Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Já vždycky nemůžu z toho, když se dívám na faktor strachu a u toho třeba jím a teď tam začnou jíst ty červi a brouci
![]()
Mno já musím přestat, ale to dávaj většinou vždycky až ke konci jak někoho přepadnou doma. A díváš se na to pravidelně? Jestli jo, tak to si určitě viděla ten díl, jak tam museli rozemlet žížali na strojku na maso do číše pod určitou rysku a museli to vypít
to by mi za ty peníze fakt nestálo, někdy se fakt divím jak na to ty lidi můžou mít žaludek ![]()
Tak to jsem viděla, to byl masakr.
Já bych do toho teda nešla, fuj.
To teda, mě už se ďálo fakt blbě, to bylo fakt nechutný, když maj jíst ňáký brouci, tak mi to ani tak nevadí, ale tohle teda bylo na mě moc. A ještě jak říkal, že musí vypít víno, ale ono to fakt tak vypadalo ![]()
Si chceme do vánoc koupit satelit, sice máme v ložnici televizi, ale všechny tyhle programy mají naši, oni se sice na televizi moc nedívaj, tak tam vládnu já, ale stejně si ho koupíme a necháme si předplatit HBO a český MTV, naši měli všechno pouze na 2 měsíce. Přítel je přeobjednanej na operaci, jde až 1.prosince, tak aby měl co dělat prej, pže bude muset ležet.
To drahý chce koupit nějakou tu bednu. Máme telku přes notebook, mě to klidně stačí, ale zabíráme tak jeho počítač a to se mu už moc nelíbí.
hurááááá ![]()
mám všecko hotové, ložnice vyklizená.. přítel tam měl milion harampádí ložnice byla jako skladiště.. tak sem mu všecko vyházela.
mám už tu postýlku a pult,vyžehlené věcičky,povlečené..vyfotím to zítra a pochlubím se vám a hodím to tu.
Gabi
já sem furt nevěděla co na večeři a díky tobě sem si vzpoměla že mám v ledničce utopence. Tak jdu na to ![]()
no pracant
nevím co mě to popadlo,ale bylo to poprvé a naposled ![]()
Ne,ale mě štve že stokrát můžu chplapovi říkat ať to uklidí a furt nic..a už sem to tam chtěla mít hezké a všecko hotové ať mám klid. a nemusím se stresovat že za chvíli je tu prcek a my sme tu jak na skladě.Já vím že nestíhá,práce, dodělání bytu, ale nechcu přivést prcka do takového bince.
No jinak sem nadlábnutá utopenců,okoupaná a valím spát.Přítel se vrací z Plzně a volal že sestřelil srnku, a teďka trčí v nějAké zácpě na dálnici,stala se tam velká havárka tak sem zvědavá v kolik dorazí. Tak dobrou ![]()
ahojte holky tak já se z postele vyhrabala jako v 9 hod nechtelo se mi stávat.no simi to máme stejný právě takovej je jeho kamarád ale ten muj na disko nechodí což je fajn ae furt ho tahá do hodpody a přijd k nam na chatu tady chlastáme a co udělá on hnedka jde a to mě štve on jako doted neví proč jsem naštvaná je tohle normální??ted poklízím malé hračky s čím si tak nehraje atd.
Ahoj
Gabi mě včera nešel internet, to vypadlo, tak jsem se šla dívat na talentmanii a pak dávali na primě zbouchnutou, tak jsme se dívali až do půl druhý a teď jsem vstala
No jde na operaci nohy, už jenom na vyndání té tyče, srazilo ho auto cca před 2 rokama, měl roztříštěnou stehenní kost stalo se to ke konci října, takže chodil o berlích, byl na tom špatně a do školy začal chodit až v lednu, jenže v březnu musel zase na vyndání šroubu z kolena, takže opět chodil o berlích a zameškal kvůli tomu hodně ve škole a nestíhal to a nepustili ho do čtvrťáku, takže musel opakovat. No a teď tam má tu tyč na srovnání kosti nebo já nevím proč tam je a musejí mu to vyndat.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat