Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1054
11.10.10 21:28

ahojte
Gratulace Niky k malé princezně :srdce: :huban:
Penaldo tak už aspoň víme že jsi v pořádku ty i prcek :palec:
My sme teďka přišli z hospody,sme tam byli s mým taťkou a přítelem. No a oni šli hrát automaty..jejda já sem se styděla :mrgreen: :oops: prostě tak ze srandy byli cinknutí ak že to zkusí, no taťka vyhrál 200 kč a ten můj 400 kč. Tak byli spokojení a já červená jak rajče, s pupkem v herně..no ale byla sranda :jazyk:

• načítám...
12.10.10 07:37

Niky tak gratuluji k holčičce a přeji krásné dobrééé ráno… a dávám vám sem fotečku na podívání jak ted vypadá mimís… má těch 2,05cm to úplně dole je žloutkový váček to nad ním hlavička a pak tělíčko :wink:

• načítám...
4855
12.10.10 08:20

To je krasny videt ho takhle od zacatku.. Ja uz byla vic jak v 8. tt kdyz jsem na to prisla a prvni fotku mam ze 13. tt :-)
Predstavte si ze ten nas prdola uz ma 980 g co jsem vycetla z propousteci zpravy :srdce: :huban:

• načítám...
12.10.10 08:24

Tedyyyy to už je velkejjjjjjjj… to my máme tak 1g :wink: A tak hlavně že si v pořádku oba ty i miminko njn já sem ráda, že sem to zjistila takhle brzy… I k vůli své práci… tak sem mimnko ani moc neohrozila :wink:

• načítám...
10405
12.10.10 08:28

ahojte holky je penaldo to už je velkej prcek no já jsme zvedavá co to bude u nás ráda bych chlapečka ale i holčičku ale všichni už ted říkají on nebo ndra takže nevím jak si pak budou zvykat že budou muset říkat ona a to bud anetka a nebo zuzanka ted ještě nevím

• načítám...
12.10.10 08:34

mnoooo uvidíššš :wink: a tak je to jednooo hlavně aby ste byli oba zdraví :wink:

• načítám...
10405
12.10.10 08:37

tojo je ale tak steně si říká člověk co by to mohlo být.ale teda s těma jménama fakt nevím

• načítám...
12.10.10 08:39

Nic si z toho nedělej… já chtěla Natálku nebo Denise… jenomže natálka se jmenuje tchýnina kočka a Denis se jmenuje švagrový pes :cert:

• načítám...
2767
12.10.10 09:24

Ahoj holky. Jak jste se vyspali? Já bych chtěla taky Anetku a kluka nevím :nevim: Ty jo kybli ty taky za chvíli budeš vědět co čekáš, jsem napnutá jak kšandy :lol:
Jinak penaldo já si nědělám srandu, kluci opravdu trpí hodně na koliku, neteř třeba ani jednou nazabrečela, ale teďka jak má přítelův bratránek dalšího kluka, tak furt řve nechce bejt v kočárku a musejí ho mít v tom nosítku a právě ona říkala, že už chce. aby mu byli 4 měsíce, že to pak už přejde, ale do těch 4 měsíců to je prej nejhorší a sousedova dcera má taky kluka a ten řval teda v kuse, tak toho se bojím, že se vůbec nevyspím. Holky jsou hodnější.

• načítám...
2767
12.10.10 09:28

Marti to máš jedno, že se jmenuje kočka Natálka, to bych neřešila. Já měla vybraných jmen, jenže všechno už mi vyfoukli příbuzný třeba Nikolu, Patrika, Jakuba atd, ale nebudu asi na to brát ohled třeba jméno Nikola se mi líbí a když bude holka, tak ho klidně dám.

• načítám...
10405
12.10.10 09:33

tak jsem dala vařit oběd simi myslím že je to jedno na tu koliku malá je holka a řvala 4 hodiny v kuse večer neveděla jsem co sní jak ju to bolelo pak sem nekojila akoupila jsem mliko na koliky a zacpu a už byl docela klid a bylo to fajn a trvá to tři měsíce ne 4.takže si nevybereš to je podle toho jak to dítě se nadýmá a jak moc jí.tak sem nasranáí zase přijel tata a prej manžela zapřáhne že hovno dělá ne tohle mě vytáčí protže on musí furt dělat neco podle nej a my pak nemužeme neoc podniknout to už mě sere.jojo možná bych to věděla příští uterý pokud mi bude dělat ultrazvuk na srdíčko tak se zeptám a když ne tak o týden pozdějí.simi ty jdeš dneska na ten ultrazvuk ne??

• načítám...
Niky7
12.10.10 09:34

Ahoj holky tak jsem se dnes ulila , mam nachlazenou pipku, asi jsem si nekam sedla na studena teda nic prijemneho :mrgreen: jinak jmeno asi na 90% Nikolka.

• Upravit

Mno jo přijde mi ale blbí aby se moje mimčo jmenovalo třeba po kočce či psovi..... :lol: Mno a navíc taky můj by chtěl třebas Jakoubka jenže toho už má ten a další co by se nám líbilo to má zase ta… takže to necháme ještě v klidu uležet… a pak něco vymyslíme :wink:

• načítám...
Niky7

Marti krasnej ultz!

• Upravit
Niky7
12.10.10 09:35

Holky kolik jste pribrali? Jsem v 5mesici a ja uz mam nahore 7kg. :oops:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová