Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahoj holky, ![]()
tak to vypadá že se k vám zase vracím. ![]()
Dneska jsem testovala a JE TO TAM! ![]()
gabi.design píše:
Ahoj holky,![]()
tak to vypadá že se k vám zase vracím.
Dneska jsem testovala a JE TO TAM!
Panebože gábi juchůůůůůůůů
já mám nomálně husí kůži ![]()
teďka už jen aby to potvrdil doktor a vítej těhulko
![]()
Lady já jsem byla úplně v šoku, celé dopoledne mi trvalo než jsem pochopila, že je to fakt pravda.
Testovala jsem už o půl 6 ráno, protože jsem to jednak nemohla vydržet a jinak se mi strašně chtělo na záchod. No ruka se mi třásla jak starému alkoholikovi a druhá čárka tam byla okamžitě a je stejně silná jak ta testovací. Přítelovi jsem ho vrzla před oči, ještě spal …
, nejdřív tomu nemohl uvěřit, že si z něj dělám srandu, ale jak se rozkoukal a pořádně se na něj podíval, tak mi řekl, že to věděl, protože jsem teď taková jiná, ale že to nechtěl zakřiknout, takže mlčel. No je šťastnej taky. Už se ptal kdy to oznámíme, tak jsem mu říkala že ne dřív dokud nebudeme vědět, že bije srdíčko. To bude asi za měsíc, teď jsem podle kalkulačky 4tt. + 2. ![]()
super
Takže už v sobě chováš malou fazolku, tak opatrně na ni ![]()
Ale k doktorovi jdeš určitě ne? Stejnak to potvrdí asi až od 5.týdne ale aspoň ti vezme krev na hcg.
To je ale krása ![]()
Jinač nevím jestli si nás četla nebo ne, ale mě se to krátí jako hrom..teďka sem 36 týden.pomooooooc bojim bojim. Ale těším se na tu moji fazolku až ji pochovám
![]()
Gabi tak podle testíku je to úplně jasné!!!
Takže moc gratuluju a vítám tě mezi těhulkama!!!!
Drželi jsme ti palečky ať se ti zadaří…To je super zprávička po ránu!
![]()
Lucy
Ty máš teďka ráno?
to se tady někdo má.. ![]()
Já dneska ale taky výjmečně vstávala po 12 hod. Nadlábla sem se chlebem s pomazánkou, přítel je v praze tak se mi samotné vařit nechce. Byla sem na procházce se psem a tedka se přemlouvám na tu ložnici,chci ji dát celou do pucu a nachystat si tu postlku atd..vyžehlit malému..ale já sem tak zdechlááá ![]()
Teď jsem se mrkla do těhotenské kalkulačky a jestli jsi dneska 4+2tt,tak ti termín porodu vychází na 16.6.,tak to budeš mít už letní miminko!!!
Kdyžtak mrkni taky na tyhle stránky a vyplň nahoře tu kalkulačku: http://tehotenstvi.academy.sk/index.php ,já je používám,jsou super…! ![]()
Lucy už jsem to počítala na těch samých stránkách.
Jsou fakt vynikající. Termín bych měla opravdu 16.6.2011, jsem ráda že bysme měli mimčo na léto a hlavně že bysme stihli ještě znamení blížence jako jsem já. ![]()
Lady parkrát jsem vás tady četla, vím že už to máš za pár, ale neboj, to zvládneš. Porodila každá, porodíš i ty. A hlavně za chvilku už budeš držet malého v náručí.
Na gyndu se objednám buď během příštího týdne, nebo až ten další, uvidím, doktor má dva týdny čekají dobu. No a uzv. nemá, takže to se pak budu muset na něj objednat zvlášť.
Příspěvek upraven 09.10.10 v 13:29
juj, tak já jsem na to koukla taky a mi to ukazuje porod až na 1.12
a prý sem teďka v 34 týdnu ![]()
Lady tak to nevím, ale zadávala jsem to na víc stránkách a všechny mi ukázaly 16.6, zadávala jsem podle poslední MS i podle ovulky.
Jinak jsem taky sama doma. Přítel jel do práce, tak jsem žehlila čtyři pračky a holky řeknu vám, měla jsem toho dost. Byla to fakt hrůza, mezitím jsem si musela udělat hodinovou pauzu. ![]()
gabi.design píše:
Jinak jsem taky sama doma. Přítel jel do práce, tak jsem žehlila čtyři pračky a holky řeknu vám, měla jsem toho dost. Byla to fakt hrůza, mezitím jsem si musela udělat hodinovou pauzu.
AHOJJJJJ!!!!!!!
GABI!!!!!!!!! NO NE!!!! TO JE TAK KRASNY!!!! NO NERIKALA JSEM TI TO?!!!! bOZE JA JSEM TAK STASTNA ZA TEBE!!!!
MOOOOOOC JSEM TI TO PRALA TO JE PARADA!!!! JA NEMAM SLOV, SKVELE
GRATULUJI
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat