Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4855
11.10.10 18:20

Holky mohly byste mi napsat strucnou rekapitulaci toho co se delo minuly tyden :wink: Nemam sanci vas do vecera docist.. :-)

• načítám...
Niky7
11.10.10 18:45

Ahoj holky tak nakoupeno a jinak teda cekam....................HOLCICKU :dance: :dance: :dance:

• Upravit
29436
11.10.10 18:46
Niky7 píše:
Ahoj holky tak nakoupeno a jinak teda cekam....................HOLCICKU :dance: :dance: :dance:

Niky blahopřeju! :kytka: Ty se máš, já ti tak závidím. Taky bych strašně chtěla holčičku, ale u nás určitě bude kluk jako buk. Mě holčička nebude dopřána.

• načítám...
Niky7
11.10.10 18:53

Gabi dekuji, bud rada i za chlapecko a kdo vi jestli se nepovedou 2 :mrgreen:

• Upravit
29436
11.10.10 18:55

Niky to já ráda budu, až budu držet mimčo v náručí, tak mi to pak bude úplně jedno. Ale přeci jen: já chci dělat culíky a oblíkat šatičky. :mrgreen: A s dvojčatama nestraš, ty já nechci. Já nejsem náročná, mě stačí jedno miminko :mrgreen:

• načítám...
Niky7
11.10.10 18:57

Tak muzes delat culicky sobe :mrgreen: anebo se ti postesti, uvidis :mrgreen:

• Upravit
4855
11.10.10 19:46

jee Niky tak gratuluju k holcicce.. :kytka:

• načítám...
2767
11.10.10 19:47

Gabi na ultrazvuk už jdu zítra.
Niky blahopřeju k holčičce :kytka: Taky bych chtěla holku, ale budeme mít kluka to je jasný, protože u přítele v rodině jsou samý kluci, pouze ty co byli na umělým mají holky, a taky kluci hodně trpěj na prdy a řvou v kuse

• načítám...
4855
11.10.10 19:58

Teda Simi ty dokazes potesit :-( :wink: Ten muj bude urcite vyjimka :mrgreen:

• načítám...
10405
11.10.10 20:10

ahojte holyk my byli venku apak na večeři mooc jsem si pochutnala.jinak niki gratuluji já jsem ot uhodla myslela jsem si to a gabi třeba se budeš tešit na holčičku a myslím že je to jedno hlavn+ ab bylo vše ok třeba když ne tedka bude druhá holčička a třeba ted když si dávala tak načas tak se asi furtu tatky chystala :mrgreen:

• načítám...
10405
11.10.10 20:11

penaldo ahoj konečně jsi zpět myslela jsme na tebe aby bylo všechno jak má být tak je fjan že jste v pořádku :palec:

• načítám...
Niky7
11.10.10 20:12

holky tak moc dekuji

• Upravit
10405
11.10.10 20:23

nemáš zasco a co máš z a jmeno vymyšlený??

• načítám...
1690
11.10.10 20:59

Penaldo,to je super že jste oba v pořádku…!! :palec: Mysleli jsme na tebe… :hug:

Niki gratuluju k holčičce!! :kytka: Já jsem za ní nakonec taky moc ráda,i když musím přiznat že jsme si nejdříve přáli kluka…Ale když slyším jak holčičky jsou hodnější,a navíc tady u nás se poslední dobou s chlapečkama roztrhl pytel,tak to musím nějak dorovnat! :-D :wink:

• načítám...
4855
11.10.10 21:08
Lucy_VM píše:
Penaldo,to je super že jste oba v pořádku…!! :palec: Mysleli jsme na tebe… :hug:Niki gratuluju k holčičce!! :kytka: Já jsem za ní nakonec taky moc ráda,i když musím přiznat že jsme si nejdříve přáli kluka…Ale když slyším jak holčičky jsou hodnější,a navíc tady u nás se poslední dobou s chlapečkama roztrhl pytel,tak to musím nějak dorovnat! :-D :wink:

To je fakt byla jsem tam s maminama co uz porodili a jestli tam byly 3 holcicky tak to bylo moc.. samej pindik :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová