Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
11.10.10 11:26

jj. Tedaaa holkyyy Simi ty si doma??? Já myslela že taky chodíš do práce…

• načítám...
10405
11.10.10 11:50

zachvilu pujdu spát asi na dva dny odjedu bud už zítraa nebo ve čtvrtek ještě uvidím muím pohlídat malího od bráchy nemuže do školky a oni musí do práce takže budu hlídat a zblázním se protže to j děsnej divočák

• načítám...
1690
11.10.10 13:18

Ahoj holky, tak jsem byla ráno zase na tom 3D UTZ,druhý pokus a fotečky zase nemám… :-( Malá sice dneska byla vzhůru,snažila se spolupracovat,dokonce se i usmívala…Ale měla hlavičku zavrtanou v placentě,takže by z těch foteček nic nebylo… :nevim: Škoda no. Už to raději vzdávám,nebudu jí trápit když se nechce fotit… :wink:

Marti moc gratuluju ke kontrole!! :palec: To je paráda že už máte i srdíčko… :hug: Mě už se to pomalu taky krátí,za chvilku UTZ ve 30tt a pak už porod… :oops: Nahoře mám zatím 7kg.

Jinak u nás je venku 1 stupeň,ráno dokonce mrzlo,no hrůza!!! 8-o Za chvilku jdu hlídat malou ségru,mamka je nějaká nemocná,tak budu s Karčou ať si může lehnout…

• načítám...
11.10.10 13:19

děkujjiii mno bylo to moccc pěkný dneska :wink:

• načítám...
Niky7
11.10.10 15:27

Ahojte holky tak uz vim co cekam :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• Upravit
10405
11.10.10 15:32

TAK POVÍDEJ HONEM NIKI A JAKY TO BYLO HONEM NAPIŠ :kytka:

• načítám...
Niky7
11.10.10 15:34

Budu vas chvilinku napinat :mrgreen: ale bylo moc hezke, sice rychlovka, ale je v poradku. Ted musim jet jeste do mesta pro kalhoty me uz totiz nic neni :mrgreen: a pak vam to pisnu, tak at jste napnute :lol: :wink:

• Upravit
10405
11.10.10 15:42

teda ty seš tajnustkářka jako no já jsme napnutá ale myslím že to bude holčička

• načítám...
2767
11.10.10 16:01
PusinkaMartinka píše:
jj. Tedaaa holkyyy Simi ty si doma??? Já myslela že taky chodíš do práce…

No já můžu chodit jenm 10 dní víš, aby mi to vyšlo na ty 4 tisíce, který si můžu přivydělat, když jsem na ÚP a do práce jdu teďka ve středu a pak v listopadu nevím jestli půjdu, uvidím jak to budu zvládat, pže celý den stojím u tý mašinky. A od novýho roku to chtějí zrušit úplně, takže kdo je na pracáku už si nebude moc vydělat ani korunu, leda teda načerno no, ale nevím kdo si to troufne, nikdy nevíš jaká sviňa tě práskne a už to je schválený.

• načítám...
2767
11.10.10 16:03

Teda Niky ty nás napínáš, jdu utřít ten prach a doufám, že až sem půjdu, tak že už nám to řekneš :wink:

• načítám...
4855
11.10.10 16:11

Ahoj holky :mavam:
Prave jsem se vratila z nemocnice domu.. Ja i miminko jsme v poradku.. Mela jsem strach a jela k doktorce ta tam nebyla tak jsem zavolala na cislo z prukazky byla to nejaka porodni linka a ty pro me poslaly sanitu.. Prijela jsem do nemocnice a na ambulanci se do me pustila sestra jak jsem si dovolila privolat sanitu nastesti prisla dalsi a ta rekla ze kdyz uz jsem v 25. tydnu tak me daji na prijem na sestinedeli.. Tam mi rekli ze to asi byla praskla cevka ze se to stava a ze se nemusim bat.. Tak si me tam tyden nechali..

• načítám...
2767
11.10.10 16:25

Ahoj, tak to je dobře že je všechno v pořádku :hug: Jsme právě o tobě nic nevěděli akorát Lucy psala, že si psala v jiné diskuzi, že krvácíš, tak jsme měli strach. Domluvili jsme se, že když se něco stane a nebudeme moc jak dát vědět, tak napíšeme kybli a ona to sem napíše. Kdyžtak zalistuj, dávala jsem číslo nebo ho pak ještě napíše.

• načítám...
29436
11.10.10 17:30

Ahoj holky,

jsem doma z hokny. Dočítat vás nebudu, jsem nějaká utahaná. Ale teď odpoledne jsem zase testnula, pro jistotu. :mrgreen: Nato že moč byla až odpolední a navíc zředěná, protože jsem celý den pila jak duha, je to hodně slušný. :-D Nahoře je ten sobotní, dole dnešní.

• načítám...
2767
11.10.10 17:42

Ahoj Gabi. Taky jsem jednou testovala odpoledne a měla jsem tam krásnou čárku, já už ji měla vlastně týden před očekávanou ms, protože jsem měla doma nakoupený testy s citlivostí 10 a ty to poznají ňákých x dnů po oplodnění.

• načítám...
29436
11.10.10 18:13

Simi a kdy ty jdeš na ten ultrazvuk?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová