Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tak třeba se vám to povedlo dřív než si myslíš a nebo hold to fakt máš dost výrazný já to nikdy neměla spíš právě slabá ale u malé jako pomale za 15minut až a tedka taky hnedka
Dřív určo ne, ovu byla 17.DC, to vím určitě. No doufám, že tam nejsou dvojčata.
Loni jsem měla pozitivní těhu test až 57 DC, dřív byl negativní. Hold je to asi pokaždé jiné. A co Kristýnka?
ajo vlastně ty sis to hlídala tak to potom jo.no kristýnka kouká na animáček s tatínkem a já sjem tady nák se nebavíme spolu takže je tu nálada pod psa a chce se mi desne spát protžej sme kvuli nemu nemohla usnout
snad jo gabi ale ted je to na bodě mrazu podělal si to sám a ted to musí napravit on. řekl mi škaredý věci co se neříkají a já su člověk co neumí jen tak odpouštet
Jo Gabi to je moje vysněný Janéčko
Akorát korbička má 65 cm
takže nevím jestli nekoupíme ze starší kolekce, ale je to dobrý že je to korba a autosedačka v jednom, má celý dno plastový a jde to polohovat vi foto
Ta polohovací korbička je super. Sim kdy ty vlastně budeš rodit? Někdy v dubnu nebo květnu? Taky budeš mít pak mimčo na zimu v tom blbém věku, co? Budu mít strach, že se do korby už nevejde a budeme muset do zimy už třeba do sporťáku.
To je pěkný kočárek ten Espiro
Teď mi psal přítel jestli nepojedem do kina, no to měl napsat dřív bych jela, ale te´d to nestihnem už, se furt musí hrabat v motorce celej den
Kybli tak a´t je u vás zase všechno ok. Mě taky někdy přítel řekne hnusný věci, ale já si za to můžu sama, protože chce spát a já mu dělám naschvály, že mu třeba beru peřinu a nenechám ho prostě spát
Pak si hraju na uraženou, tak se mi omluví, vím že to nemyslí zle, protože vždycky když je ospalej, tak je potom protivnej ![]()
Simi u nás je to přesně naopak.
To já večer hned usnu, protože jsem vždycky utahaná, když se nevyspím tak jsem pak protivná a přítel mě vždycky otravuje. No a nejhorší je, když o desáté vzpomene, že budeme
, blázen, to už mám dávno půlnoc. ![]()
A kolik má cm ta korba u toho kočárku jak se ti líbí? Jako u toho janéčka to dělají od roku čím dál menší to proto, že jak se to převáží v autě ty korby, tak to je samej plast a ňáký vyztužený aby to bylo bezpečný, já to stejně musím vidět naživo. No měla bych rodit asi koncem května
Jo to je blbý období no, ale zase ta sportovní verze jde do úplnýho lehu, takže přinejhorším bych musela dát na zimu do sporťáku, samozřejmě ne malý mimi žj ale tak 5 měsíční by se mi do korby nevešlo a s fusakem už vůbec ne.
no tohle bylo mnohem horší takže prostě asi tak a on už ví už jsem mu jedonu řekla že se má změnit omc často chodil pit a byl oškliven na nas a nevenoval se nam a proste byl sprostej a tohle mě štve a já si nenechám na hlavu srát ani ve 40 a ni tedka ve 22 letech a pak si prostě me chtel udržet malou tak začal že ona tu zustane a tak to me dostalo fakt jo a ještě začla jestli jako spím s někým jiným no chápete tohle holkx??já ne prostě nechápu co mu jeblo v budnce nikdo tohle se nestalo
Mě přítel taky otravuje
Jenže jak mě bylo teďka blbě, tak jsem se fakt musela přemáhat, no ale je spokojenej vždycky
A vadí mi když přijede a hned jde spát, celej den je pryč a já si prostě potřebuju povídat a probrat celej den ![]()
Simi ta má na délku 75 cm.
Kybli ten by teda zasloužil.
To není vůbec dobré, že se takhle chová, je na tebe sprostý a ještě ti vyhrožuje přes malou (viz. to že si jí nechá). ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat