Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky holky, taky je u vás tak hezké počasí? Já využívám tyhle dny k úklidu a praní.
Zrovna včera mi sestra barvila vlasy, blond melír a chytlo to krásně. Kupuji si melír od Londy a vůbec jsem necítila ten smrad,možná to bylo tím,že jsme to prováděly v chodbě.
kdybych měla být celý těhu z odrostama,tak bych se na sebe nemohla ani podívat do zrcadla a připadala si nevábně. Měla jsem je už 4cm.
Miminku to neublíží potvrdil mi to i doktor,když jsem byla ve třetím měsící na dobarvení.
Já si dneska budu taky barvit vlasy, akorát já si je jenom přibarvuju na hnědo, tak mi to snad nechytne jinak
Za chvíli přijde kámoška mě stříhat, pak se obarvím, když zítra jdu do práce, tak abych vypadala k světu ![]()
No jsem těhotná dle ms 7+2, ale říkal, že to bude tak cca 5tt. TP mi napsal 29.5.2011, ale to se asi taky změní. No a velikost ploduje 11,3 mm, takže příští týden mám jít s výsledkem sem na gyndu a pak budou samý testy asi, čeká mě ten screening a to půjdu taky sem. Jinak nechápu na co si ty ženský stěžovali, ten doktor je strašně příjemnej a i sestřička, všechno mi vysvětlili, protože věděli, že tam jsem poprvý.
Příspěvek upraven 12.10.10 v 16:31
tak to je super gratulace ani se jako nepochlubíš to musím z tebe tahat jak z chlupaté deky
tak vidíš hlavně že je přijemnej a je fajn tak se už nemusís ničeho bát jojo ted budou testy atd ale všechno je v poho ic hroznýho
Děkuju
No teď bude asi ten screening že? To je teda taky ultrazvukem akorát to dělá do podrobna ne? Jako že určí přesný stáří plodu, počet plodů asi a ty triple testy jsou z krve a to dělá normálně gynekolog nebo se musí taky někam jet kvůli tomu?
simi screning se dělíá v tom 10 až 12 týdnu a je to i z krve a ultrazvuku oni to pak porovnáváají a pak je z toho výsledke.a u toho ultrazvuku měří nosní kustku nebo jakou si šijí neboco toje
Aha, no to pojedu taky tam žj, to mi řekne můj gynekolog. A testy na cukrovku se dělají kdy? Na těch si ještě nebyla? Na to jít nechci, protože to někomu berou prej z prstu a musíš bejt o hladu dlouho ![]()
je u malé jsem na cukr nemusela vubec a doufám že nebudu muset i ted ale chodí se v 7 měsici a tripl testy jsou jen z krve
Oni ty testy na cukrovku nejsou povinný, ale že když ji máš tak to prej ohrozí mimčo ![]()
Jo a mám i fotečku
A kolik si platila za ten screening? Někdo tady na emiminu psal že třeba 1500, někdo jenom 500 a někdo nic a ten doktor jak jsem u něj byla, tak tam měl ceník, ale nevšimla jsem si jestli tam je napsaný screening ![]()
jojo ale mě se dr ptala jestli někdo měl cukrovku v rodině nebo těohtenství říkám že nikdo nikdy a moč jsem měla vždycky supr tak říkala že to není nutný
tka sem snedla ten pudink a mám chut na tlačenku s octem a cibulí takže večer si dám
Ahoj holky,
jsem doma z práce. Včera jsme to zabalila před osmou a chrněla jsem až do rána s vyjímkou teda nočního 2krát vstávání na záchod. Byla jsem děsně utahaná. Simči gratuluju k ultrazvuku, to je fajn když víš, že je všechno o.k., to já budu ještě nějakou dobu v nejistotě. Kybli nedělej mi chutě tou tlačenkou, u nás nic kyselého není, asi si udělám octovou vodu na pití.
Ukážu se tady až později, kolegyně mi přinesla dneska ořechy, tak to musím jít vyloupat. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat