Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
taky se právě těším ale toho kapra je sdost ale nevydrží do vánoc takže nebudu jíst ted kapra za měsíc zase a na vanoce zase to fakt nee takže to udělám takhle četla jsem že si jde dneska gabi koupit test a o víkendu bude testovat teplota se ji drží na hoře tak budem držet palčeky moc ji to přeju
tak to já ji taky moccc přejuu tak doufám,že ji to klapne a vrátí se zase mezi nás ![]()
taky doufám a kde je míša ta se tu taky dlouho neukázala co s těma holčinama je??
dneska tu zas krásně svítí tak něco pdoniknem odpoledne dopoledne pujdem zase do obchodu ono to stejně uteče naž tam dojde s malou a tak nechám ju jet na motorce když je pěkně a nefouká
teda teda… na mototrce jo???? Tak tady je tak nějako zatažíno unás… tak nevim nevim jestly tu nebude pršet ![]()
no na te deké samozřejmě le mám e velkuo ale na tu se bojí manžel ju chtěl svist a nechtěla ![]()
jojo manžel má čopra nevím jak se to píše už než byl semnou si na něj našetřil a jak prostě nastartuje ten zvuk bublavej tak je posraná ale jinak když jen stojí tak si na nu sedne a delá kraviny a furt by tam byla a furt moje hruza
njn… tak až třebas vyroste tak ju to bude imponovat… ale taky třebas neeeee neboj ![]()
já doufám že ne ale vypadá to spíš že jo kolem jede motorka a ona je z toho uplně hotová a furt jen motorka ale jako povozit se nechce.sme došli z obchodu konečně jednou za sto let nedelala sceny a pekne jela
aohjte,
tak já sem denska byla na ozvech.vše ke ok děloha klidná.Ale co se mi nestalo
doktor tam v pétky nebývá jen sestry, a zrovna dneska tam byl.. a já bez sukně,neoholená..a zrovna že musím na kozu že mi bude dělat stěry..jejda
říkal že to neva a já tam lítam s holou prdelí ![]()
jinak malá je pořád stejně.hlavičkou dolů. Tak já nevím co mi tam v poslední době dělá že to tak bolí.někdy taky z ničho nic normálně zařvu.To tak pálí i někdy..Jinak já sem teďka u našich , tatťka dělá kuřátko. přítel jel do bratislavy tak ať nemusím vařit , se naddlábnu tady ![]()
Vy tam máte hezky? u nás je mráz jak svina, a mlha že nejde vidět metr před sebe..dneska to je děs.
Tak se mějte zatím
![]()
Ahoj holky,tak u nás je taky krásně,sluníčko se probojovalo přes mlhu a mráčky. Je to dobře,prtotože mám velký praní a doma by to zas vypadalo,jako po výbuchu,kdybych to rozvěsila po domě ![]()
Dneska budu dělat plněný žampióny,mám na ně strašnou chuť.
Zítra mám v plánu barvení vlasů,teda bude barvit moje drahá sestřička.Chci blond melírek.Chtěla bych se postupně vrátit ke své původní barvě.Takže zase budu patřit mezi blondýny ![]()
Dneska jsem poslala penízky na krásnou kombinézku pro malou,tak už se těším až mi přijde domů.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat