Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
PusinkaMartinka píše:
juuuuuuuuuuu… a já dnes poprvé ozkouším jaký to je blnkat ale asi doopravdy…
nezávidím snad ot bude lepší
hm všechno musíme vydržet holky no,ale stajnač jsmre statečnější než ti naši chlapy
kyblicek píše:
holky moje švagrová rodila a malej měl 4,750g 52cm masakr jako
Tak to si nedokážu představit a to rodila normálně jo?
anetg na nízkej tlak prý pomůže kafe, někdy to i prý doktor doporučí.
jojo 17 hodin první dítě a to jí řekli že maximálně bude mít 4 kila holky mě už se to tu smaží mámá na to chut děsnou
Nic holky letím na oběd mni jestly ho budu jíst nevéím každopádně to jdu zkusit ![]()
Tak jsem se teď dívala na diskuzi a Gabi tam včera psala, že to už 2 den nedostala, tak snad už konečně se zadařilo
Psala, že pokud to nedostane do pátka bude testovat.
tak snad už se jí zadaří a dorazí i za námi.tak jsem si pochutnala myslela jsem ale že sním víc a nák to do mě nejde.muj slavnej bráška chce po mě dort jako puk a se znakem komety se asi zbláznil kdybych na to měla všechny věci a tak vykrajovátka nožíky atd ale to fakt nemám
Mno já taky musela odmítnout ty dorty jenom kvůli tomu, že na to taky nemám vybavení. Jako forem mám třeba dost, ale taky musím ještě dokoupit. A ono to je docela drahý třeba ta sada nožíků, nebo vykrajovačky na kytky atd, to by mi ani 3 tisíce nestačili, ale budu si to muset koupit, protože musím odmítávat dorty a mě to baví a pak vlastně i zákazníci. Ale teďka bohužel ne až budu víc při penězích.
Ale zase puk není tak těžkej. Já musela dělat třípatrovej dort myší farmu bez vykrajovaček atd, to bylo něco ![]()
to bych nezvládla jo tak puk sem mu řekla že klidně udělám to je klid normální dort atda le on tam chce aji hokejku a z marcipánu mít napsaný to kometa takže jako nevím no právě že je to děsně drahý taky to tedka nemužu koupit
jinak dorty mě jako baví taky ne zákusky atd ale dorty jo tak já dělám jen v rodině protže fakt nato nic nemám
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat