Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
9.10.10 19:25

tak třeba se vám to povedlo dřív než si myslíš a nebo hold to fakt máš dost výrazný já to nikdy neměla spíš právě slabá ale u malé jako pomale za 15minut až a tedka taky hnedka

• načítám...
29436
9.10.10 19:28

Dřív určo ne, ovu byla 17.DC, to vím určitě. No doufám, že tam nejsou dvojčata. :mrgreen: Loni jsem měla pozitivní těhu test až 57 DC, dřív byl negativní. Hold je to asi pokaždé jiné. A co Kristýnka?

• načítám...
10405
9.10.10 19:29

ajo vlastně ty sis to hlídala tak to potom jo.no kristýnka kouká na animáček s tatínkem a já sjem tady nák se nebavíme spolu takže je tu nálada pod psa a chce se mi desne spát protžej sme kvuli nemu nemohla usnout

• načítám...
29436
9.10.10 19:30

Jéje, tak hlavně ať se to dá u vás brzy do pořádku. :think:

• načítám...
10405
9.10.10 19:32

snad jo gabi ale ted je to na bodě mrazu podělal si to sám a ted to musí napravit on. řekl mi škaredý věci co se neříkají a já su člověk co neumí jen tak odpouštet

• načítám...
2767
9.10.10 19:37

Jo Gabi to je moje vysněný Janéčko :mrgreen: Akorát korbička má 65 cm 8-o takže nevím jestli nekoupíme ze starší kolekce, ale je to dobrý že je to korba a autosedačka v jednom, má celý dno plastový a jde to polohovat vi foto

• načítám...
2767
9.10.10 19:38

další

• načítám...
2767
9.10.10 19:39

korba

• načítám...
29436
9.10.10 19:42

Ta polohovací korbička je super. Sim kdy ty vlastně budeš rodit? Někdy v dubnu nebo květnu? Taky budeš mít pak mimčo na zimu v tom blbém věku, co? Budu mít strach, že se do korby už nevejde a budeme muset do zimy už třeba do sporťáku.

• načítám...
2767
9.10.10 19:43

To je pěkný kočárek ten Espiro :palec: Teď mi psal přítel jestli nepojedem do kina, no to měl napsat dřív bych jela, ale te´d to nestihnem už, se furt musí hrabat v motorce celej den :roll: Kybli tak a´t je u vás zase všechno ok. Mě taky někdy přítel řekne hnusný věci, ale já si za to můžu sama, protože chce spát a já mu dělám naschvály, že mu třeba beru peřinu a nenechám ho prostě spát :mrgreen: Pak si hraju na uraženou, tak se mi omluví, vím že to nemyslí zle, protože vždycky když je ospalej, tak je potom protivnej :-?

• načítám...
29436
9.10.10 19:46

Simi u nás je to přesně naopak. :mrgreen: To já večer hned usnu, protože jsem vždycky utahaná, když se nevyspím tak jsem pak protivná a přítel mě vždycky otravuje. No a nejhorší je, když o desáté vzpomene, že budeme :hug: , blázen, to už mám dávno půlnoc. :mrgreen:

• načítám...
2767

A kolik má cm ta korba u toho kočárku jak se ti líbí? Jako u toho janéčka to dělají od roku čím dál menší to proto, že jak se to převáží v autě ty korby, tak to je samej plast a ňáký vyztužený aby to bylo bezpečný, já to stejně musím vidět naživo. No měla bych rodit asi koncem května :nevim: Jo to je blbý období no, ale zase ta sportovní verze jde do úplnýho lehu, takže přinejhorším bych musela dát na zimu do sporťáku, samozřejmě ne malý mimi žj ale tak 5 měsíční by se mi do korby nevešlo a s fusakem už vůbec ne.

• načítám...
10405

no tohle bylo mnohem horší takže prostě asi tak a on už ví už jsem mu jedonu řekla že se má změnit omc často chodil pit a byl oškliven na nas a nevenoval se nam a proste byl sprostej a tohle mě štve a já si nenechám na hlavu srát ani ve 40 a ni tedka ve 22 letech a pak si prostě me chtel udržet malou tak začal že ona tu zustane a tak to me dostalo fakt jo a ještě začla jestli jako spím s někým jiným no chápete tohle holkx??já ne prostě nechápu co mu jeblo v budnce nikdo tohle se nestalo

• načítám...
2767
9.10.10 19:49

Mě přítel taky otravuje :mrgreen: Jenže jak mě bylo teďka blbě, tak jsem se fakt musela přemáhat, no ale je spokojenej vždycky :mrgreen: A vadí mi když přijede a hned jde spát, celej den je pryč a já si prostě potřebuju povídat a probrat celej den :mrgreen:

• načítám...
29436
9.10.10 19:50

Simi ta má na délku 75 cm.

Kybli ten by teda zasloužil. :-x To není vůbec dobré, že se takhle chová, je na tebe sprostý a ještě ti vyhrožuje přes malou (viz. to že si jí nechá). :-?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová