Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
10.10.10 18:59

niki jako jaký křeče?,já su zase nervozní protže zasemimi necitím tedka tak že su jak na trní ale to bylo i předtím ale furt čekám kdy už to bude furt a onon nic

• načítám...
Niky7
10.10.10 19:07

Ja jsem se vcera tak neskutecne lekla, slapla jsem na psa a od te doby me ukrutne boli bricho, popsala bych to asi jako stahy, tak mam i strach. Od te doby se taky mimis nepohnul az dneska, ale ty krece boli.

• Upravit
29436
10.10.10 19:28

Ahoj holky,

já neměla u diskuze očičko, tak jsme si myslela, že tad nikdo není a vy tady kecáte už od dopoledne. Já jsem si dneska vyspala dobře, dokonce jsem spala celou noc, jen dvakrát jsem byla na wc. Odpoledne mě přemohla únava, tak jsem si dala dvacet a teď večer jsem šíleně nafouknutá. Holky já nemám břicho, já mám nafukovací míč.

• načítám...
1054
10.10.10 21:55

ahojte holky, tak my dorazili domu.dneska sme měli takový flákací den. Byly sme s tchýni na nákupech atd.. koupila mi sama od sebe vložky do porodnice a kupodivu dobré :mrgreen: já sem snědla mega hamburger z globusu a sem na prasknutí :oops:
Asi jste mě nečetli,ale měla jsem dotaz jestli můžu použít olejíček na masáž hráze na pupek ? neslyšeli jste o tom něco :?: díky

• načítám...
29436
10.10.10 21:57

Lady já myslím že určitě, podle mě je v tomhle případě olej jako olej.

Jinak se loučím a jdu spát, jsem utahaná a vůbec se mi nechce do práce.

• načítám...
10405
11.10.10 08:32

ahojte holky jak jste se vyspali,,niki já myslím že to bude dobrý třeba sis tam něco skřípla řeknu to dneska na tom ultrazvuku třeba ti poradí a uvdíš jestli je mimi v pořádku jinak já se citím jak netehotná takoví divný mim ecitím tak nevím co je ale snad to bude dobrý

• načítám...
10405
11.10.10 08:33

lady já jsem ti na ti odpovídala asi jsi mě přeskočila :mrgreen: určitě to použij vždyt je to olejíček a myslím že to ničemu nemuže vadit a promaže te to ne tak to skus

• načítám...
11.10.10 09:32

Dobrééé ráno holkyy… Gábiii vítám tě tuuuu jupíííí… A jinak právě sem dorazila s kontroly aaaaa mimís má 20,5mm termín porodu mám 18.5. a opravdu jsem i podle UZ 8+5 a 25.10 jdu na skreening a na krev všeobecně dostanu průkazku.. jupííí už se těšímmm dnes sem viděla jak bije srdíčko.

• načítám...
10405
11.10.10 09:34

marti myslela jsem na tebe jsem si na tebe vzpoměla že tam jdeš tak to je paráda moc gratuluji že je to takhle vidíš jak to uteklo a už jsi skoro na konci 9 týdne zachvilu budeš v pátým a zachvilu bude miminko s tebou uteče to rychle

• načítám...
11.10.10 09:47

jj věřím tomu… ale dnes to byl krásnýýý pocit viděla jsem jak bije srdíčko… ale zatím se mimís živý přes žloutkový váček… ale brzo už bude přes pupečník :wink: MUDr. říkal za pár dní… a taky říkal, že málokdy se stane, že termín porodu a počet týdnů vychází stejně jak u UZ tak podle ms. Že to mám prý jak s učebnice :wink:

• načítám...
1054
11.10.10 10:34

Ahojte,
kybli tak já sem tě fakt nějak přeskočila :-D
Jiank marti gratuluji že už si viděla srdíčko. To je super, a za chvíli průkazka :potlesk:
No,já jsem slyšela že právě ten olejíček je na prokrvení a když se maže na břicho tak prokrví dělohu a to dělá neplechu.. :nevim: tak se právě ptám jestli jste to neslyšeli taky, no ale vyťablám to i tak :mrgreen:
Holky, já už 4 noci po sobě nemůžu spát..mám strašné křeče v žaludku..když se napiju a chce se mi krknout(všecko ze žaludku mi vjede do krku :poblion: )
Nemůžu se pořádně najíst ani napít. sem z toho už unaveá..to ak budu mít do konce těhu? je to normální? Zkoušela sem i sodu ale nic ezabírá..
:nevim:

• načítám...
11.10.10 10:49

Lady děkuji… mno nevímmm ty jo… to je zajímavý… to bych se spíš zkusila poradit s Dr.

• načítám...
2767
11.10.10 10:51

Ahoj. Jo Lady to mám taky, když si krknu, tak mi to všechno vyjede do krku a včera mi bylo tak blbě, že jsem to nemohla ani zaspat a skuhrala jsem a zase když mi to nejde krknout, tak mi je zle, jakoby těžko, přitom včera jsem fakt nic skoro nejedla, mám problém něco do sebe nasoukat. Dneska je to naštěstí ok, takže jsem toho využila, poklidila a půjdu se dívat na telku.
Zítra jdu na ten ultrazvuk, je to nepříjemný? No a u koho uvidím jak bije srdíčko? To taky u toho doktora co má ten ultrazvuk? A kolik jste platili za screening?

• načítám...
2767
11.10.10 10:52

Jinak Marti gratuluji, že je vše ok :wink:

• načítám...
11.10.10 10:54

simi ten UZ nebolí neboj je to úplně bezbolestný :wink: a děkuju

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová