Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
9.10.10 18:02
sima90 píše:
Už mám vybranek kočárek :mrgreen: A ten bych chtěla mít doma dřív než bude nová kolekce.

Však i když bude nová, tak ta stará bude ještě pořád v prodeji, to se neboj.

• načítám...
2767
9.10.10 18:05

To sice jo, nová kolekce je u nás v prodeji až v březnu a ještě je o něj velkej zájem a to nechci čekat, levnější už o moc stejně nebude maximálně o 2 tisíce no, ale chtěla bych ho mít dřív, já na ty pověry moc nevěřím :nevim: Co se má stát se stane a ňákej kočárek to těžko ovlivní :nevim:

• načítám...
1054
9.10.10 18:08

holky, já furt ještě žehlím. sem jak slimák, malému se to moc nelíbí tak si dávám vždycky pauzy ale s takovou to mám na týden..
ložnice je pouklízená .snad to dožehlím a nachystám postýlku. Zatím pa :mavam:

• načítám...
2767
9.10.10 18:12

Já na žehlení musím mít náladu, jinak mi to trvá :lol:

• načítám...
29436
9.10.10 18:29

Simi hezký kočárek, to je to tvoje vysněné Janéčko? Můj vysněný je Espiro Vector Pro, to je letošní kolekce, loni se ještě neprodával a jak poznamenal drahý: musí se nám vejít do našeho mini auta a tenhle se vejde. Líbil se mi ještě ten Coneco Mustang, jak jsem ho tady jednou dávala, ale je moc veliký a ten Espiro se mi líbí mnohem víc už jen kvůli barvám.

Příspěvek upraven 09.10.10 v 18:41

• načítám...
29436
9.10.10 18:30
sima90 píše:
Já na žehlení musím mít náladu, jinak mi to trvá :lol:

Jojo, přesně tak. A to nejsme v pokročilém stadiu. :mrgreen:

• načítám...
10405
9.10.10 19:05

ahjote holyk tak sjme doma a tady koukám jaká užasná správa s gabinkou moooc to gratuluji je to fakt paráda myslela jsem na tebe a čekala kdy napíšeš že jsi těšhulka protže jsem si myslela že to tak bude a fakt mooc gratuluji.užasný uplně jsi mi zlepšila naladu protže tady je to hruza.dneska asi usnu hnedka včera jsem šla spát o půl 2

• načítám...
29436
9.10.10 19:12

Kybli děkuju moc! :hug: Jsem fakt šťastná.

• načítám...
10405
9.10.10 19:15

nemáš zaco děkovat fakt ti to moooc přeju a pořádně užívej teda až ti to dr potvrdí a doufám že bude všechno v pořádku

• načítám...
29436
9.10.10 19:18

Holky dělám česnekovou pomazánku, já jsem vůbec strašná, ale normálně mám děsný chutě na pikantní a česnekový jídla. A prý by se to v těhu nemělo, ale já si to prostě nemohu odpustit. No a ještě vám řeknu, co jsme si dávala minulý týden : k snídani pudink se šunkou a k večeři utopence, hroznové víno, potom kysané zelí a završila jsem to angreštovým kompotem. :mrgreen:

• načítám...
10405
9.10.10 19:19

teda gabi to teda válíš já teda mám taky děsně ráda pikantní jídlo a taky si to nedokážu odpustit:-)

• načítám...
29436
9.10.10 19:19

Doufám že bude všechno v pořádku. Na doktora si ještě sakra počkám, než mi to potvrdí a hlavně než mi řekne, že je tam srdíčko, tak to bude nekonečné. Ale musím doufat, že všechno bude v pořádku.

• načítám...
29436
9.10.10 19:20

Kybli přítel na mě čučel jak puk. :mrgreen: A myslel si, že skončím na WC, ale kdepak.

• načítám...
10405
9.10.10 19:20

přesně tak a já myslím že to bude v pořádku čárky teda byli obě pěkně silné.-)

• načítám...
29436
9.10.10 19:23
kyblicek píše:
přesně tak a já myslím že to bude v pořádku čárky teda byli obě pěkně silné.-)

Musím věřit že jo. Když se nám povedlo hned napoprvé, tak snad to doklepeme do konce, no ne? Dálnice je tam pěkná, já jsem čekala že když tam budou, tak bude nějaká slabá, ale jsou tam teda výrazné. A nejlepší bylo, že ona naběhla téměř okamžitě, žádných 5 minut jak tam bylo psáno, to bylo téměř okamžitě.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová