Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Holky mohly byste mi napsat strucnou rekapitulaci toho co se delo minuly tyden
Nemam sanci vas do vecera docist.. ![]()
Ahoj holky tak nakoupeno a jinak teda cekam....................HOLCICKU
![]()
Niky7 píše:
Ahoj holky tak nakoupeno a jinak teda cekam....................HOLCICKU![]()
![]()
Niky blahopřeju!
Ty se máš, já ti tak závidím. Taky bych strašně chtěla holčičku, ale u nás určitě bude kluk jako buk. Mě holčička nebude dopřána.
Gabi dekuji, bud rada i za chlapecko a kdo vi jestli se nepovedou 2 ![]()
Niky to já ráda budu, až budu držet mimčo v náručí, tak mi to pak bude úplně jedno. Ale přeci jen: já chci dělat culíky a oblíkat šatičky.
A s dvojčatama nestraš, ty já nechci. Já nejsem náročná, mě stačí jedno miminko ![]()
Gabi na ultrazvuk už jdu zítra.
Niky blahopřeju k holčičce
Taky bych chtěla holku, ale budeme mít kluka to je jasný, protože u přítele v rodině jsou samý kluci, pouze ty co byli na umělým mají holky, a taky kluci hodně trpěj na prdy a řvou v kuse
ahojte holyk my byli venku apak na večeři mooc jsem si pochutnala.jinak niki gratuluji já jsem ot uhodla myslela jsem si to a gabi třeba se budeš tešit na holčičku a myslím že je to jedno hlavn+ ab bylo vše ok třeba když ne tedka bude druhá holčička a třeba ted když si dávala tak načas tak se asi furtu tatky chystala ![]()
penaldo ahoj konečně jsi zpět myslela jsme na tebe aby bylo všechno jak má být tak je fjan že jste v pořádku ![]()
Jé Penaldo,to je super že jste oba v pořádku…!!
Mysleli jsme na tebe… ![]()
Niki gratuluju k holčičce!!
Já jsem za ní nakonec taky moc ráda,i když musím přiznat že jsme si nejdříve přáli kluka…Ale když slyším jak holčičky jsou hodnější,a navíc tady u nás se poslední dobou s chlapečkama roztrhl pytel,tak to musím nějak dorovnat!
![]()
Lucy_VM píše:
Jé Penaldo,to je super že jste oba v pořádku…!!Mysleli jsme na tebe…
Niki gratuluju k holčičce!!
Já jsem za ní nakonec taky moc ráda,i když musím přiznat že jsme si nejdříve přáli kluka…Ale když slyším jak holčičky jsou hodnější,a navíc tady u nás se poslední dobou s chlapečkama roztrhl pytel,tak to musím nějak dorovnat!
![]()
To je fakt byla jsem tam s maminama co uz porodili a jestli tam byly 3 holcicky tak to bylo moc.. samej pindik ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat