Mladé maminy

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
10405
7.10.10 18:12

jj to už by mělo jít vidět niki však jo mě to dělalo taky dlouho právě ale od tý doby tak dlouho už nee

• načítám...
Niky7
7.10.10 18:23

Jestli ale da nozicky od sebe, ty jsi u holcicky zjistila kdy? ze je holcicka? :mrgreen:

• Upravit
10405
7.10.10 18:27

no v tom 20 tt protže jsme tambyla myslím později nák a pak až po 20tt a prostě jsem měla zato že se to pozná až tam ale vím že dřív tak se jí chci skusit zeptat z19 tedka jak tam pujdu pokud mi udela ultrazvuk nebo vyšetří aspon srdíčko

• načítám...
Niky7
7.10.10 18:46

myslis ze u me by to taky slo uz poznat?

• Upravit
2767
7.10.10 19:37

Tak pokud se ti tam schovává chlapeček, tak by to už šlo poznat, holčička asi až dýl. Já jsem taky zvědavá co budeme mít :think: Ale ještě nemůžu dělat ukvapený závěry, nemám to jakoby ještě potvrzený, počkám na ten ultrazvuk, abych se neradovala předčasně.

• načítám...
10405
7.10.10 19:41

niki v kolikátým jsi??ty jsi víc jak já o par dní takže určo pujde akortá když řeknou že je to holka tak se to muže ještě změnit ale nemusí

• načítám...
1054
7.10.10 20:30
Niky7 píše:
lady za kolik jsi koupila latkove pleny? A kde? A kolik? :mrgreen:

Měli v tescu balení po 10 kusech za 200 kč, takže jedna plína 20 kč.
Tak mám jedno toto a další sem koupila v kiku.Jsou barevné s obrázky 3 kusy za 89 kč.

• načítám...
1054
7.10.10 20:35
ANETG píše:
a kdy máš přesně termín?

12.listopadu. Zítra začínám 36.týden..
Už aby to ale bylo, sem na rozložení..dneska sem chtěla pouklízet ty věci a trvalo mi to celý den, párkrát se ohnout do pračky a na sušák do sříně a sem jak bych makala 24hod denně..

• načítám...
400
7.10.10 21:26
hm tak to je zachvilku já až konec prosince…máš ale moc krásné bříško bez strií
LadyRtw píše:
ANETG píše:
a kdy máš přesně termín?
12.listopadu. Zítra začínám 36.týden..
Už aby to ale bylo, sem na rozložení..dneska sem chtěla pouklízet ty věci a trvalo mi to celý den, párkrát se ohnout do pračky a na sušák do sříně a sem jak bych makala 24hod denně..
  • načítám...
1054
7.10.10 22:48

anetg
doufám že to břicho tak i zůstane, ptz to na tom zadku sem fialová až až:( takové čmáranice..leze mi to i dopředu na stehna.No uvidíme zítra na ko.
Do kdy se otáči mimís? Já jsem ho měla krásně celou dobu hlavičkou dolů. Vím kde měl přesně prdelku zádička atd.. ale teďka mám pocit že je celý jinak strašně to bolí jak se vrtí a boulí se mi na boku. Mohl se ještě nějak jinak přetočit?

• načítám...
8.10.10 07:20

Dobrééé ráno holky… LucyVM jsem v 9tt. dole je to napsaný 8+2. Jj dělám v nemocnic ale na fototerapii ambulantní práce… na kožním… To víš na odd. ani na amb. být nemůžu sou tam vysoce infekční lidi jako pásové opary růže sifilis atd. ale já jsem na fototerapii… což je páce s lpenkáři… takže by to mimnku nemělo vadit :wink: mno a ztím to zvládám chodit do práce… chodím normálně na jednu směnu na 8mičky tak je to ok :wink:

• načítám...
10405
8.10.10 07:42

ahojte holky jak jste se vyspali.lady já myslímže už t¨se přeoči nemuže já ju měla přetočenou taky dřív a už tak zustala.jinak ono to dost bolí jak se boulíjou a koupou takže to muže být tím že to tak bolí koupou do žeber a kolikrát sem musela zařvat au jak to bolelo a když jsme s manželem se spolu vysplai asi dve hod mě bolelo břicho protže se narvala na jednu stranu břicha a uplně jsem břicho měla tvrdý a ona nechtěla se překulit jinam to byla síla

• načítám...
8.10.10 07:45

Tak jelikož je pátek tak mě se spinkalo pěkně… hlavně pondělí se blížííííí :srdce: :dance:

• načítám...
10405
8.10.10 07:48

jojo taky jsme ráda že je konečně pátek budu dělat opoledne bramborovej salát a dostali sjme kapra tak povezu k našim a tam si ho udelame budem i segra a bracha a korat ta posledni segra azse bude chybět se snad nikdy neslezem všichni.a pakl musím vydžet ještě týden a do utery a pak pujdu na kontrolu a snad se něco dozvím

• načítám...
8.10.10 07:55

Tedaaa bramborový salát budu dělat zítra ale s kuřecíma řízkama… mnammm to si se zlatíčkem pošmáknem :wink:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová