: Tak to zaspím a ráno vstanu a nanovo, přítel se mi samozřejmě směje :roll: Banány mi taky chutnaj, snažím se aspoň každej den sníst jeden a taky jsem četla že obsahují hodně vitamínů a i když jsou sladký, tak neobsahují vůbec žádný kalorie, co je na tom pravdy nevím :nevim: Dneska jsem nakoupila tak 3 kila :-D Ale ono se to tady sní :wink:

• načítám...
1718
8.10.10 15:59

My byly ve středu ve městě v Albertě a měli kilo za 15korun,tak jsem taky neodolala a nakoupila ve velkým.
Taky si myslím,že jsou zdravý a prospívají jak mě tak miminku.
Mamka říká,že malá bude banánová Julča :lol:

• načítám...
2767
8.10.10 16:05

Banánová Julča :lol: :lol: Mno dneska právě taky měli slevu na banány v Penny, tak jsem vzala hodně, za chvíli si půjdu dát jeden :wink: Jako neteř ta se může po banánech utlouct :-D

• načítám...
1718
8.10.10 16:15

No nevím čím to je,že jsou tak dobrý.Snad ani neznám člověka,který by je neměl rád.
Teď mi psal přítel,že si v práci dělali srandu,že by sme naši malé měli dát jméno Hildegarda :mrgreen: a kdyby to prý byl kluk,tak Helmut. No jo banda chlapů dokáže vymýšlet blbosti :lol:

• načítám...
2767
8.10.10 16:21

Takový jména by byli pro dítě za trest, kde na to ty chlapi choděj :lol: Samozřejmě někomu se můžou líbít, ale mě teda nee.

• načítám...
1718
8.10.10 16:26

No jo chlapy,ale je sranda,že jejich šéf tomu uvěřil,že bysme malé takový jméno vybrali.No někteří lidi se nedokážou dovtípit.

• načítám...
1690
8.10.10 18:12

Lady já taky myslela že čekáš chlapečka… 8-o Jinak gratuluju ke kontrole! :kytka: A od kolikátého týdne se chodí na ty ozvy?? :think:

Marti tak to jo,na ambulanci to jde… :wink: Taky bych chtěla po mateřské najít nějaké místo na ambulanci,ale je to těžký…Tam by chtěl každej! :roll:

Já už se taky nemůžu dočkat pondělka až nám tu naší princeznu vyfotí…!! :dance: Odpoledne to naskenuju a hodím vám sem fotečky… :wink: :hug:

Jdu si dělat večeři tak zatím :mavam: .

• načítám...
10405
8.10.10 20:06

ahojte holyk tak jsme byxli venku pak se m delala ten bramborovej slat a byla tu nášteva tak mám až tedka klid a mužu napsat s manželem hádka hrozná takže hruza no a ted si sednu k telce a budu odpočívat

• načítám...
1054
8.10.10 21:29

Jj holky, čekám chlapečka :mrgreen: sem se nějak překlepla..čekáme přece malého Stevenka :srdce:
Já na ozvy chodím už od 33.týdne ptz mi dělala neplechu děloha, tak nevím jak je to normálně.
Holky, tam kde chci rodit tak musím to tam jít říct nebo jak je to :nevim: Sem slyšela že to do té porodky mám jít nahlásit aby mě pak přijali,jinak že mě můžou poslat jinam..tak nevím..asi si tm zavolám..
Jinak (nevím jestli to dostáváte taky) ale u nás u doktora sem na začátku těhu dostala takový kufřík pro čerstvé těhule,byly tam časáky a různé vzorky krému a olejíčku atd.. a teďka sem dostala další kufřík a mám tam krásnou lahvičku od nuku takovou zelenou. Je krásná, k tomu plechovku kávy a samozřejmě časopisy.další vzorky všeho..aůle ta lahvika je suPER, Mě to potěšilo :wink: já mám samé od aventu a ty jsou čisté bez obrázků.
Jo a zaregristovala sem se v globusu do mimi klubu,takže mám slevy.A dneska sem ulovila super dudlík a vyšel mě na 25 kč. :mrgreen:
Já taky přemýšlím o změně barvy, mě zase nebaví být blond.. :jazyk: chtěla sem červenou(jak moje mamka) slyšel přítel a to by mi teda neprošlo..prý rači dohola. kecy… :-P
Tak přemýšlím o hnědé a do toho růžový melír.. já bych šla klído i celá na růžovo,ale to by bylo blbé mamina s takym hárem svíticím 8-) ale chci prostě změnu, ješte teďka než porodím pak už budu mít jiné starosti :huban: :srdce:

• načítám...
1690
8.10.10 22:19

Lady myslím že červená i růžová by mohla vypadat hezky,ale zase mě štve,že se to strašně brzo vymyje… :think: Měla jsem červenou několikrát,i přímo od holičky a nikdy to nevydrželo…Vždycky to vybledne do takové rezavé a té se pak nemůžeš zbavit… :nevim: Takže já bych asi radši volila jen ten melír..Alespoň budeš v porodnici krásná a originální…! :palec: Nemusí přece všichni po porodu vypadat jako čarodějnice… :wink:

A o Penaldě ještě taky nic nevíme… :nevim: Snad je všechno v pořádku,jen se nám z toho špitálu nemůže ozvat… :roll: Ale takhle tam může ležet klidně až do porodu…Škoda že jsme si ty čísla nedali dřív…! :nevim:

No nic,jdu taky zalehnout… :kytka: Tak dobrou noc všem!!! :mavam:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová