Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2767
9.10.10 20:50

Já vždycky nemůžu z toho, když se dívám na faktor strachu a u toho třeba jím a teď tam začnou jíst ty červi a brouci :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
29436
9.10.10 20:55

Tak u toho já zásadně nejím. :lol:

• načítám...
2767
9.10.10 20:58

Mno já musím přestat, ale to dávaj většinou vždycky až ke konci jak někoho přepadnou doma. A díváš se na to pravidelně? Jestli jo, tak to si určitě viděla ten díl, jak tam museli rozemlet žížali na strojku na maso do číše pod určitou rysku a museli to vypít :poblion: to by mi za ty peníze fakt nestálo, někdy se fakt divím jak na to ty lidi můžou mít žaludek :poblion:

• načítám...
29436
9.10.10 21:00

Tak to jsem viděla, to byl masakr. :mrgreen: Já bych do toho teda nešla, fuj.

• načítám...
2767
9.10.10 21:02

To teda, mě už se ďálo fakt blbě, to bylo fakt nechutný, když maj jíst ňáký brouci, tak mi to ani tak nevadí, ale tohle teda bylo na mě moc. A ještě jak říkal, že musí vypít víno, ale ono to fakt tak vypadalo :poblion:

• načítám...
29436
9.10.10 21:03

Simi ale to je zdravý, to je samá žížalovitá bílkovina. :mrgreen:

• načítám...
2767
9.10.10 21:05

Mno to máš jak červi :mrgreen: Kdyby to opražili aspoň, ale takhle :mrgreen:

• načítám...
2767
9.10.10 21:08

Si chceme do vánoc koupit satelit, sice máme v ložnici televizi, ale všechny tyhle programy mají naši, oni se sice na televizi moc nedívaj, tak tam vládnu já, ale stejně si ho koupíme a necháme si předplatit HBO a český MTV, naši měli všechno pouze na 2 měsíce. Přítel je přeobjednanej na operaci, jde až 1.prosince, tak aby měl co dělat prej, pže bude muset ležet.

• načítám...
29436
9.10.10 21:12

Co mu budou operovat?

• načítám...
29436
9.10.10 21:13

To drahý chce koupit nějakou tu bednu. Máme telku přes notebook, mě to klidně stačí, ale zabíráme tak jeho počítač a to se mu už moc nelíbí.

• načítám...
1054
9.10.10 21:40

hurááááá :dance:
mám všecko hotové, ložnice vyklizená.. přítel tam měl milion harampádí ložnice byla jako skladiště.. tak sem mu všecko vyházela.
mám už tu postýlku a pult,vyžehlené věcičky,povlečené..vyfotím to zítra a pochlubím se vám a hodím to tu.
Gabi
já sem furt nevěděla co na večeři a díky tobě sem si vzpoměla že mám v ledničce utopence. Tak jdu na to :mrgreen:

• načítám...
29436
9.10.10 21:42

Teda Lady ty jsi fakt pracant. Si ty utopence fakt zasloužíš! :palec: :mrgreen:

• načítám...
1054
9.10.10 22:55

no pracant :lol: nevím co mě to popadlo,ale bylo to poprvé a naposled :mrgreen:
Ne,ale mě štve že stokrát můžu chplapovi říkat ať to uklidí a furt nic..a už sem to tam chtěla mít hezké a všecko hotové ať mám klid. a nemusím se stresovat že za chvíli je tu prcek a my sme tu jak na skladě.Já vím že nestíhá,práce, dodělání bytu, ale nechcu přivést prcka do takového bince.
No jinak sem nadlábnutá utopenců,okoupaná a valím spát.Přítel se vrací z Plzně a volal že sestřelil srnku, a teďka trčí v nějAké zácpě na dálnici,stala se tam velká havárka tak sem zvědavá v kolik dorazí. Tak dobrou :mavam:

• načítám...
10405
10.10.10 09:31

ahojte holky tak já se z postele vyhrabala jako v 9 hod nechtelo se mi stávat.no simi to máme stejný právě takovej je jeho kamarád ale ten muj na disko nechodí což je fajn ae furt ho tahá do hodpody a přijd k nam na chatu tady chlastáme a co udělá on hnedka jde a to mě štve on jako doted neví proč jsem naštvaná je tohle normální??ted poklízím malé hračky s čím si tak nehraje atd.

• načítám...
2767
10.10.10 10:03

Ahoj :mavam: Gabi mě včera nešel internet, to vypadlo, tak jsem se šla dívat na talentmanii a pak dávali na primě zbouchnutou, tak jsme se dívali až do půl druhý a teď jsem vstala :mrgreen: No jde na operaci nohy, už jenom na vyndání té tyče, srazilo ho auto cca před 2 rokama, měl roztříštěnou stehenní kost stalo se to ke konci října, takže chodil o berlích, byl na tom špatně a do školy začal chodit až v lednu, jenže v březnu musel zase na vyndání šroubu z kolena, takže opět chodil o berlích a zameškal kvůli tomu hodně ve škole a nestíhal to a nepustili ho do čtvrťáku, takže musel opakovat. No a teď tam má tu tyč na srovnání kosti nebo já nevím proč tam je a musejí mu to vyndat.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová